Българските агитки.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Re: Нивото на Българските агитки.

Мнениеот ЦСКА-р » 05 апр 2013 18:35

zlatan написа:
ЦСКА-р написа:
zlatan написа:
velito написа:аз бих подредил агитките в България така 1.Ботев защото е най-многобройна 2.Локо по нищо не отстъпва от тази на Ботев просто съгражданите сега са в подем 3.Берое и Миниор по маса са може би 2 пъти по малки от на Локо и Ботев ,но са също толкова верни. 4. Левски и Цска единстеното нещо което имат е масата и то само в някои мачове изобщо не са верни на отбора си ето пример сега Левски вместо да ги подкрепят момчетата да им дадат сили да се борят за титлата те щяли да ходят да ги бият ,Цска лошо впечатление ми направиха в Пловдив на мача на Лаута много слабо пяха те водят 2:0 и човек се чуди дали не падат с 2:0.

толкова си жалък че сам си се обиждаш.
Да ти припомням ли мачове бе малоумник-Левски не е София тъп смърф.
Левски е половин България.
Ти никога няма да видиш 50хил черно бели накуп-вервай ми докато си жив.

Именно, затова и няма да стигнем нивото на Ботев и Локо. Защото тя пълнят гостуващите сектори в цяла България (предимно Ботев ги пълни) само с хора от Пловдив и може би околните села, докато ние от ЦЯЛА България неможем да напълним един стадион за 22 000 човека, или 25 000 (колкото беше вашия).

какво пълни бе човече 10хил.максимум и то на голям мач.Аре стига с тези глупости.
Наясно ли са тези клубове да напълнят Васил Левски-45хил.стадион.
Никога няма да стане.Да съгласен съм че тази година канарчетата са най многолюдни ,но това си има причини.

Е, както искаш го гледай, ама ние ако не сме на прага на сензация в Европа (тоест 1/8 в УЕФА или групи в шампионска лига), мислиш ли, че ще напълним стадиона?

Защото аз от както съм жив, съм виждал най-много 36 000 армейци на едно място, ти предполагам си виждал 40 000 левскара, когато направихте 1-2 подвига в Европа.

Мислиш ли, че ако Ботев влезе в групите на ШЛ, няма да дойдат 40 000 в София? Според мен ще дойдат, и няма да им мигне окото. Както и ние ще отидем 40 000 в Пловдив, ако се наложи, за да гледаме ЦСКА в ШЛ!

Но аз не помня скоро някой от нашите отбори да е имал средно по 11 000 на мач, в продължения на 20 кръга. 2-3 мача в годината да се съберем 10-15 хиляди на армията или герена, в най-добрия случей 2-3 мача, имало е и 0-леви години и много добре знаеш това.

Ако не друго, то Пловдивските публики заслужават уважение. Нашите публики ще се върнат на стадиона когато ни се сменят собствениците и играта ни потръгне, за жалост в периода 2000-2009 никой не се оплакваше от собственици, а стадионите пак ни бяха празни. Т.е. ние сме едни смешници и ставаме за нещо само в големите мачове, или такива с голямо значение.

Когато ЦСКА е 13, на "Армията" има не повече от 2000 човека, Когато "Левски" е 13, на "Герена" има не повече от 2000 човека.

КОГАТО БОТЕВ БЕШЕ ВЪВ "В" ГРУПА, на стадиона им имаше средно по 5000 човека.

ФАКТ! И аз него оспорвам! Защото ако се имаме за най-големите публики в България, трябва да го докажем с ФАКТИ! Имахме ги, едно време, когато имаше и футбол в нашите отбори!
Последна промяна от ЦСКА-р на 05 апр 2013 18:39, променено общо 1 път.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

deladog

Мнениеот deladog » 05 апр 2013 18:35

zlatan написа:Да съгласен съм че тази година канарчетата са най многолюдни ,но това си има причини.

Да ти припомня ли, че "канарчетата" бяха най-многолюдни и с най-силна агитка дори когато играеха във В група? Даже и там при гостуванията имахме повече публика, отколкото в почти всички мачове на "Левски" в двумилионна София, а на някои места направо отказваха да приемат по две-три хиляди жълто-черни фанатизирани привърженици от страх за целостта на стадиончетата си.

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 05 апр 2013 18:37

velito написа:

какво пълни бе човече 10хил.максимум и то на голям мач.Аре стига с тези глупости.
Наясно ли са тези клубове да напълнят Васил Левски-45хил.стадион.
Никога няма да стане.Да съгласен съм че тази година канарчетата са най многолюдни ,но това си има причини.[/quote]

1.искам да ми отговориш кога за последно сте пълни ли Васил Левски 2. да си чувал за стадион ''Пловдив'' 55 Хиляди ние него даже в Б група сме го пълни ли 3. не знам кой те е зарибил по Левски (Баща дядо .. ?) но трябва да ти е разказвал историята ,че Левски и Цска като идват да играят в Пловдив още на табелата за влизане в града резултата е 2:0 (най-вече на мачовете Ботев-Левски и Локо-Цска)[/quote]

Е, едно време може и да е било така. Но аз когато и да съм дошъл в Пловдив никога не сме губили. (При онова 4:1 за вас не бях на мача :lol: , бил съм на мач в Пловдив 3 пъти).
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 апр 2013 18:37

zuekaa написа:
zlatan написа:
velito написа:аз бих подредил агитките в България така 1.Ботев защото е най-многобройна 2.Локо по нищо не отстъпва от тази на Ботев просто съгражданите сега са в подем 3.Берое и Миниор по маса са може би 2 пъти по малки от на Локо и Ботев ,но са също толкова верни. 4. Левски и Цска единстеното нещо което имат е масата и то само в някои мачове изобщо не са верни на отбора си ето пример сега Левски вместо да ги подкрепят момчетата да им дадат сили да се борят за титлата те щяли да ходят да ги бият ,Цска лошо впечатление ми направиха в Пловдив на мача на Лаута много слабо пяха те водят 2:0 и човек се чуди дали не падат с 2:0.

толкова си жалък че сам си се обиждаш.
Да ти припомням ли мачове бе малоумник-Левски не е София тъп смърф.
Левски е половин България.
Ти никога няма да видиш 50хил черно бели накуп-вервай ми докато си жив.

Момче , повече от 15 000 не можете да се съберете и то на мач с ЦСКА ( поне това показва статистиката )

виж сега и ти момче прочети заглавието на темата-Нивото на Българските агитки,а не Сегашното ниво на Българските агитки.
След три месеца или 1,2 години нали знаеш че всичко може да се промени.
Говорим за агитки-а истината е следната най-многобройни са тези на Левски и ЦСКА.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Vincenzo

Re: Българските агитки.

Мнениеот Vincenzo » 05 апр 2013 18:38

Голяма тема, голямо нещо. :lol:
Изображение

bez_pravo_na_mnenie
Контакти:

Мнениеот bez_pravo_na_mnenie » 05 апр 2013 18:40

Агитка на отбор който по това време е играл във В група, не мисля , че само 5 отбора имат агитки , естествено няма спор , че на тези отбори са най-многобройните фенове и най-големите агитки.

http://www.youtube.com/watch?v=DUI3XKIeK_A

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 05 апр 2013 18:41

Само като видиш сръбските, гръцките... (турските същи са с класи над нас, колкото и да ми е гадно и да ме е срам от този факт) ти става ясно КАКВИ СМЕШНИЦИ СМЕ НИЕ!

Вижте звездашите как викат, после вижте българските "агитки". Ше ви стане тъжно направо...
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 апр 2013 18:41

От както са титан на власт, ние ставаме все по-малко... направете статистика от преди 2008 и след нея... ужасно много хора се отдръпнаха от стадиона. В момента агитката на Ботев е над всички, но само като маса :!:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 05 апр 2013 18:41

red_star написа:Какво според вас е нивото на Българските агитки, то е ясно че в България има четери-пет агитки на ЦСКА, Левски, Ботев, Локо (Пд) и Берое. За мен ЦСКА до преди година, две беше най добрата агитка в България сега Ботев и Левски дръпнаха по това отношение. Но ви питам като цяло за нивото на агитките ни и заслужават ли нашите отбори ( с оглед представянето им) такива агитки?

Можете да качвате видео от избрани моменти, на които и да е клуб.

Когато една публика подкрепя отбора си и при 0-5 от цска насред ЛАУТА и поздравява играчите си защото толкова си могат, трябва да стои на ПЪРВО място от изброените ти агитки!Локомотивската публика превъзхожда много...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 05 апр 2013 18:43

Със всяка изминала година хората на стадиона намаляват все повече. Това се случва най вече на двата най-големи отбора ЦСКА и Левски поради много причини. Аз си спомням 2006 година, когато срещу Славия в Прага бяхме хиляди хора. Следващото хубаво гостуване беше срещу Рома в Рим и оттогава нещата вървят надолу. Може би единствено във Виена стана добра атмосфера, но ни бяха дали най-гадните места. Разбере, че хората си обичат отборите, но има фактори, които ги карат все по-често да не ходят на стадиона. Как човек да не се дразни, като отиде на Армията и сектор Г не работи? Радвам се, че Ботев събират много хора, както и Локо Пловдив, но пък има градове, като Ловеч и Бургас, където стадионите са празни. На много места пък изобщо няма изградена фенска култура. Някой чувал ли е за агитка на Монтана? Лошото е, че годините на фалшив футбол обезвериха много хора, как иначе да си обясним рехавото присъствие на Локо София и Славия. А си спомням един полуфинал за купата в Овча Купел, когато нямаше билети. Къде са им феновете? Отборите им са на по 100 години, но играят пред празни трибуни. Явно нещо е сбъркано в самите клубове и вече няма герои заради, които да идват нови хора на стадиона, а родителите да водят децата си. Всеки от нас е имал любими футболисти, които са го запалили и заради тях е станал фен. Сега аз не мога да ви посоча нито един от ЦСКА, заради който специално ще отида на стадиона. Остана само името и чувството за принадлежност, но силата на емоцията спадна драстично.

Върни се в “Футбол - България”