galin56 написа:Май почвам да си мисля, че няколко човека тука или са напушени или не мислят какво пишат. Пак повтарям от къде на къде някакъв си футбол ще е задължителен предмет в училище и ще се назначават учители по футбол във всяко училище и къде има такава глупост някъде по света? След малко ще искате и оценки и матури по футбол. В крайна сметка това не е важен предмет като математика, природознание, биология, история, химия и т.н. а игра в която 22-ма полуграмотни гонят една топка. Хайде стига с глупостите. Един спорт, който детето(момиче или момче) само да си избере и със две ръце съм ЗА училищни първенства и всяко училище да има отбор по всеки един спорт, в който има записани повече деца. Другото са глупости.
Съгласен съм с теб ! И е крайно време някои да си спомнят как са станали спортисти
Време е да се върнат спортните училища ! Време треньорите да влязат в основните училища и да търсят таланти , а не да чакат децата да дойдат при тях !
Време да се размърдат тренерчетата в ДЮШ , а не да чакат на готово. Стига са ревали , че трябва да има промени в училищната програма !

[/center]