Мнениеот angelofdeath » 30 юли 2013 11:09
Загине ли футбола в София, цялата българска лига трябва да спре. Без силни ЦСКА и Левски нищо не става, дори и в Нац. отбор. Да, грандовете отстъпиха малко тези четири години, но класата е вечна. Все ще се намерят хора, които да вдигнат отборите и те пак ще бъдат в битка за първите места. Дори смятам, че още тази година Левски няма да щади средства по-пътя към титлата, заради 100 годишнината. Минали са само два кръга, а вие вече зачерквате софианци. ЦСКА събра отбор три дни преди първия мач и ще се развива в движение. Видя се преди две години, че с много по-опоскан състав Стойчо докар клуба до мач за титлата, продаден от Титан.Локо София са на същото дередже от миналата година и ако продължават така не ги чака нищо добро. Славия си е все същия непостоянене отбор, а треньора Букарев направо ме изуми с приказките си, че е доволен от равния във Варна. Който е гледал мача не знам дали ще е на неговото мнение, аз не съм! Стигаме и до Левски, при който нещата са необясними. Уж всичко е наред, пари има, играчи привлякоха точно навреме, в контролите играха прилично, но изведнъж пълен крах. Не разбирам, защо не играят и въобщо, как може да се представят по-този безумен начин. Не се ли стегнат ще си патят още много пъти и накрая на годината пак ще има изгонени и обидени..