Кировец II написа:Кашчей написа:damageplan написа:Това заяви вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев
Ако ЦСКА се слее с Литекс, тимът може да бъде изваден от европейските клубни турнири за срок от 5 години. Това заяви вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев в ефира на TV7.
"ЦСКА е под сериозен мониторинг на УЕФА заради отнетия лиценз преди няколко години (2008 година). Ако има сливане, тимът може да не играе 5 години в Европа. Решението обаче ще е на Дисциплинараната комисия на централата и може да е такова заради неспазване на финансовия феърплей", каза дясната ръка на Борислав Михайлов.
„ЦСКА трябва да играе в Ловеч, тъй като ще вземе лиценза на Литекс. Има обаче възможност и двата тима да играят в „А" група през новия сезон 2013/14", сподели още Фурнаджиев.
Днес много неизвестни около бъдещето на ЦСКА трябва да паднат. http://www.livesport.bg/Multimedia/live ... stream_923
Ако маркираното е казано от Фурнаджиев той незабавно трябва да изчезва от БФС.Мисля си обаче, че е поредното журналистическо "умотворение" на човек, който никога не е чел Лицензионният правилник на БФС.
Още ли вярваш в "обединението" и "подмяната на лицензи"?
Ти добре прочете, ама осъзна ли какво всъщност казвам?Ще поясня, специално за теб:
-Ако Фурнаджиев наистина е казал горенаписаното, то той няма място в БФС, защото не знае правилниците на съюза, в който работи.Понеже не съм убеден, че не ги знае, то за мен това му "изказване" е плод на журналистически напъни.Няма как вицепрезидент на БФС да не знае, че лиценз не се преотстъпва, прехвърля, купува..избери сам действието!