zlatan написа:ЦСКА-р написа:zlatan написа:velito написа:аз бих подредил агитките в България така 1.Ботев защото е най-многобройна 2.Локо по нищо не отстъпва от тази на Ботев просто съгражданите сега са в подем 3.Берое и Миниор по маса са може би 2 пъти по малки от на Локо и Ботев ,но са също толкова верни. 4. Левски и Цска единстеното нещо което имат е масата и то само в някои мачове изобщо не са верни на отбора си ето пример сега Левски вместо да ги подкрепят момчетата да им дадат сили да се борят за титлата те щяли да ходят да ги бият ,Цска лошо впечатление ми направиха в Пловдив на мача на Лаута много слабо пяха те водят 2:0 и човек се чуди дали не падат с 2:0.
толкова си жалък че сам си се обиждаш.
Да ти припомням ли мачове бе малоумник-Левски не е София тъп смърф.
Левски е половин България.
Ти никога няма да видиш 50хил черно бели накуп-вервай ми докато си жив.
Именно, затова и няма да стигнем нивото на Ботев и Локо. Защото тя пълнят гостуващите сектори в цяла България (предимно Ботев ги пълни) само с хора от Пловдив и може би околните села, докато ние от ЦЯЛА България неможем да напълним един стадион за 22 000 човека, или 25 000 (колкото беше вашия).
какво пълни бе човече 10хил.максимум и то на голям мач.Аре стига с тези глупости.
Наясно ли са тези клубове да напълнят Васил Левски-45хил.стадион.
Никога няма да стане.Да съгласен съм че тази година канарчетата са най многолюдни ,но това си има причини.
Е, както искаш го гледай, ама ние ако не сме на прага на сензация в Европа (тоест 1/8 в УЕФА или групи в шампионска лига), мислиш ли, че ще напълним стадиона?
Защото аз от както съм жив, съм виждал най-много 36 000 армейци на едно място, ти предполагам си виждал 40 000 левскара, когато направихте 1-2 подвига в Европа.
Мислиш ли, че ако Ботев влезе в групите на ШЛ, няма да дойдат 40 000 в София? Според мен ще дойдат, и няма да им мигне окото. Както и ние ще отидем 40 000 в Пловдив, ако се наложи, за да гледаме ЦСКА в ШЛ!
Но аз не помня скоро някой от нашите отбори да е имал средно по 11 000 на мач, в продължения на 20 кръга. 2-3 мача в годината да се съберем 10-15 хиляди на армията или герена, в най-добрия случей 2-3 мача, имало е и 0-леви години и много добре знаеш това.
Ако не друго, то Пловдивските публики заслужават уважение. Нашите публики ще се върнат на стадиона когато ни се сменят собствениците и играта ни потръгне, за жалост в периода 2000-2009 никой не се оплакваше от собственици, а стадионите пак ни бяха празни. Т.е. ние сме едни смешници и ставаме за нещо само в големите мачове, или такива с голямо значение.
Когато ЦСКА е 13, на "Армията" има не повече от 2000 човека, Когато "Левски" е 13, на "Герена" има не повече от 2000 човека.
КОГАТО БОТЕВ БЕШЕ ВЪВ "В" ГРУПА, на стадиона им имаше средно по 5000 човека.
ФАКТ! И аз него оспорвам! Защото ако се имаме за най-големите публики в България, трябва да го докажем с ФАКТИ! Имахме ги, едно време, когато имаше и футбол в нашите отбори!