"А" група е пълна с отбори хибриди

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Re: "А" група е пълна с отбори хибриди

Мнениеот FILIP1912 » 09 юни 2013 00:26

danimann написа: Истинският с президент Димитър Христолов бе обявен във фалит заради дългове към НАП. И до момента държавата се опитва безуспешно да продаде марката „Ботев 1912", която се оказала единственият актив на акционерното дружество.

"24 часа" :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Журналистическите опити за обяснение наистина будят смях и недоумение във всеки поне малко запознат с правото. Как определиха, че истинския Ботев е бил обявен във фалит, при условие, че се откри процедура по обявяване в несъстоятелност на акционерното дружество с основен акционер Христолов, което АД беше учредено през 1999г. и което АД юридически няма нищо общо със дружеството регистрирано по ЗЛС, с което участвахме в първенството до 1999г. НАП се опитва да продаде правата вурху емблема регистрирана в патентното ведомство със срок до 2017г., какви марки, евро или долари имат в предвид журналистите не ми е ясно, а съм убеден, че и на тях изобщо не им е ясно. Недоумение буди и обявяването на Христолов за президент на каквото и да било, в България има само един президент и той към настоящия момент се казва Плевнелиев.
Изображение

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 09 юни 2013 00:26

greedy написа:Всички много ме забавлявате тука :) браво момчета, добре че сте вие да се посмея, че иначе скука. Продължавайте да говорите за нас и както колегата delqnski каза: кой се интересува и пише за другите отборчета... ;)

Виждам че ти е интересно, следиш ни. Нали знаеш. Ние които си имаме отбори сме щастливи, весели хора. Вие, чийто отбори вече ги няма, вас ви съжаляваме искрено.
И когато казвах до вчера вече 30 години "Само Левски" не осъзнавах, че това ще се превърне в реалност защото остана САМО ЛЕВСКИ.
И да си купиш оранжев шал за другия сезон.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 09 юни 2013 00:27

greedy написа:Всички много ме забавлявате тука :) браво момчета, добре че сте вие да се посмея, че иначе скука. Продължавайте да говорите за нас и както колегата delqnski каза: кой се интересува и пише за другите отборчета... ;)

Разбира се, че не са важни другите... За вас е по-важно чие гърло ще прегризете за да се спасите вие...
България !!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 юни 2013 00:29

lisynger написа:Пешо Кучето не загуби ли делото за емблемата на Левски ?

Ами още през септември, 2006 година, но тази новина още не е стигнала до спортната редакция на вестник "24 часа"... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 юни 2013 00:30

Абе чета горе някакви нисши ми викат на мене,чеее ''щели да ни признаят'',ако сме си били прекръстили еди как си!Друг пък на български ме учи!
Абе направо ме избива на изтрещелизъм,само като си го помисля!Някакви нисши да им искаме ''признанието''! :lol: Ма както щат да си ни наричат бе...все едно не ни обиждат сега!И все едно ни пука и сега,пък после да ни пука! :lol: Направо им се чудя на някои тука...мислят си,че мнението им се признава от някого ли де да знам...
Лошото е,че някои червени им се връзват...там е лошото,там...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 юни 2013 00:36

Изродчето Литекс Ловеч 1948 София е същото,като това на Дражев - Черноморец Бургас София!Чудя се само защо БФС и оня Перуката изобщо позволяват този цирк и то на отбор с 54 000 000 ПРИЗНАТИ дългове?Закони няма ли бе мазници?Кога ще ги пратите при аматьорите,след като за 100 пъти по-малко дългове пратихте там Ботев Пд и Пирин?Нещастници.Да пишем до УЕФА,те там поне са курназ,ще натиснат нашия Перук и той ще прати изродът Ловеч-София в Зоните,така,както стана в Румъния с Рапид и Универитатя :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 09 юни 2013 00:40

delqnski47 написа:

Абе чета горе някакви нисши ми викат на мене,чеее ''щели да ни признаят'',ако сме си били прекръстили еди как си!Друг пък на български ме учи!
Абе направо ме избива на изтрещелизъм,само като си го помисля!Някакви нисши да им искаме ''признанието''! :lol: Ма както щат да си ни наричат бе...все едно не ни обиждат сега!И все едно ни пука и сега,пък после да ни пука! :lol: Направо им се чудя на някои тука...мислят си,че мнението им се признава от някого ли де да знам...

Нисш, висш все тая.
Виж с отбор, без отбор, това е друга работа.
Много ясно, че ти ако искаш да викаш на Литекс София - Централен спортен клуб на армията, никой няма да те спре. Викай си му както искаш. Но не е важно ти как ще му викаш. Умря циганката и дай ние да се хвалим сами. Никой няма да ви уважава вече. Няма вече ЦСКА има Литекс София, това е. Съжалявам, че от мен трябваше да го научаваш това. Ще свикнеш.
Я кажи пред огледалото - Само Литекс София да видиш, че не боли.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 юни 2013 00:41

james написа:Локомотив и най-вероятно Славия са единствените отбори отхвърлили обединение , но и те са единствените със собствени публики :!:

:lol: :lol: :lol: "Локомотив" и "Славия" са единствени само в това, че техните фенове могат да се поберат в един вагон и в един трамвай № 5. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 юни 2013 00:42

saso_big написа:
delqnski47 написа:

Нисш, висш все тая.
Виж с отбор, без отбор, това е друга работа.
Много ясно, че ти ако искаш да викаш на Литекс София - Централен спортен клуб на армията, никой няма да те спре. Викай си му както искаш. Но не е важно ти как ще му викаш. Умря циганката и дай ние да се хвалим сами. Никой няма да ви уважава вече. Няма вече ЦСКА има Литекс София, това е. Съжалявам, че от мен трябваше да го научаваш това. Ще свикнеш.
Я кажи пред огледалото - Само Литекс София да видиш, че не боли.

Тва Литекс София ще е до няколко месеца...вашият отбор да не би да е Левски?Да бе...сигурно....!Както и Локо ПД е Локо ПД!Или Лудогорец е Лудогорец!Ама тия изредените отбори са нищо...затова никой не ги пипа!Но стане ли дума за великия ЦСКА и всичко живо изпълзява от дупките и от каналите! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 09 юни 2013 00:43

Captain Stottlemeyer написа:
james написа:Локомотив и най-вероятно Славия са единствените отбори отхвърлили обединение , но и те са единствените със собствени публики :!:

:lol: :lol: :lol: "Локомотив" и "Славия" са единствени само в това, че техните фенове могат да се поберат в един вагон и в един трамвай № 5. 8-)

В цял вагон??? По-малки ли са започнали да ги правят? От кога така?

Върни се в “Футбол - България”