ЦСКА аут от Европа за 5 години!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА аут от Европа за 5 години!

Мнениеот Кашчей » 12 юни 2013 18:28

Кировец II написа:
Кашчей написа:
damageplan написа:Това заяви вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев

Ако ЦСКА се слее с Литекс, тимът може да бъде изваден от европейските клубни турнири за срок от 5 години. Това заяви вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев в ефира на TV7.

"ЦСКА е под сериозен мониторинг на УЕФА заради отнетия лиценз преди няколко години (2008 година). Ако има сливане, тимът може да не играе 5 години в Европа. Решението обаче ще е на Дисциплинараната комисия на централата и може да е такова заради неспазване на финансовия феърплей", каза дясната ръка на Борислав Михайлов.

ЦСКА трябва да играе в Ловеч, тъй като ще вземе лиценза на Литекс. Има обаче възможност и двата тима да играят в „А" група през новия сезон 2013/14", сподели още Фурнаджиев.

Днес много неизвестни около бъдещето на ЦСКА трябва да паднат. http://www.livesport.bg/Multimedia/live ... stream_923

Ако маркираното е казано от Фурнаджиев той незабавно трябва да изчезва от БФС.Мисля си обаче, че е поредното журналистическо "умотворение" на човек, който никога не е чел Лицензионният правилник на БФС.

Още ли вярваш в "обединението" и "подмяната на лицензи"?

Ти добре прочете, ама осъзна ли какво всъщност казвам?Ще поясня, специално за теб:
-Ако Фурнаджиев наистина е казал горенаписаното, то той няма място в БФС, защото не знае правилниците на съюза, в който работи.Понеже не съм убеден, че не ги знае, то за мен това му "изказване" е плод на журналистически напъни.Няма как вицепрезидент на БФС да не знае, че лиценз не се преотстъпва, прехвърля, купува..избери сам действието!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 12 юни 2013 18:31

Кашчей написа:Ти добре прочете, ама осъзна ли какво всъщност казвам?Ще поясня, специално за теб:
-Ако Фурнаджиев наистина е казал горенаписаното, то той няма място в БФС, защото не знае правилниците на съюза, в който работи.Понеже не съм убеден, че не ги знае, то за мен това му "изказване" е плод на журналистически напъни.Няма как вицепрезидент на БФС да не знае, че лиценз не се преотстъпва, прехвърля, купува..избери сам действието!

Защо въпроса ми трябва да има връзка с написаното от теб? Поболял си се... Питам те искрено и очаквам искрено да отговориш. Не ме интересува жалката извадка от интервюто на оня, дето топка не е гонил през живота си.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юни 2013 18:45

Кировец II написа:
Кашчей написа:Ти добре прочете, ама осъзна ли какво всъщност казвам?Ще поясня, специално за теб:

Защо въпроса ми трябва да има връзка с написаното от теб? Поболял си се... Питам те искрено и очаквам искрено да отговориш. Не ме интересува жалката извадка от интервюто на оня, дето топка не е гонил през живота си.

Защото ми цитираш поста и ме питаш дали вярвам в нещо си там.Моят пост беше коментар на журналистическата измислица.Аз вярвам в себе си единствено, а всичко останало е в графата "може би е така" .Освен това, се намираме в България, където и невъзможното е възможно, когато става дума за облагодетелствуване на определени обекти или субекти.
Виж, не вярвам вече, защото мина доста време, а няма нищо, освен шум по медиите и яростни караници по форумите.Може да е бил някакъв фишек, за проучване на обществено мнение.Може да е просто отклоняващ вниманието медиен шумв..или пък някаква игра на замесените страни.Ние тук само си коментираме.Определено обаче разбрах нещо важно-има фенове на ЦСКА, които обичат своят отбор и не искат и да чуят за друг, който да го замести.Повечето обаче са фенове на купите и победите и за тях е без значение кой отбор ще играе под името ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 12 юни 2013 18:50

Кашчей написа:Защото ми цитираш поста и ме питаш дали вярвам в нещо си там.Моят пост беше коментар на журналистическата измислица.Аз вярвам в себе си единствено, а всичко останало е в графата "може би е така" .Освен това, се намираме в България, където и невъзможното е възможно, когато става дума за облагодетелствуване на определени обекти или субекти.
Виж, не вярвам вече, защото мина доста време, а няма нищо, освен шум по медиите и яростни караници по форумите.Може да е бил някакъв фишек, за проучване на обществено мнение.Може да е просто отклоняващ вниманието медиен шумв..или пък някаква игра на замесените страни.Ние тук само си коментираме.Определено обаче разбрах нещо важно-има фенове на ЦСКА, които обичат своят отбор и не искат и да чуят за друг, който да го замести.Повечето обаче са фенове на купите и победите и за тях е без значение кой отбор ще играе под името ЦСКА.

Е, извинявай, ако съм те подвел... ;) Благодаря за отговора!
На последното ти изречение не съм съгласен. Нещата са 50:50 в живота. Да заключиш - ПОВЕЧЕТО е нелепо.
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 юни 2013 18:55

Кашчей написа:
Ти добре прочете, ама осъзна ли какво всъщност казвам?Ще поясня, специално за теб:

А според мен точно това си е казал, просто не се е изразил точно, понякога се случва да не се изразиш съвсем добре.
Предполагам, че мисълта му, казвайки ЦСКА, е била, че нали Литекс като дойде в София и се преименува, ще се казва ЦСКА еди-какви-си-цифрички, но лицензът му за този сезон е свързан с Ловеч и ще трябва да играе там. Та се е объркал малко при изказа, то при такива машинации само юрист няма да се обърка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юни 2013 19:03

1982 написа:
Кашчей написа:

А според мен точно това си е казал, просто не се е изразил точно, понякога се случва да не се изразиш съвсем добре.
Предполагам, че мисълта му, казвайки ЦСКА, е била, че нали Литекс като дойде в София и се преименува, ще се казва ЦСКА еди-какви-си-цифрички, но лицензът му за този сезон е свързан с Ловеч и ще трябва да играе там. Та се е объркал малко при изказа, то при такива машинации само юрист няма да се обърка.

Извинявай, но лицензът само ти дава право да играеш в съответният шампионат и група.За стадион никъде не се споменава.Локо София имаха лиценз за А група, но колко мача изиграха в Надежда?ЦСКА къде си игра мачовете от есенния полусезон, след като имаше лиценз за А група?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 юни 2013 19:24

Кашчей написа:
Извинявай, но лицензът само ти дава право да играеш в съответният шампионат и група.За стадион никъде не се споменава.Локо София имаха лиценз за А група, но колко мача изиграха в Надежда?ЦСКА къде си игра мачовете от есенния полусезон, след като имаше лиценз за А група?

Ами предполагам, че в самия лиценз освен, че ти се разрешава да практикуваш професионален футбол в А група, заявяваш и в кой град и на кой стадион ще го правиш. Литекс си имат лицензиран стадион и най-вероятно е вписан. ЦСКА и Локо-то нямаха, та може и да не е вписван вътре никакъв стадион, а да са заявени няколко чужди евентуално.

Така предполагам поне. Със сигурност има в самия лиценз някакви обвързаности.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 12 юни 2013 19:30

1982 написа:
Кашчей написа:

Ами предполагам, че в самия лиценз освен, че ти се разрешава да практикуваш професионален футбол в А група, заявяваш и в кой град и на кой стадион ще го правиш. Литекс си имат лицензиран стадион и най-вероятно е вписан. ЦСКА и Локо-то нямаха, та може и да не е вписван вътре никакъв стадион, а да са заявени няколко чужди евентуално.

Така предполагам поне. Със сигурност има в самия лиценз някакви обвързаности.

Е за к`во тогава се издава лиценз на стадиона да посреща мачове от вътрешното първенство или Европа, ако лиценза за участие в първенството е обвързан и с ползването на определения стадион Х?
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 юни 2013 19:47

Значи лиценз се издава и на стадиона, иначе не можеш да го ползваш. Той е различен от лиценза за участие в А и Б групите, който се издава на самите клубове.

Един ФК може да има лиценз за А група, като може да участва дори и да няма лицензиран стадион, просто заявява някой който е лицензиран.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 12 юни 2013 19:49

Ъхъм.
-Ей, Богу, как си днес, колега? Ще го бъде ли чорбаря в теб? ;)
Луций Аней Сенека

Върни се в “Футбол - България”