Кой кого ще спасява в последния кръг от първенството?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Кой кого ще спасява в последния кръг от първенството?

Мнениеот Parmalat » 23 май 2013 11:12

ЕМИЛ написа:Трудно ми е да повярвам , че Славия ще надскочат себе си и ще изорат терена за да не загубят

За 500 000 лева ще летят по терена.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 23 май 2013 11:16

Каквото и да се случи,Боби Михайлов няма да присъства на награждаването на новия шампион на България,както го нямаше и на финала за КБ,защото отново ще е на друг финал-този на ШЛ.
Такова безхаберие и безотговорно отношение на президент на БФС,дори и по времето на Батето нямаше.Вън Перуката и цялата му клика от БФС.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 май 2013 11:23

Според мен ЦСКА няма да се напъва срещу Локо (Сф), а Черно море ще скочи на Ботев (Вр) - не вярвам да се допусне да изпадне софийски отбор, още повече щом и Литекс се наведе, работата е ясна. ;) А за нашия мач с Левски - не очаквам сензации и инфаркти на Герена, но се надявам нашите да скочат и да измъчат максимално "сините". През 2004 г. Локо (Пд) стана шампион точно срещу Славия, но тогава стана за смях в този мач, в който реферчето даде 2 измислени дузпи за пловдивчани. Така че нямам нищо против и сега да стане така, поне ще се посмеем :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 май 2013 11:34

Всеки ще се спасява както може :)
Така:
Черноморец-Литекс:Равенството устройва и двата отбора,така че 1-1 е моята прогноза.
Монтана-Лудогорец:Мач без никакво значение,нищо чудно да видим доста интересен резултат(все пак Монтана трябва да "закърпи" бюджета за Б-група),така че моята прогноза е(1-3,2-4,1-4,1-5)
Берое-Миньор:Също очаквам любопитен резултат,а и няма да се учудя ако мачът завърши с победа на гостите,така че моята прогноза е Х2(2-2,1-2,1-1)
Локо Сф-ЦСКА:Решаващ сблъсък за домакините,но за мен лично няма да успеят да победят(х2) и...адиос А-група.
Черно Море-Ботев Вр.:Убеден съм,че домакините изобщо няма да проявят сантименти,въпреки съмненията на доста хора,а и за мен изглежда абсурдно мачът да завърши с победа на госта,най-много някои Х да измъкнат.(2-1,3-1,1-1)...и се спасяват.
Левски-Славия:Победа за Левски с поне два гола разлика(2-0,3-0,3-1) и Шампиони!
Пирин-Локомотив:Лично за мен,равенството изглежда най-логичният резултат,устройва и двата отбора,така че:(0-0,1-1)

пп:И разбира се,най-сигурният мач...Ботев Пд-Етър(3-0) :)

abahta
Контакти:

Мнениеот abahta » 23 май 2013 11:49

От вчерашните 2 мача
Лудогорец - Ботев плд и ЦСКА - Пирин съм по богат с 50 лв.
За мача на Локо СФ с/у ЦСКА пак ще го заложа на сигурна 1ца
За мача на Черно Море с/у Ботев Вр го играем 1Х
ЦИРКА Е ПЪЛЕН.
Стенли ти можеш....

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 23 май 2013 11:58

от Viktor4o_Rs на 23 Май 2013 09:23

През 2004 г. Локо (Пд) стана шампион точно срещу Славия, но тогава стана за смях в този мач, в който реферчето даде 2 измислени дузпи за пловдивчани. Така че нямам нищо против и сега да стане така, поне ще се посмеем

Помниш дузпите, но удобно забравяш, че точно в този мач Славия направи мача си на сезона :) Толкова надъхан отбор на Славия не бях гледал от години, а и години след това. Не само изораха терена, не само ритаха и блъскаха нашите играчи като обезумели, но и се върнаха в мача от 2-0 до 2-2. И това само защото им беше обещана парична премия от другия кандидат за шампион през онзи сезон - Левски. Така че, ако действително слуховете за огромна премия от Лудогорец не са някаква партенка, от Славия може да се очаква всичко - т.е., Левски няма просто да излезе, да се поразтъпче и да получи златните медали.
Но това ще стане ясно още първите минути на двубоя :)

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 23 май 2013 11:59

Що чак сега залагате и се хвърляте...?!?
Никой не залагаше на "ИСТИНСКИ" мачове като :
Литекс-Локо ПД 2-2 , Локо Пд-Ботев ВР. 0-1.. :oops: ,Литекс-Левски 1-2 :roll: ,Локо Пд -Левски 0-1... ;) ,Славия-Ботев Вр. 1-2 :o ,
или примерно Ботев Пд-Пирин Гд 5-0 сравнено с Лудогорец-Пирин 1-1 в 87мин...., още Ч.море-Пирин Гд 5-1... :P сравнено с Локо Сф-Пирин Гд 0-1 :shock: ,
и още доста т.нар. "мачове" !
ЗНАЧИ ТОГАВА МОЖЕШЕ ДА СЕ ПРАВЯТ ВРЪТКИ ,А СЕГА НЕ ТАКА ЛИ...? :roll: :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 май 2013 12:05

Добре бе хора,ние африканци ли сме,туземци ли сме,че не можем да приемем,случващото се в футбола за нещо нормално,а все търсим някаква манипулация ?
Какво шокиращо имаше вчерашната победа на Локо Сф над Литекс ? Толкова ли е трудно за възприемане,че единият отбор Х играе без никаква мотивация,никакво желани по простата причина,че не играе за нищо ! Докато другият отбор,всеки мач му е финал и дава 100 % от себе си,затова и в Европа често се случват подобни изненади...
Най-пресният случай е това,което се случи в Германия ..... Борусия Д загуби като домакин от Хофенхайм и така им отдаде шанса да се спасят,защо там е нормално да се случи,а тук не ?
Какво ненормално има и в това Ботев Враца да победи на Тича,а Локо Сф да победи ЦСКА ?

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 23 май 2013 12:10

При победа на Локото и равенство във Варна при този вариант двата отбора се изравняват какво предвижда регламента в този случай дали мачовете помежду или голова разлика защото и в двата случая Локото са с предимство.Моите предпочитания са леко за Локото заради носталгията емоциите които са ми давали с игрите си в европейските турнири особено с Начко Михайлов при онези знаменити мачове с Монако,Ференцврош,Динамо Киев.Ботев също са ми симпатичен отбор с традиции през годините при положение че ги води и левскар и със спомен за много силния им отбор от средата на 80-те години със Данов,Вълов,Ефремов ,Митов,Маринов,Краев изобщо много добър тим.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 май 2013 12:24

Най-сигурното нещо е, че ние ще спасяваме "Локо". Вече за нищо не играем и сигурно доста играчи ще бъдат пуснати в почивка. А и като се има предвид, че 3 мача този сезон не ги бихме, то може би и титулярите си бихме паднали от тях, като знаем как напоследък играем без никакво настроение и мотивация.
"Черно море" ще имат тежката дума. От една страна, може да искат да завършат успешно един не много добър сезон и да играят за победа. От друга, "Локо" Сф едва ли са от любимите на варненци отбори (меко казано) и може би "моряците" ще искат да се отърват от тях.
Моите предпочитания за оцеляване са честно казано в полза на "Локо", защото мисля, че имат добри играчи като за горната половина от класирането. Ако изпаднат, 100% доста отбори ще се насочат към техните футболисти.
Иначе "Лудогорец" със сигурност ще стимулират финансово "Славия", но дори това няма да помогне. "Левски" в момента са на гребена на вълната, а и вчера почиваха, докато "Славия" играха. Ще се опитат "белите" да направят нещо, но мисля, че в най-добрия случай ще добутат до минимална загуба с гол с рикошет в края на мача, казано в кръга на шегата. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - България”