Валери Божинов - Фен тема

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Re: Пълен крах за Божинов - Спортинг го уволно дисциплинарно!

Мнениеот MAЙOPA » 07 сеп 2013 18:19

milen.hristov написа:
MAЙOPA написа:
Валери Божинов официално: Да, с Николета сме разделени
Нападателят обяви, че мястото на пловдивчанката до него все още е вакантно
07.09.2013, 12:13
Айде и НИКОЛЕТА го разкара.

А неговото място до пловдивчанката още ли е свободно :mrgreen:

МИЛЕНЕ свободно е но трябва бързо да се атакува Изображение
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 07 сеп 2013 21:29

Елитни софийски чалга заведения , ще заведат колективен иск към Спортинг Лисабон заради дисциплинарното уволнение на техния редовен клиент - лицето Валери Божинов , което ще ги удари сериозно в бюджета през следващите месеци .Наети са топ адвокати , а сумата на иска се уточнява , но запознати говорят за седем цифрено число в евро . От сдружението на плеймейтките и от сдружението на обикновенните фолк курвета , също обмисляли иск към Спортинг Лисабон .. техен представител заявил пред репотрери гневно - Амахъ де ... ъмчи ний кво шъ праим сига .. баси мамътъ ...Вълери беши перлътъ в куронътъ ... баси мамътъ....

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 сеп 2013 00:01

Drunken_Master написа:Кфо бършете сълзи и сополи за тоя некадърник,който познавам лично.Толкова се самозабрави,че не е истина.Боли ме бахура за тоя манаф.Ония малоумник фена на Дунав Русе и той се изказа неподготвен - "европейски талант".Пич ти в кой свят се намираш.Къф талант,кфи 5 лева.Ти знаеш ли колко ей такива като него имаше. Фреди Аду чувал ли си го,даже филм правиха за него и до преди месеци игра в средняк на Кипър.Слипко Вучинич като му беше съотборник в Лече,беше с класи над него.Като кажете думата талант,и ви капе мед от устата...

Комплексар,малоумник е баща ти,след като не те е евтанизират след като е видял,че от теб,човек няма да стане 8-) Оня път избяга като мръсно куче от дискусията,след като всички те насраха и сега се опитваш да си го върнеш ? Жалък опит,нещастник 8-)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 сеп 2013 10:01

dunavfc написа:
Drunken_Master написа:Кфо бършете сълзи и сополи за тоя некадърник,който познавам лично.Толкова се самозабрави,че не е истина.Боли ме бахура за тоя манаф.Ония малоумник фена на Дунав Русе и той се изказа неподготвен - "европейски талант".Пич ти в кой свят се намираш.Къф талант,кфи 5 лева.Ти знаеш ли колко ей такива като него имаше. Фреди Аду чувал ли си го,даже филм правиха за него и до преди месеци игра в средняк на Кипър.Слипко Вучинич като му беше съотборник в Лече,беше с класи над него.Като кажете думата талант,и ви капе мед от устата...

Комплексар,малоумник е баща ти,след като не те е евтанизират след като е видял,че от теб,човек няма да стане 8-) Оня път избяга като мръсно куче от дискусията,след като всички те насраха и сега се опитваш да си го върнеш ? Жалък опит,нещастник 8-)

Кога съм бягал от дискусията,бе паляк ? Аз съм на работа в момента,моето момче.Ако имаш нещо да ми казваш,мога да отскоча до Русе,а и може и да не се наложи.Имам доста познати от там,дето ще свършат работата...Гледай си А окръжна и не ме занимавай...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 сеп 2013 12:07

Drunken_Master написа:
dunavfc написа:

Кога съм бягал от дискусията,бе паляк ? Аз съм на работа в момента,моето момче.Ако имаш нещо да ми казваш,мога да отскоча до Русе,а и може и да не се наложи.Имам доста познати от там,дето ще свършат работата...Гледай си А окръжна и не ме занимавай...

Можеш да ми отскочиш до хуя,а пък,ако искаш можеш да викнеш и познатите ти да се присъединят и те,не връщам нищо 8-)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 сеп 2013 12:11

dunavfc написа:Можеш да ми отскочиш до хуя,а пък,ако искаш можеш да викнеш и познатите ти да се присъединят и те,не връщам нищо 8-)

Не мисля,че изобщо треа да се занимавам с фен на отбор,който играе със селата...
Дай ми адрес,нали си много навитак ;) Ще си взема наколенки...нали си голям е*ач...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
stn

Валери Божинов: Приоритети са ми кариерата, която се с

Мнениеот stn » 08 сеп 2013 16:28

Валери Божинов сложи край на спекулациите около брака му с Николета Лозанова и призна, че са се разделили. Футболистът, който в момента е без отбор, направи признанието в своя профил във Фейсбук.

Той отрече да има нова жена до себе си и заяви, че е сам, а в момента най-важни за него са двете му деца и кариерата. Ето какво написа Валери в социалната мрежа:

""Тази ли е новата ти" е въпросът на седмицата. Тази тема няма да я коментирам, защото няма нова. Да, с Николета сме разделени официално и всеки от нас има право на свой живот. Но аз съм сам в момента и приоритети са ми кариерата,която се старая да възобновя и двете ми деца, които обичам повече от всичко. Останалото е на втори план и ще се нареди с времето. Така че спрете със спекулациите. Личният ми живот си е моя лична работа! В.Б."

Божинов вече е мъж. Узря за живота и разбра грешката си.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

urkoto

Re: Валери Божинов: Приоритети са ми кариерата, която се с

Мнениеот urkoto » 08 сеп 2013 16:34

stn написа:Божинов вече е мъж. Узря за живота и разбра грешката си.

Глупости на търкалета ОТВСЯКЪДЕ. Най-вероятно в момента в Левски спорят дали да го привлекат - някои от факторите искат, други не. И това е опит на Божинов да си изчисти имиджа, да се покаже като нов човек, за да може някой да се излъже да го вземе. Да де, ама нали знаете приказката за лъжливото овчарче. Който отбор ангажира това доказано менте и некадърник, добро от него няма да види.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Футбол - България”