шивача написа:Кашони, буркани, желязо, не е срамно.Срамното е да сучеш от мустакатко, да продаваш бело, да крадеш и накрая да напишеш:" Щампиони"
Пари имахте, държавата стадион тръгна да ви строи, казваха ви да гласувате за тоя, дето му викахте кур.о, Батков си плаща на сектора, биете си нормалните фенове, дето искат да протестират, продавате боклуци на децата, събличате успели хора, плюете по най-великият футболист-Христо Стоичков. Абе, като беженци сте, че и по-зле!

Kaза фена на най-верните. Които си гонят легендите из градинките да ги бият. Които си режат гредите. Които нахлуват на терена и искат да линчуват футболистите си. Чиито тартори до вчера бяха в затвора

Ама друго си е до сочиш треските в чуждото око, и да се радваш на гредата в твоето
А защо не рева срещу държавата, като ви пробутваха с Кремиковци и боклука само и само да ви спасят съществуването

защото от 48ма сте свикнали да е така...
между другото на мен никой не ми казва за кой да гласувам и никой не ми плаща. Ама виж при вас за парче пица и 15 лева е съвсем друго...