Rafa написа:Ей хора,това отразява настроенията на масите,породени от провежданата политика на евробюрократите,избрани от нас

Не си мислете,че да си расист е лошо нещо!Не си мислете,че да си националист е лошо нещо ! Не си мислете,че това се случва само в България ! Не си мислете,че в другите европейски държави,хората не си патят от малцинствата ! Национализмът набира все повече последователи и то във всички европейски държави ! Интерсно защо

А дали ще е краен национализъм или националсоциализъм,разликата е нищожна или само в наименованието

А и не виждам нищо лошо в това,всяка държава да поставя на преден план интересите на основния етнос в собствената си държава

Това нещо да го виждате в България или изобщо в цяла Европа

Разбирам ти идеите и съм съгласен с теб, но само до някъде. Според мен това, което е необходимо да набира сили и аз лично бих подкрепил подобна политическа платформа е протекционизмът, антилиберализмът, мощен държавен апарат и голям бюджет, които справедливо да разпределят националния доход. Също така гъвкава външна политика, която да не е обвързана само със Запада, а и с Русия, с много държави от Близкия и Далечния изток, с които можем да имаме взаимна изгода. Но въпросите за расизъм, за противопоставяне между отделни етноси в никакъв случай не трябва да излизат на преден план, защото е много опасно.[offtopic]Единствената мярка, която според мен може да разреши някои демографски проблеми свързани с намаляването в абсолютни и относителни темпове на българите и то без пряко да се назовават каквито и да е етноси е държавна политика, стимулираща раждаемостта при богатите и ограничаваща същата при бедните, напр. чрез високи детски надбавки, но само до 3 деца, за повече никакви. А за стимулирането при богатите - чрез определени данъчни облекчения[/offtopic]