ст.Лудогорец Арена

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: ст.Лудогорец Арена

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 09 авг 2013 20:37

6urda написа:Темата много ми хареса,само че според мен изкривихте въпроса на автора.Без да изпадаме в клубни пристрастия е хубаво да знаем какви са изискванията на УЕФА за съответните турнири.Макар,че не вярвам някой в БФС,или който и да е от собствениците на клубове в България да се е интересувал от въпроса.Логично е всяка страна смятаща се за футболна (а ние поне се надяваме България да е такава) да разполага поне с един стадион отговарящ на изискванията за полуфинал на Шампионска лига.Не се смейте! :lol: Надеждата умира последна.Аз самият за съжаление не зная езици така,че не мога да помогна.
И тук идва големият въпрос.Трябва ли клуб който няма стадион отговарящ на изискванията на УЕФА поне за групи да получи лиценз за професионален футбол?Пак се смеете! :lol: Само,че беше време когато имахме четири отбора с шанс за групите на УЕФА.И ако тези отбори се паднат да домакинстват в един ден?Крайно време е БФС да вземат изискванията за лиценз насериозно.И отбор без подходяща база да не получава професионален лиценз.Както е в Европа.Ако ще в България да се играе само аматьорски футбол.Вярно,че някои отбори правят жалки опити в правилната посока.Но никой не може да ме убеди,че това просто не е начин за пране на пари или точене на ДДС например.Българите така сме свикнали,първо да се налапаме пък после ще видим.Другаде първо градят,после ако са градили правилно лапат.

Съгласен съм , ако ще а Група да остане с 5 отбора или да няма въобще прфесионален футбол , докато който спонсорира отборите не си направи стадион минимум отговарящ за групите на ЛЕ . Сега последно Ловеч и Лазур стават ли за групите на ЛЕ ?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 09 авг 2013 21:29

hd29 написа:Разбирам,че си много ентусиазиран от победата ви в Белград(аз също се радвах),но е абсурд национален стадион да стои неизползваем,само защото някои си частни отборчета веднъж на 6-7 години, видиш ли няма ,къде да играят,защото не искат(не могат) да си направят "собствените" стадиони.Ами случайно да знаеш,че този Национален стадион трябва и да се издържа от някъде и организирането на такива грандиозни концерти е един доста добър начин. :geek:

Не, не съм ентусиазиран от победата в Белград. Бях ентусиазиран от тази над Слован.
По въпроса за Националния стадион говориш пълни глупости. За да го установиш, отиди на uefa.com, влез в раздел Шампионска лига и там отдолу са отборите. Избираш си отбор, после влизаш на мачовете му и там проверяваш дали са се изиграли на национални стадиони. Ще се изненадаш колко много мачове се играят на национални стадиони. Хората в другите държави го правят, ние ритаме срещу това, отбор направил прекрасно представяне да използва по предназначение националния ни стадион! Идиоти ли сме?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 09 авг 2013 21:41

bnborisov написа:като нищо ще го направи

Да ама не , както казва един приятел :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 10 авг 2013 08:56

Трябва да се мисли в переспектива.За сега само и то условно само националният стадион отговаря на изискванията за плейофи в ШЛ.Собствениците на отборите с претенции трябва да се съобразяват със съответните нормативи.Не съм запознат с проекта на Герена,но мога да ви кажа как стоят нещата с Колежа.От сега не е премислено.Капацитета ще е 18000.Малък дори за родните дербита.Централната трибуна заради носталгия и почит към строилите я доброволци остава във вида на построяването си.Тоест тясна за ВИП гостите, журналистите и официалните лица и основние за отказ от двубои в груповата фаза на ШЛ.Паркинга отпред също.Ако се преосмисли проекта ще имаме втори стадион за подобни срещи.Не е гаранция че в скоро време Ботев,Локомотив,Берое или друг отбор няма да е в положението на Лудогорец.Наема на националният стадион за 5 срещи минимум ще оправдае инвестицията за направа на стадион подходящ и отговарящ на всички изискавния,а удобството ще е бонус за феновете.Колко хора ще пренебрегнат атмосферните условия и ще подкрепят любимците си ако феновете са защитени под козирката и мача се играе на осветление в прохладна вечер.Това са пропуснати възможности.Но в Абсурдистан се мисли за бързи успехи и бързи пари.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 10 авг 2013 09:44

Това за централната трибуна на Колежа откъде го изсмука?
Няма такова нещо.Трибуната се събаря както ТИ и се строи наново,доста по-навътре от сегашното и местоположение,с необходимите помещения под нея.Включително ВИП ложа,помещения за журналисти и пр.
Може би си се подвел по изгледа на проекта?
Да,откъм бул."Източен" стадионът ще изглежда близко до сегашния си вид,със запазване идеята във формата на фасадата.Но същата ще бъде построена на ново.
Всички паркоместа са разчетени и предвидени при изграждането на прилежащите площи така,че стадионът твърдо ще отговаря на изискванията на УЕФА за 4-та категория.
Между другото,фасадата на Базата в Коматево е със същия елемент,както сегашната сграда на Колежа.
Добре е преди да пишем,да попрочетем тук-там,да разгледаме проекти и така...
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 10 авг 2013 10:30

Защо са им на Разград и Ловеч такива стадиони ,то и на сегашните няма кой да ходи?По-добре ги направи във Варна,защото младите хора и техните деца от Разград и цяла Източна България са във Варна.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 10 авг 2013 10:35

tsonpen написа:
hd29 написа:Разбирам,че си много ентусиазиран от победата ви в Белград(аз също се радвах),но е абсурд национален стадион да стои неизползваем,само защото някои си частни отборчета веднъж на 6-7 години, видиш ли няма ,къде да играят,защото не искат(не могат) да си направят "собствените" стадиони.Ами случайно да знаеш,че този Национален стадион трябва и да се издържа от някъде и организирането на такива грандиозни концерти е един доста добър начин. :geek:

Не, не съм ентусиазиран от победата в Белград. Бях ентусиазиран от тази над Слован.
По въпроса за Националния стадион говориш пълни глупости. За да го установиш, отиди на uefa.com, влез в раздел Шампионска лига и там отдолу са отборите. Избираш си отбор, после влизаш на мачовете му и там проверяваш дали са се изиграли на национални стадиони. Ще се изненадаш колко много мачове се играят на национални стадиони. Хората в другите държави го правят, ние ритаме срещу това, отбор направил прекрасно представяне да използва по предназначение националния ни стадион! Идиоти ли сме?

Ама какво значение има това колко отбора са играли на нац. си стадиони в Европа.Не разбираш ли,че абсолютно никой не вие длъжен да ви държи стадиона неизползваем,да не би случайно да ви потрябва.На стадион Васил Левски играят единствено националия ни отбор и управата му се съобразява само с неговия календар,ако Лдогорец или който и да е друг отбор иска да го използва или РЕЗЕРВИРА си сключва ПРЕДВАРИТЕЛНО договор, плаща си и всичко е ок.Поне аз виждам така нещата.Понеже много "говориш" за другите държави,как ще коментираш домакинството на Щутгарт в градче на 30 км от тях.

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 10 авг 2013 15:31

Ивайло Лудогорец написа:
6urda написа:Темата много ми хареса,само че според мен изкривихте въпроса на автора.Без да изпадаме в клубни пристрастия е хубаво да знаем какви са изискванията на УЕФА за съответните турнири.Макар,че не вярвам някой в БФС,или който и да е от собствениците на клубове в България да се е интересувал от въпроса.Логично е всяка страна смятаща се за футболна (а ние поне се надяваме България да е такава) да разполага поне с един стадион отговарящ на изискванията за полуфинал на Шампионска лига.Не се смейте! :lol: Надеждата умира последна.Аз самият за съжаление не зная езици така,че не мога да помогна.
И тук идва големият въпрос.Трябва ли клуб който няма стадион отговарящ на изискванията на УЕФА поне за групи да получи лиценз за професионален футбол?Пак се смеете! :lol: Само,че беше време когато имахме четири отбора с шанс за групите на УЕФА.И ако тези отбори се паднат да домакинстват в един ден?Крайно време е БФС да вземат изискванията за лиценз насериозно.И отбор без подходяща база да не получава професионален лиценз.Както е в Европа.Ако ще в България да се играе само аматьорски футбол.Вярно,че някои отбори правят жалки опити в правилната посока.Но никой не може да ме убеди,че това просто не е начин за пране на пари или точене на ДДС например.Българите така сме свикнали,първо да се налапаме пък после ще видим.Другаде първо градят,после ако са градили правилно лапат.

Съгласен съм , ако ще а Група да остане с 5 отбора или да няма въобще прфесионален футбол , докато който спонсорира отборите не си направи стадион минимум отговарящ за групите на ЛЕ . Сега последно Ловеч и Лазур стават ли за групите на ЛЕ ?

Проблемът със стадионите е от години, в А група има отбори които не отговарят дори на сегашните "хлабави" правила. Сигурно половината отбори нямат осветление. Резултатът е, че мачовете се играят в нечовешки жеги, футболистите тичат още по-малко от обикновено, а посещаемостта е по-ниска, защото някои фенове се отказват да висят 90 минути на слънце и жега биз бира и вода (благодаря на МВР, за което). Вечер би било по-поносимо да се играе и наблюдава, ама ядец. Ако завали - пак проблем, защото двата отбора газят в тресавище и се чудят кое е по-важно - гол ли да вкарат, или да си опазят краката от контузии. Зимата пък наш`те футболисти почиват близо 3 месеца, защото терените нямат отопление и замръзват, та после БФС се чуди как да приключи родния шампионат в определения от УЕФА срок. И така нататък...

Аз съм убеден, че ако стадионите отговаряха поне на условията за "А група", футболът ни щеше да дръпне нагоре. Но Перуката не го е еня, гледа през пръсти и на тези неща, а после се излага, като кандидатства за мач от Евро 2020. На кой стадион по-точно ще се изиграе този мач, питам аз?
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 10 авг 2013 19:18

ticha i vladislav написа:Защо са им на Разград и Ловеч такива стадиони ,то и на сегашните няма кой да ходи?По-добре ги направи във Варна,защото младите хора и техните деца от Разград и цяла Източна България са във Варна.

Като гледам ст. Тича колко е пълен срещу Локо Пд нз... Ние днес ще сме 6000 на стадиона... при 30 хил население . А Варна не съм сиг колко население има но е сигурно 10 пъти повече поне , а не си пълните стадиона .

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 авг 2013 19:20

Ивайло Лудогорец написа:
ticha i vladislav написа:Защо са им на Разград и Ловеч такива стадиони ,то и на сегашните няма кой да ходи?По-добре ги направи във Варна,защото младите хора и техните деца от Разград и цяла Източна България са във Варна.

Като гледам ст. Тича колко е пълен срещу Локо Пд нз... Ние днес ще сме 6000 на стадиона... при 30 хил население . А Варна не съм сиг колко население има но е сигурно 10 пъти повече поне , а не си пълните стадиона .

6000 с ЦСКА и Левски ;) А на другите мачове .....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Футбол - България”