Български футболен национал е със спрени права за допинг

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

birsellito
Контакти:

Re: Български футболен национал е със спрени права за допинг

Мнениеот birsellito » 26 сеп 2013 12:09

А футболистите на цска, който до преди 2-3 кръга свършваха въздуха около 60 мин. някой проверява ли ги след мач им с Летекс. Бягаха като зомбирани на макс!!!!!
Сам аз съм го видал това?!?

europefan
Контакти:

Мнениеот europefan » 26 сеп 2013 12:09

Само един принципен въпрос от мен - какво удоволствие доставя на спорещите кой е, след като от цялата работа може да пострада националния отбор. Ще се почувствате ли по-добре ако е Минев/Гаджев/Гъргоров? Аз лично - не.
Winter is coming!

urkoto

Мнениеот urkoto » 26 сеп 2013 12:10

Веселите прахчета на Киро Парахода явно тоя път дадоха засечка
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 26 сеп 2013 12:11

А в.Дневник от къде имат информацията ? Прегледах сайта на ФИФА никъде не пише нищо за случая.
Ако това е вярно и втората проба е положителна , може ли да накажат отбора (примерно служебна загуба от Малта) или наказват само футболиста ?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 сеп 2013 12:12

veni__85 написа:А в.Дневник от къде имат информацията ? Прегледах сайта на ФИФА никъде не пише нищо за случая.
Ако това е вярно и втората проба е положителна , може ли да накажат отбора (примерно служебна загуба от Малта) или наказват само футболиста ?

Само футболиста.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 26 сеп 2013 12:12

Ааа така. Честито на печелившите!Изображение
Но някак си ми се струва невъзможно това да е играч от Разград. Там всичко е чисто и изрядно? :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 26 сеп 2013 12:13

veni__85 написа:А в.Дневник от къде имат информацията ? Прегледах сайта на ФИФА никъде не пише нищо за случая.

Моя грешк вече го намерих
http://www.fifa.com/aboutfifa/footballd ... d=2181416/

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 сеп 2013 12:13

Поредна радост за синята паплач.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 сеп 2013 12:14

Наказва се само футболиста!!! Ако помните на Световното в Щатите хванаха с допинг не кой да е, а Диего Марадона, точно преди мача му с нас и тогава освен отстраняването му нищо друго не се случи
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 сеп 2013 12:14

Кашчей написа:
DrAvalanche написа:Ти да видиш. Футболист на Лудогорец хванат със забранени вещества. Не възможно. Там дори и не си помислят за такива неща, а физическата им издръжливост се дължи на тежките тренировки, чистия въздух в Разград, аскетския живот и Петричев. Няма нищо общо с бъркането на разни химически субстанции.

Поредният злобен левскарски коментар :evil:

Браво бе тарикат, да взема да плача, че някой малоумник иска да мами :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”