Европа ни дава 100 милиона евро за 3 стадиона в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
liliputchica

Re: Европа ни дава 100 милиона евро за 3 стадиона в България

Мнениеот liliputchica » 19 окт 2013 09:43

За Бургас защо не сте предвидили 30 млн. евро, на мястото на стария стадион "Черноморец" има място за един 40 000 и 10 тренировъчни от които 3 с реални размери.Терена е огромен но пустеещ. С 10 000 000 милиона и секторите зад вратите ще се покрият на Лазур :lol: :lol: :lol:
[offtopic]нямам[/offtopic]

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 19 окт 2013 09:52

Въпреки че съм фен на ЦСКА, не е ли по-добре парите да се разделят за повече клубове. На Лудогорец и на Литекс стадионите са им доста по-евтини, отколкото на ЦСКА, Левски, Ботев, Локомотив Пд и Черноморец. Те със едни суми от 5-6 милиона могат да си ги модернизират достатъчно, за да играят в ШЛ. По същия начин стадионите на ЧМ и Берое с по едни 10 милиона могат да станат бижу. А на петте отбора с по-големи стадиони си разделят по 14 милиона и ще си направят стадионите супер. По-добре 8-10 стадиона които са супер, вместо 3.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 окт 2013 10:12

DrAvalanche написа:
T&T написа:
DrAvalanche написа:Според мен с част от тези пари трябва да се дофинансира изграждането на стадионите на Левски и Ботев. Все пак това са единствените два клуба, които реално са започнали и инвестирали в собствена база и имат проекти за стадиони с над 20 000 зрители.

Ей сега вече темата ще стане мазало :lol:

Няма причина да става мазало. Единствените два отбора отговарящи на три много важни условия: реални проекти, започнати СМР, публика.

Да ти кажа, ако реалния проект е свързан с финансиране като това на Левски, и от Герена се надяват на странични приходи, за да го довършат, то или проекта не е реален, или финансовия разчет за него не е. Това от самосебе си означава, че идеята като цяло е компрометирана. Ако Левски не "спечели" тези пари какво става със стадиона? То затова се казва финансиране проект, а не ДОфинансиране на проект ;)

Иначе, надявайте се
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 19 окт 2013 10:19

Ами парите трябва да бъдат разпределени по следния начин- един нов Национален стадион, нов стадион и за най-популярният футболен клуб в България- ЛЕВСКИ, и един стадион в Пловдив, така ги виждам нещата Аз.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 окт 2013 10:22

liliputchica написа:За Бургас защо не сте предвидили 30 млн. евро, на мястото на стария стадион "Черноморец" има място за един 40 000 и 10 тренировъчни от които 3 с реални размери.Терена е огромен но пустеещ. С 10 000 000 милиона и секторите зад вратите ще се покрият на Лазур :lol: :lol: :lol:

10 000 000 милиона :o :o :o :o
Това да не е външният дълг на САЩ 8-)

ПП- А Пармалат сега рови неистово в нета, за да намери поредната новина, която си струва да е тема и отново да е начело във форума :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 окт 2013 10:28

Тези 100 милиона евро, за които говориш, по коя от програмите на ЕС ще бъде отпусната, че дори и започнахте да разпределяте парите :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 19 окт 2013 10:30

Рационално е стадиони да се построят в София, Пловдив, Варна и Бургас, и може би, заради близостта с Румъния - в Русе.
Всички останали градове у нас в дългосрочен план се обезлюдяват и затихват, инвестицията там би била нерентабилна.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 19 окт 2013 10:34

Logical person написа:Типично по социалистически започнахте да разпределяте парите :) :) По тези европейски програми, парите ги получава този който напише качествен и приемлив проект. Като има пари за 3 стадиона, първите три фирми ( не е задължително да са футболни клубове ), които напишат проекти, приемливи за стандартите на Ес, получават парите. Четвъртите да не са спали, докато другите са писали и така :) :) Къде колко фенове има, и кой какво заслужавал няма никакво значение. Ако и трите проекта са за един квартал, може и един върху друг да ги построят :)

типично по капиталистически. Сички блага на едно място...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 19 окт 2013 10:39

Кашчей написа:
liliputchica написа:За Бургас защо не сте предвидили 30 млн. евро, на мястото на стария стадион "Черноморец" има място за един 40 000 и 10 тренировъчни от които 3 с реални размери.Терена е огромен но пустеещ. С 10 000 000 милиона и секторите зад вратите ще се покрият на Лазур :lol: :lol: :lol:

ПП- А Пармалат сега рови неистово в нета, за да намери поредната новина, която си струва да е тема и отново да е начело във форума :mrgreen:

Ходил ли си в Бургас ?, аз не се шегувам за старият стадион в "Акациите". Остави грешката с 10 млн. млн. Ако видиш колко е голям целият комплекс, със залите за борба от южна страна, тренировъчните игрища от западна, ще разбереш за какво говоря.
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 окт 2013 10:58

liliputchica написа:
Кашчей написа:

Ходил ли си в Бургас ?, аз не се шегувам за старият стадион в "Акациите". Остави грешката с 10 млн. млн. Ако видиш колко е голям целият комплекс, със залите за борба от южна страна, тренировъчните игрища от западна, ще разбереш за какво говоря.

Аз дори и не съм си помислял, че се шегуваш, а само леко те подкачих за числото :)
Въпросът е, че авторът на темата пише нещо, прочетено в друг форум, или обсъждано там, и веднага тича да пусне тема. Не съм сигурен, че авторът може да ни каже по коя от програмите на ЕС ще бъдат отпуснати тези пари, което естествено не пречи те веднага да бъдат разпределени по градове и отбори от пишещите братя. Мисля, че само Рос изказа правилно виждане, че първо трябва да се кандидатства с проект, който да бъде одобрен и едва след това... ама то за да ти отпуснат европари трябва да докажеш, че имаш и свои, с които да започнеш проекта. Покрай убийството на онази банкерка в Бургас излязоха доста интересни подробности по тези европари и как се печелят.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Футбол - България”