wannabe написа:Ау... боли ли ??? Не плачете много :Д Всички знаят, че сте моралните победителиКакто винаги
Този мач моралните сте вие.Тренерът ви каза,че не сме минали центъра и ако мача се е играл на "Ноу Камп" щели сте да ни биете

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
wannabe написа:Ау... боли ли ??? Не плачете много :Д Всички знаят, че сте моралните победителиКакто винаги
Кашчей написа:DarkPsy написа:Майтапът на страна, но по-трагичен терен от този на аграрните в момента няма в България! Идеален е за ръгби.
Ей ся тичам да те докладвам за обида![]()
Всъщност, няма нужда, защото ти не знаеш какво е аграрен и ползваш думата не по предназначение
Не ми пука от къде си, и за какви ключове говориш, но явно си много смотан, щом си мислиш че без Бойко или Орешарски нямаше да си имаме Колежа...той си е там от векове за векове. А за тревата ще ти кажа че не е от тази от която пушиш...има си лицензирани фирми, които изграждат и поддържат, ако не ме лъже паметта, за Колежа броиха 800 000 лв, но не държавна пара.Кашчей написа:labrador2 написа:Кашчей написа:labrador2 написа:Кампанията дари 1 лев за райграс ( трибуна джесика-задраскано, за нея няма левче), стартира от днес в задния двор на селскостопанския в Пловдив, където мечтите са безплатни - трибуната НЕ!
То и за вашия стадион Славчо беше осигурил 5 чувала семена и два самосвала тор![]()
С райграс ще прави футболен терен, сладкият той, канар мамин
Тревното покритие и на Колежа и на Коматево е правено при Тотево(герберистко) управление, което за нас е без значение...ама Вие лижете на ББ мъдете да ви направи Джесика, или се помолете на Коки
Ммммм.. аз нямам спомен да съм от Пловдив, за да се моля някому да направи стадион, който не ме интересува![]()
Забележката ми беше за това, че не знаеш как се прави тревно покритие на стадион и пишеш за райграс, който е трева за градина. Същите глупости беше написал и твой колега, когато Бойко ви връчи ключовете за стадиона покрай Бирената.
bnborisov написа:Мисля че циганите ще чакат държавата да им оправи терена. Свтовното за юноши ще е и на техния стадион. Иначе за трибуна коко ще събира. Все някога ще стане. По левче по две...
drums написа:Орешарски остави държавните пари при Цветан Василев
КТБ държи почти всички пари на държавните дружества в икономиката и енергетиката
Цветан Василев
Държавните дружества пропуснаха шестмесечния срок, в който трябваше да разпределят парите си в банките така, че никоя да не държи повече от 25% от средствата им, се оказа недостатъчен. Проверка е установила, че към 4 декември, когато срокът изтече, най-големите дружества, разполагащи и с най-големи депозити, не са спазили нормативни изисквания. Сега директорите им ще трябва да бъдат глобени с половината от заплатите им за три месеца напред, припомня изданието в днешния си брой. Решението бе взето от служебния кабинет на Марин Райков. От министерствата сега или не отговарят по темата, или обясняват, че тепърва ще обобщават и ако трябва, ще глобяват нарушителите.
Данните, публикувани в края на май, показаха концентрация на средства на държавни компании в Корпоративна търговска банка. В началото на управлението си премиерът Пламен Орешарски заяви, че ще извади парите на държавата от КТБ. И до момента голяма част от държавните дружества, включително и от енергийния сектор, държаха парите си в банката на Цветан Василев.
КТБ бе обвинявана, че по този начин с държавни средства купува влияние, включително и в медиите. При кабинета на Бойко Борисов имаше увеличение на процента на държавните пари в банката. При последните официални справки стана ясно, че КТБ държи почти всички пари на държавните дружества в икономиката и енергетиката. НЕК- 59.4%, Булгартрансгаз-96%, БЕХ-88.2% и „Булгаргаз“ – 90.85%. ЕСО не отстъпваше също по-назад – 94.76%.
“Сега сме на етап, когато КТБ може да сложи министрите”, заяви в началото на октомври по Нова телевизия Татяна Дончева, бивш депутат от БСП. Тя директно заяви, че Сергей Станишев е дал на концесия правителството на Корпоративна търговска банка. А всички министри в кабинета са били предварително одобрени от кръга Цветан Василев-Делян Пеевски.
labrador2 написа:Не ми пука от къде си, и за какви ключове говориш, но явно си много смотан, щом си мислиш че без Бойко или Орешарски нямаше да си имаме Колежа...той си е там от векове за векове. А за тревата ще ти кажа че не е от тази от която пушиш...има си лицензирани фирми, които изграждат и поддържат, ако не ме лъже паметта, за Колежа броиха 800 000 лв, но не държавна пара.Кашчей написа:labrador2 написа:Кашчей написа:labrador2 написа:Кампанията дари 1 лев за райграс ( трибуна джесика-задраскано, за нея няма левче), стартира от днес в задния двор на селскостопанския в Пловдив, където мечтите са безплатни - трибуната НЕ!
То и за вашия стадион Славчо беше осигурил 5 чувала семена и два самосвала тор![]()
С райграс ще прави футболен терен, сладкият той, канар мамин
Тревното покритие и на Колежа и на Коматево е правено при Тотево(герберистко) управление, което за нас е без значение...ама Вие лижете на ББ мъдете да ви направи Джесика, или се помолете на Коки
Ммммм.. аз нямам спомен да съм от Пловдив, за да се моля някому да направи стадион, който не ме интересува![]()
Забележката ми беше за това, че не знаеш как се прави тревно покритие на стадион и пишеш за райграс, който е трева за градина. Същите глупости беше написал и твой колега, когато Бойко ви връчи ключовете за стадиона покрай Бирената.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта