България - Израел (млд.) - къде ще го дават ?!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: България - Израел (млд.) - къде ще го дават ?!
2:3,но едва ли ще стигнем поне до равен
Взимам си думите обратно 3:3!
Deliba6 написа:Е-- ти боклуците!!! Вратар - мангал, халф - мангал, централен - "българин", некакъв - мелез, треньор - капут... Е-- ти "националният" отбор!!! Чиба!!!
Абе стига с това псуване.Айде първо се замисли за условията,в който тренират момчетата-половината клубове нямат терени играят на сгурия и тем подобни, да не говорим за корупцията в ДЮШ и как искаш таланти да излязат от там.Като ги напсуваш два пъти какво ще промениш?? Да не ти припомням случая с Бербо.Евала на момчетата,че при тези условия имат желание да тренират,защото аз съм тренирал футбол и знам за какво иде реч.Отиди в Израел и виж за какви бази става въпрос и не само там -в сърбия,в Украйна и няавсякъде в държави ,които в икономическо отношение не с анищо повече от нас!
Да не говорим за малоумните тренъори-един пример-така ли никой не разбра,че Сашко Тонев е КРИЛО, а не централен нападател!!!
Мжд стана 3-3 с 10 души,а сега обиждайте-

Що ли го казах?! 

- sedem_!_dva
Айде 3:3...
Нещо много разбирачи станаха смешни с прогнозите си...

NON MOLLARE MAI
cska_90 написа:Deliba6 написа:Е-- ти боклуците!!! Вратар - мангал, халф - мангал, централен - "българин", некакъв - мелез, треньор - капут... Е-- ти "националният" отбор!!! Чиба!!!
Абе стига с това псуване.Айде първо се замисли за условията,в който тренират момчетата-половината клубове нямат терени играят на сгурия и тем подобни, да не говорим за корупцията в ДЮШ и как искаш таланти да излязат от там.Като ги напсуваш два пъти какво ще промениш?? Да не ти припомням случая с Бербо.Евала на момчетата,че при тези условия имат желание да тренират,защото аз съм тренирал футбол и знам за какво иде реч.Отиди в Израел и виж за какви бази става въпрос и не само там -в сърбия,в Украйна и няавсякъде в държави ,които в икономическо отношение не с анищо повече от нас!
Да не говорим за малоумните тренъори-един пример-така ли никой не разбра,че Сашко Тонев е КРИЛО, а не централен нападател!!!
Мжд стана 3-3 с 10 души,а сега обиждайте-![]()
![]()
![]()
Трай па ти бе! Откакто ги запсувах почна да връзва! 3:3!!!
-ичка им лелина!!!
Последна промяна от Deliba6 на 10 юни 2009 19:26, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Rodn1 написа:Взимам си думите обратно 3:3!
Еми виж сега приятел,най-лесно е да обиждаме-трябва малко разбиране и търпение.-

Псувайте гиии - вижте как се разиграха
Deliba6 написа:cska_90 написа:Deliba6 написа:Е-- ти боклуците!!! Вратар - мангал, халф - мангал, централен - "българин", некакъв - мелез, треньор - капут... Е-- ти "националният" отбор!!! Чиба!!!
Мжд стана 3-3 с 10 души,а сега обиждайте-![]()
![]()
![]()
Трай па ти бе! Откакто ги запсувах почна да връзва! 3:3!!!
Еми нямаше нужда от обиди,аз се опитах нормално да ти обесня ,но щом си решил-ОК ще го приема-

cska_90 написа:Rodn1 написа:Взимам си думите обратно 3:3!
Еми виж сега приятел,най-лесно е да обиждаме-трябва малко разбиране и търпение.-![]()
Няма да ми отречеш обаче че първото полувреме играха като все едно са ги събрали преди 5 минути.Играеха отвратително.Как да не ги псуваш????
Върни се в “Футбол - България”