За Станислав Тодоров, Макак и други неща
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: За Станислав Тодоров, Макак и други неща
Kъде бяха Александров, червените радетели за правда когато същото лице закла Левски брутално в Ловеч през 2010г. ?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Разбира се,че ЦСКА не е олигархичен отбор!Той е създаден във време,когато олигарси не е имало и всички са били равни.Е разбира се хора,като Вълко Червенков,Добри Джуров и Милко Балев били малко по-равни от другите.Но какво от това?Минало заминало.Сега те са онеправдани,горките.Вият като недоклани прасета в "Тексаско клане",ако загубят мач.Не са свикнали да губят в Пловдив,откъдето освен точки,след половин век съдийски аванти са крали постоянно и футболисти.За да не бъда голословен,ще изброя някои от тях,въпреки,че всички ги знаят.Садъков и Керимов от Локото,Славков и Костадинов от Ботев.Има и още много други,но искам и за Варна да напиша,та затова ако съм пропуснал някого,ще прощавате.Та така де,да си дойдем на думата.Те (грух-грух) и във Варна не обичат да губят.Какви сладки годинки бяха.На "Морето",както и на другите военни отбори им беше забранено да дишат срещу тях.За да стане цесекато пак шампион и най-велик клуб на България.Но приноса на Варна не се състоеше само в това.За армейското величие,здраво се потрудиха такива легенди на родния футбол като Джони Велинов,Иван Василев,Божил Колев и Георги Димитров-Червения.Както в случая с Пловдив,и от Варна има и много други,ама пусто нали искам да напиша и за другите градове....Така,че пак ще ме прощавате.Защото те и от Бургас крадоха (Джевизов,Притъргов и Късия крак),от Стара Загора (Жеков,Г.Димитров-Джеки и самия ревльо Тройчо,дето във Варна стана Двойчо).И само това ли?Ами Цоньо Василев от Шумен,Тр.Иванов от Етър,Безински от Пирин.А да пишат,че Бербатов е техен юноша (откраднат от Пирин),М.Петров (Враца),Ст.Петров (Монтана),Миро Манолов от Котел ли беше от Сопот ли не помня вече,че те не са един или двама.....И сега какво?Щели ПАК да трошат БФС-то.Ами трошете го бе олигофрени!На нас то нищо не ни е дало и както е тръгнало няма и да даде.Ама на вас кой ще ви покрива гафовете и бакиите?Кой ще ви търпи вонята?Чекиджии нещастни!..........Абе тука в този форум,много малко място има за писане бе.....аз и за Левски исках да пиша,че след месец и те като вземат масура във Варна,ще се окаже,че са онеправдани и нещастни.Защото и те са същите,само че по милиционерска линия,а не по червеноармейска.Говеда+чорба=Телешко варено.Но в никакъв случай не са привилегировани нито едните,нито другите.А за олигархия?САКЪН,дума да не става!
Вили Вуцов коментира пред Топспорт.бг отминалия кръг. Ето какво е неговото мнение за скандалния двубой между Черно море и ЦСКА:
"Скандален мач, много война и битка, скандали и нерви и изключително малко футбол.Аз харесвам такива двубои - мъжки и оспорвани и смятам че хората които са били на стадиона или са го гледали по телевизията. са останали доволни от характера и заряда на мачът.
За жалост, определено съдийството в този двубой беше лошо и определено повлия на крайния резултат от срещата. И ако е видно от интервюто на Георги Илиев след мача, че е нямало фаул при изравнителният гол за домакините, то дузпата за тях, неотсъдената такава за гостите, са дискусионни моменти, за които всеки има дадено мнение. Аз също имам, но няма да го кажа. При всяко положение, ще коментирам две неща,в които съм убеден и мисля ,че не би трябвало да има диспут. Първо - ЦСКА отбеляза абсолютно редовен гол в 55-ата минута, който беше отменен и второ - ситуацията, в която Стойчо Младенов бе отстранен от пейката Той реагира на нарушение срещу свой играч около линията на наказателното поле - явен фаул, който не беше отсъден и мисля че треньорът на гостите със сигурност беше прав в тази ситуация. Той бе и много афектиран от предходните такива. Аз го оправдавам и съжалявам и смятам, че ако има някаква правда, то той не бива да бъде наказан. Моето мнение е че главният съдия в този мач, независимо че се води за един от водещите у нас, трябва да приключи своята кариера. На няколко пъти поне, които аз знам, си позволява тенденциозност в една или друга посока."
"Скандален мач, много война и битка, скандали и нерви и изключително малко футбол.Аз харесвам такива двубои - мъжки и оспорвани и смятам че хората които са били на стадиона или са го гледали по телевизията. са останали доволни от характера и заряда на мачът.
За жалост, определено съдийството в този двубой беше лошо и определено повлия на крайния резултат от срещата. И ако е видно от интервюто на Георги Илиев след мача, че е нямало фаул при изравнителният гол за домакините, то дузпата за тях, неотсъдената такава за гостите, са дискусионни моменти, за които всеки има дадено мнение. Аз също имам, но няма да го кажа. При всяко положение, ще коментирам две неща,в които съм убеден и мисля ,че не би трябвало да има диспут. Първо - ЦСКА отбеляза абсолютно редовен гол в 55-ата минута, който беше отменен и второ - ситуацията, в която Стойчо Младенов бе отстранен от пейката Той реагира на нарушение срещу свой играч около линията на наказателното поле - явен фаул, който не беше отсъден и мисля че треньорът на гостите със сигурност беше прав в тази ситуация. Той бе и много афектиран от предходните такива. Аз го оправдавам и съжалявам и смятам, че ако има някаква правда, то той не бива да бъде наказан. Моето мнение е че главният съдия в този мач, независимо че се води за един от водещите у нас, трябва да приключи своята кариера. На няколко пъти поне, които аз знам, си позволява тенденциозност в една или друга посока."
Шефът на съдиите: Всички спорни ситуации бяха отсъдени във вреда на ЦСКА
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news_list.php?category=1&page=2
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news_list.php?category=1&page=2
КироВарна написа:Разбира се,че ЦСКА не е олигархичен отбор!Той е създаден във време,когато олигарси не е имало и всички са били равни.Е разбира се хора,като Вълко Червенков,Добри Джуров и Милко Балев били малко по-равни от другите.Но какво от това?Минало заминало.Сега те са онеправдани,горките.Вият като недоклани прасета в "Тексаско клане",ако загубят мач.Не са свикнали да губят в Пловдив,откъдето освен точки,след половин век съдийски аванти са крали постоянно и футболисти.За да не бъда голословен,ще изброя някои от тях,въпреки,че всички ги знаят.Садъков и Керимов от Локото,Славков и Костадинов от Ботев.Има и още много други,но искам и за Варна да напиша,та затова ако съм пропуснал някого,ще прощавате.Та така де,да си дойдем на думата.Те (грух-грух) и във Варна не обичат да губят.Какви сладки годинки бяха.На "Морето",както и на другите военни отбори им беше забранено да дишат срещу тях.За да стане цесекато пак шампион и най-велик клуб на България.Но приноса на Варна не се състоеше само в това.За армейското величие,здраво се потрудиха такива легенди на родния футбол като Джони Велинов,Иван Василев,Божил Колев и Георги Димитров-Червения.Както в случая с Пловдив,и от Варна има и много други,ама пусто нали искам да напиша и за другите градове....Така,че пак ще ме прощавате.Защото те и от Бургас крадоха (Джевизов,Притъргов и Късия крак),от Стара Загора (Жеков,Г.Димитров-Джеки и самия ревльо Тройчо,дето във Варна стана Двойчо).И само това ли?Ами Цоньо Василев от Шумен,Тр.Иванов от Етър,Безински от Пирин.А да пишат,че Бербатов е техен юноша (откраднат от Пирин),М.Петров (Враца),Ст.Петров (Монтана),Миро Манолов от Котел ли беше от Сопот ли не помня вече,че те не са един или двама.....И сега какво?Щели ПАК да трошат БФС-то.Ами трошете го бе олигофрени!На нас то нищо не ни е дало и както е тръгнало няма и да даде.Ама на вас кой ще ви покрива гафовете и бакиите?Кой ще ви търпи вонята?Чекиджии нещастни!..........Абе тука в този форум,много малко място има за писане бе.....аз и за Левски исках да пиша,че след месец и те като вземат масура във Варна,ще се окаже,че са онеправдани и нещастни.Защото и те са същите,само че по милиционерска линия,а не по червеноармейска.Говеда+чорба=Телешко варено.Но в никакъв случай не са привилегировани нито едните,нито другите.А за олигархия?САКЪН,дума да не става!
+1
Всичко вярно и точно. Браво!!!
Капитанът на Черно море призна: Изравнихме на ЦСКА от несъществуващ фаул (видео)
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news_list.php?category=1&page=4
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news_list.php?category=1&page=4
Е ? как може да има пак толкова заблудени хора след като се виждат мненията на КАПИТАНА на моряците които си признава , на шефа на оная смешната комисия .. и на бивш тренер както на морето така и на уефскито и всички знаем със какви пристрастия е ... и да гледаш и видео и повторения и снимков матерял ... и да наказват съдиите и пак да казваш правилно е свирил и т.н ... е нямам думи просто ... няма такова безочие !!!
- Logical person
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Kъде бяха Александров, червените радетели за правда когато същото лице закла Левски брутално в Ловеч през 2010г. ?
И след като същия съдия е заклал и Левски, защо сега синята общност така сплотено го брани ?
Всичко е за угодия на Стойчо Дъртанянов 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- vratar4eto
- Контакти:
Голям рев, голямо нещо. Еми порязали са ви 1 мач - ОК. Ама прекалявате. Като бихте Пирин ГД с едно на мъка със смешна дузпа БФС-то си беше добро, ама сега... мани - да направим 80 теми по въпроса. И все "говедата" са ви виновни. Да питам, ако ПФК "Левски" движеше съдиите щяхме ли още в 1ия мач на А група да останем човек по-малко, след като сме повели и това да доведе до обрат? Щеше ли Бодуров да си повярва , че като последен в защитата може да прави каквото си поиска (което впоследствие прецака и националния, но нейсе)? Щяха ли да изгонят Цонев преди 2 кръга, затова че ... го удариха с топката? Ми айде сега и ние да ревем. Айде и Гоцето да ревнат за оная дузпа. Айде всички да ревнат, че си плащат осигуровките, за да получат лиценз, а ЦСКА дължи 3 милиона само за това.
Айде, ама не реват. Защото и мъжете понякога плачат, но тихомълком. А вие ревете да ви чуят всички. Но вече тоя спектакъл сте го играли и едва ли ще постигнете желаното. Просто ще докажете същността си.
П.С. Всички в Шумен знаете, че Тодоров е левскар, пък всички в квартал "Младост" в София знаем, че Антон Генов е цесекар, ама последния години наред буташе червените. Тогава никой от вас не рева, нали?
Айде, ама не реват. Защото и мъжете понякога плачат, но тихомълком. А вие ревете да ви чуят всички. Но вече тоя спектакъл сте го играли и едва ли ще постигнете желаното. Просто ще докажете същността си.
П.С. Всички в Шумен знаете, че Тодоров е левскар, пък всички в квартал "Младост" в София знаем, че Антон Генов е цесекар, ама последния години наред буташе червените. Тогава никой от вас не рева, нали?
Върни се в “Футбол - България”