Реални ли са сините мечти за шампионска титла?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Реални ли са сините мечти за шампионска титла?
С тази игра и тези футболисти по-скоро не, за съжаление.

- Tribune East 1912
- Контакти:
No Pyro No Fun, да ти припомня ли кой ни беше собственик в тези години или е удобно да го пропускаш този факт. И за каква липса на стадион ми говориш, та вие ходите по 2-3 000 човека, това е смях. Да не би да играете във Варна, че ми се оправдаваш с липсата на стадион.
По темата - напълно реални са им мечтите, все пак лудогорец не показват нищо кой знае какво, така че нищо няма да се знае до последно. Лично според мен е невъзможно ние, Литекс или ЦСКА да се включи в битката за титлата, но пък дано не се окажа прав и стане някоя изненада.

По темата - напълно реални са им мечтите, все пак лудогорец не показват нищо кой знае какво, така че нищо няма да се знае до последно. Лично според мен е невъзможно ние, Литекс или ЦСКА да се включи в битката за титлата, но пък дано не се окажа прав и стане някоя изненада.
- Jorkorazporko
С футболни аргументи няма как да станат шампион Левски, защото са по - слаби от конкурентите си! Към момента Литекс, ЦСКА  Ботев ПД са най - класните отбори и класирането не е обективно! Аз се надявам ако не ЦСКА шампион да стане Литекс!

veselinsk написа:Red Warrior написа:veselinsk написа:5 години без титла, червените и те така. Комунизма свърши. драги приятелки
А вие отколко години сте без титла бе?
Нас ни боли шнура за титли, важното е отбора да ни радва. Като имате по 20-30 титли, що ви размазваме по посещаемост?
Нашето положение е като вашето с Христолов. Защо не сравниш тогавашната ви посещаемост с нашата в момента?
А и от вашите 90% са семкаджии.. А такива могат да си гледат мача и по ТВ-то.
- No Pyro No Fun
- Контакти:
Tribune East 1912 написа:No Pyro No Fun, да ти припомня ли кой ни беше собственик в тези години или е удобно да го пропускаш този факт. И за каква липса на стадион ми говориш, та вие ходите по 2-3 000 човека, това е смях. Да не би да играете във Варна, че ми се оправдаваш с липсата на стадион.
Нашите собственици са "най-добрите" и изживяваме "най-славния" момент в историята си, така ли
 На вас по едно време не ви ли пращаха безплатни билети по пощата, не става въпорс за много хора но май имаше такива а?...
 На вас по едно време не ви ли пращаха безплатни билети по пощата, не става въпорс за много хора но май имаше такива а?...
- Tribune East 1912
- Контакти:
А при вас всичко е 100% ултраси  

Поне си го признайте, че тази година сме над всички и то с много, а не да казвате на черното бяло.
 Поне си го признайте, че тази година сме над всички и то с много, а не да казвате на черното бяло.

Поне си го признайте, че тази година сме над всички и то с много, а не да казвате на черното бяло.- Червени_шампиони
- Контакти:
veselinsk написа:5 години без титла, червените и те така. Комунизма свърши. драги приятелки
Добре, ФК СдружениЪ 2010.

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
						[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- batmanlevski
- Контакти:
докато не си осигурим cвестни халфове титла няма да видим,Илиян се провали тотално при селекцията !

нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
						[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- No Pyro No Fun
- Контакти:
Tribune East 1912 написа:А при вас всичко е 100% ултраси

Само при нас и Левски има клипове където ЦЕЛИЯТ сектор (Г или Б) пее абсолютно всички без да чоплят семки или с ръце в джобовете... само по посещаемост сте най-напред и това няма как да се отрече, но няма нищо ултра в това стюарди да ви правят хореографията... да с димките става красиво но не това е идеята...

Доста се жегвате фенчета, само коментирах факта,как софийските "грандове" не могат да хванат ръка последните 5 години и веднага 3 страници помии. Свиквайте, Ботев, Лудогорец и Литекс ще се постараят да увеличат периода на поне 15 годинки  

Върни се в “Футбол - България”