За Слован Бр, Левски и Лудогорец

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Re: За Слован Бр, Левски и Лудогорец

Мнениеот olympic teteven » 20 ное 2013 22:30

allez_les_blues написа:Това е чорбаро-комуняшката пропаганда- лъжлива и креслива, натрапва своята "истина" по брутално-арогантен и истеричен начин.Нито Слован е "географско" откритие, нито БАТЕ (Борисов) е "географско" откритие, нито Дебрецен, нито Търнава.Ами Търнава има полуфинал за КЕШ- по логиката на "червените" примати,Търнава е "марка", "харизма", "евробоец". БАТЕ е сто класи над Торпедо (Москва) примерно. Дебрецен?-шампион на Унгария, а доколкОто си спомням розовите отпаднаха от МТК, който беше на седмо или осмо място в Унгария по онова време.Олимпия (Любляна) е най-големия отбор в Словения, а Мура беше едно словенско село0абсолютен дебютант в ЕКТ. Беверен?- а какво да кажем за Тирол (Инсбрук)? Този скромен австрийски тим, през 1987 година отстранява ЦСКА със Стоичков, Костадинов и Пенев.Да сте чули нещо за това?-не разбира се.Само си представете ако Левски бе отпаднал от отбор с името "Тирол"- тука тиролски песни щяха да пеят розовите...

Така е. Голяма част от отборите в "черния списък" на Левски (не всички, разбира се) всъщност нямат място там. Антверпен например, един или два сезона след сблъсъка си с Левски играе финал за КНК с Парма. За Слован вече стана дума. Копенхаген си е класа в Дания. А пък Щурм по онова време пишеше клубна история с три (или четири) поредни много успешни сезона в Шампионската лига и задължителна титла в Австрия. За БАТЕ се отнася същото. Преди мачовете с Левски бяха отсранили Андерлехт, но това никой никъде не го споменава :|

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 ное 2013 22:32

Да очакваме ли още теми, търсещи оправдание за "подвизите" на "сините"? Да се въоръжа с търпение, понеже бая сволоч се упражни на техен гръб! :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 20 ное 2013 22:37

russia написа:Да очакваме ли още теми, търсещи оправдание за "подвизите" на "сините"? Да се въоръжа с търпение, понеже бая сволоч се упражни на техен гръб! :mrgreen:

Можеш да се въоръжиш и с метадон ако искаш :twisted:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 ное 2013 22:38

allez_les_blues написа:Това е чорбаро-комуняшката пропаганда- лъжлива и креслива, натрапва своята "истина" по брутално-арогантен и истеричен начин.Нито Слован е "географско" откритие, нито БАТЕ (Борисов) е "географско" откритие, нито Дебрецен, нито Търнава.Ами Търнава има полуфинал за КЕШ- по логиката на "червените" примати,Търнава е "марка", "харизма", "евробоец". БАТЕ е сто класи над Торпедо (Москва) примерно. Дебрецен?-шампион на Унгария, а доколкОто си спомням розовите отпаднаха от МТК, който беше на седмо или осмо място в Унгария по онова време.Олимпия (Любляна) е най-големия отбор в Словения, а Мура беше едно словенско село0абсолютен дебютант в ЕКТ. Беверен?- а какво да кажем за Тирол (Инсбрук)? Този скромен австрийски тим, през 1987 година отстранява ЦСКА със Стоичков, Костадинов и Пенев.Да сте чули нещо за това?-не разбира се.Само си представете ако Левски бе отпаднал от отбор с името "Тирол"- тука тиролски песни щяха да пеят розовите...

Като казваш А, кажи и Б! Тирол ни отстраниха да, но в първия мач като гост водихме с 1:0, но заради скапания дъжд прекратиха мача! В преиграването почнахме при 0:0 и загубихме с 3:0! На реванша бихме с 2:0! А на колко години бяха тогава Стоичков, Пенев и Костадинов? Една празна мелница си ти! ;) ЦСКА назад да върви пак не можете го стигна в Европа! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 20 ное 2013 22:40

поредната плачлива тема от страна на левскарчета.
наскоро имаше една такава, дето автора имаше голямо желание да измие спечеленото название ФК Дузпа от историята на клуба, ама не би.
незнам какъв оптимист трябва да си за да вадиш някаква рехава статистика за даден клуб само и само да оправдаеш нещо, което времето и историята са определили на момента когато се е случило.
щом се е смятало че е издънка, значи наистина е била такава, и щом казват че е успех, значи е такъв! примери за това могат да се дадат безчет
Лудогорец с едва 1 година в елитния ни футбол би отбор, който е побеждавал гранда ни Левски! естествено, че е успех!
Левски пада от отбор от новосформирана държава и първенство, макар и с богата история! естествено че е крах!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 ное 2013 22:40

olympic teteven написа:
russia написа:Да очакваме ли още теми, търсещи оправдание за "подвизите" на "сините"? Да се въоръжа с търпение, понеже бая сволоч се упражни на техен гръб! :mrgreen:

Можеш да се въоръжиш и с метадон ако искаш :twisted:

Не! И аз като вас имам лайномет, но моят не винаги е зареден! Докато "синият" е все пълен догоре! Явно резервоарът ви е неизчерпаем! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 20 ное 2013 22:44

Ето този човек прави грешка в реванша за втория гол мисля че беше ЦЪК
Иначе сте толкова прости и манипулативни, че може да изкарате всичките си географски открития "ЕВРОГРАНДОВЕ" :mrgreen:
Мен ме е срам от Мура и МТК! Вие срам нямате!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 ное 2013 22:48

bastuna2003 написа:Иначе сте толкова прости и манипулативни, че може да изкарате всичките си географски открития "ЕВРОГРАНДОВЕ" :mrgreen:

Ми конкретно Слован има титла от ЕКТ, а вие? Какви са те тогава и какви вие? Спартак Търнава имат полуфинал за КЕШ (каквото е и най-доброто постижение в ЕКТ на ЦСКА), какви са - анонимник или евробоец?

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 20 ное 2013 22:49

Lyubooo написа:Левски пада от отбор от новосформирана държава и първенство

Що за безмислен довод? По тази логика защо се кефите на успеха над Шахтьор Донецк? Та Украйна по онова време е новосформирана дъжава - има-няма десетина години? :mrgreen: :mrgreen:

Аз лично се гордея много с успеха над Шахтьор! И не го крия.

Вие обаче, по вашата логока, не би трябвало да го считате за голяма работа, тъй като Украйна е нова на картата на Европа, както и Словакия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 ное 2013 22:59

terata написа:
bastuna2003 написа:Иначе сте толкова прости и манипулативни, че може да изкарате всичките си географски открития "ЕВРОГРАНДОВЕ" :mrgreen:

Ми конкретно Слован има титла от ЕКТ, а вие? Какви са те тогава и какви вие? Спартак Търнава имат полуфинал за КЕШ (каквото е и най-доброто постижение в ЕКТ на ЦСКА), какви са - анонимник или евробоец?

ЦСКА има три полуфинала - 2 за КЕШ и 1 за КНК, както и 4 четвъртфинала за КЕШ! Анонимник ли са Спартак или евробоец?

Върни се в “Футбол - България”