Батков: Тони Здравков ще е треньор на Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

go6obebeto
Контакти:

Re: Батков: Тони Здравков ще е треньор на Левски

Мнениеот go6obebeto » 09 окт 2013 18:36

До вчера бяхме най-великата публика... Вече не сме...
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 09 окт 2013 18:39

mtaraduda написа:
brossy написа:
mtaraduda написа:
blue_dobrich написа:Повечето, които пишете, или сте тъпи, или глупави изберете си :lol:
Треньор на Левски е ЕЛИН ТОПУЗАКОВ! Използва се лиценза на Антоний Здравков! :idea:

Все същото. От кога 26-кратен шампион е училище за треньори?

От както научихме Мъри.Ние не сме ЦСКА да си уволняваме едни и същи четрима човека.

Това че 1 път сме уцелили нищо не значи.

Аз си мисля ,че пак ще успеем да създадем добър треньор.Силно се надявах да викнат Ясен Петров,защото при него Левски играеше най-хубавият футбол в последните 5 години.Но сега съм твърдо зад Елин Топузаков

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 09 окт 2013 18:58

go6obebeto написа:До вчера бяхме най-великата публика... Вече не сме...

вие може и да не сте ,но ние от Левски продължаваме да сме !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 окт 2013 19:00

Е то неволята учи, щем-нещем ще сме зад Елин. Нямаме друг избор. Ама той досега е работил с дечица, как ще води Левски е загадка...
Честно казано, съм оптимист за петицата в редовния сезон. По-напред ще е приятна изненада.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 09 окт 2013 19:03

След извършеното престъпление, вместо да бъде закрит клуба му назначават нов треньор :?: :?: :?:

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 09 окт 2013 19:04

Батков какво се бие в гърдите, че е дал 41млн. лева... Как не се научи, че не става постоянно да сменя треньори. Еми да си беше оставил Митов и тва е. Кво взеха сърбина, който дойде без селекция и без подготовка и трябваше да е някакъв извънземен направо...
Сега го махнаха ей така, без да знае човека какво става.

Самия Петев пък няма никаква вина в случея. Кво като е бил фен на ЦСКА, а? Пелето и Мъри карахте ли ги да се събличат? И що тия с качулките не пипнаха Наско, ми Петев им беше виновен? Човека му предлагат работа и той я приема. Защо не съблякоха Наско, който очевидно е знаел за това, нали е спортен... Или що не пробваха да съблекат Батков, покрай всичката му охрана.
Тия номера повече прилягат на един друг отбор, който си режеше гредите, в знак на протест... Лошото е, че се мислят за герои сега, като попречиха на Петев. Е, Тони да ни е честит. Дано поне Топчо му потръгне, защото ако не - ще стане поредната синя легенда, която се е хвнала на хорото на Батков, и то се е оказало трудно...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 окт 2013 19:10

Успех на Топчо. Още ли недоволствате от вчера, аз бях против Мустака, Жепееца, Сирака и Петев. 3 от 4 не е зле 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 09 окт 2013 19:40

След вчерашния цирк,днес вече цирка е пълен.И сега какво Топчо и Мариян ще бъдат поредните легенди на отбора,които ще опетним ли.Не споменавам Т.Здравков,защото е ясно,че той няма да е треньор,а само ще помага и главно ще използват лиценза му,остава и да е друго тогава ще се борим с него да не изпадаме.Тези хора нито са водили потготовката на отбора,нито пък са правили трансферите в клуба,отбора е в страхотно деградирал,играчите са съсипани главно физиески и психически.Опасенията ми са,че нищо няма да се промени,няма и никакви изгледи за това.Януари месец сигурно ще махнат Топчо и Мариян ще върнат някой измежду Ясен,Велев или Вуцов,защото вече никой нормален и уважаващ себе си треньор няма да иска да работи в отбор с такава обстановка.И пак нови селекции,свободни агенти на килограм и след 5-6 месеца максимум пак наново същата картинка.Вчера моят Левски умря.От 25 години съм фен на отбора и съм ходил на 80% от мачовете,от днес крака ми няма да стъпи на стадиона.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 09 окт 2013 20:26

4akala написа:След вчерашния цирк,днес вече цирка е пълен.И сега какво Топчо и Мариян ще бъдат поредните легенди на отбора,които ще опетним ли.Не споменавам Т.Здравков,защото е ясно,че той няма да е треньор,а само ще помага и главно ще използват лиценза му,остава и да е друго тогава ще се борим с него да не изпадаме.Тези хора нито са водили потготовката на отбора,нито пък са правили трансферите в клуба,отбора е в страхотно деградирал,играчите са съсипани главно физиески и психически.Опасенията ми са,че нищо няма да се промени,няма и никакви изгледи за това.Януари месец сигурно ще махнат Топчо и Мариян ще върнат някой измежду Ясен,Велев или Вуцов,защото вече никой нормален и уважаващ себе си треньор няма да иска да работи в отбор с такава обстановка.И пак нови селекции,свободни агенти на килограм и след 5-6 месеца максимум пак наново същата картинка.Вчера моят Левски умря.От 25 години съм фен на отбора и съм ходил на 80% от мачовете,от днес крака ми няма да стъпи на стадиона.

Много точно казано!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 окт 2013 20:49

sin4ec написа:Е то неволята учи, щем-нещем ще сме зад Елин. Нямаме друг избор. Ама той досега е работил с дечица, как ще води Левски е загадка...
Честно казано, съм оптимист за петицата в редовния сезон. По-напред ще е приятна изненада.

какъв Елин бе човек,стига си се занасял-Анчелоти и Моу в пакет да ги доведеш с технически директор-Алекс Фергюсън пак ще сме на 6-място.
На малоумни ли се правите че Батков унищожава Левски-за какво докара Наско,за да спре своето падение-той никога не е покрепял Сираков,заедно с Локомотивеца ще ни затрият-да от днес вече е жепеец за мен той и Батков организираха всичко вчера.
А тези за една дрога и едни 5лв закопаха един 100-годишен отбор
Да пукне.е дано всички,а най-интересното за Мустака знаете ли кое познавам и жена му и дъщеря му.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Футбол - България”