Дунав - Добруджа

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Дунав - Добруджа

Мнениеот dunavfc » 23 мар 2013 14:52

sandi74 написа:
m_fuel написа:
sandi74 написа:
MQplaya написа:Смешно е Добруджа да се мислят за някакъв фактор.

Абсолютно точно.

А кой отбор е фактор ?

Незнам какъв фактор може да сте като сте като асансьор движещ се между Б и В група.Фактите са такива.Нищо лично. ;) Нека стане здрав и хубав мач с атмосфера като за дерби по трибуните и нека по-добрия отбор победи. ;)

Аре нямаме нужда от хора,които да ни го лигавят,не ни е нужна "подкрепата" ти.Като те гледам какви глупости пишеш в темата за "Б" група ми става ясно що за стока си.Ние също сме отбор-асаньор,така че няма нужда от ненужно помпане на мускули.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 23 мар 2013 14:59

За вас пък да съм казал нещо хубаво?Дунав е всичко друго но не и отбор,супер смешна и много жалка циркова трупа сте и мястото ви е във В група.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 мар 2013 15:05

sandi74 написа:За вас пък да съм казал нещо хубаво?Дунав е всичко друго но не и отбор,супер смешна и много жалка циркова трупа сте и мястото ви е във В група.

:) :) :) :) :) Дано само аз да съм чел темата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 23 мар 2013 15:10

Чети,чети не е чак толкова трудно. :mrgreen:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 23 мар 2013 15:14

Пожелавам успех на Добруджа.Миналата година не трябваше да изпаднат те,а Спартак Вн след като Добруджа ги смаза и в двата мача.И Добрич,и Русе са големи градове и заслужават отбори минимум в Б група
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 мар 2013 16:29

Мисля, че "Добруджа" ще спечели. През първия полусезон разликата в класите бе очевидна и сега ще е така. "Дунав" не е реално да имат само победи и една разгромна загуба в Добрич. Просто не ми го побира акъла как е възможно да загубиш с 0:4 срещу директния съперник и да нямаш нито една загубена точка при друго гостуване.
Изобщо тези мачове при аматьорите са пълен фалш. Може ли да имаш само победи и две равенства или едно. Каква е тази конкуренция?
Традицията повелява госта трудно да печели точки в Русе, но сега е различно. Те са далеч по - обиграният и класен отбор.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 23 мар 2013 16:46

daniel875 написа:Мисля, че "Добруджа" ще спечели. През първия полусезон разликата в класите бе очевидна и сега ще е така. "Дунав" не е реално да имат само победи и една разгромна загуба в Добрич. Просто не ми го побира акъла как е възможно да загубиш с 0:4 срещу директния съперник и да нямаш нито една загубена точка при друго гостуване.
Изобщо тези мачове при аматьорите са пълен фалш. Може ли да имаш само победи и две равенства или едно. Каква е тази конкуренция?
Традицията повелява госта трудно да печели точки в Русе, но сега е различно. Те са далеч по - обиграният и класен отбор.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 мар 2013 17:20

daniel875 написа:Мисля, че "Добруджа" ще спечели. През първия полусезон разликата в класите бе очевидна и сега ще е така. "Дунав" не е реално да имат само победи и една разгромна загуба в Добрич. Просто не ми го побира акъла как е възможно да загубиш с 0:4 срещу директния съперник и да нямаш нито една загубена точка при друго гостуване.

Пич,не следиш групата явно,как може тогава да си вадиш изводи ? Онзи отбор,който загуби с 4-0 от Добруджа почти няма нищо общо с тоя,който е в момента и утре това ще се види много ясно.Причината ние и Добруджа да имаме досега само по 1 грешка е в ужасно ниското ниво на селската ни група,не търси причините другаде.Имаше 2-3 мача в който и двата отбора,можехме да направим по още 1 грешка,но се разминахме.Не търси под вола - теле.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 23 мар 2013 17:58

Още една тиква на хоризонта се появи , Чакал ли си, мастия ли си ..
Добруджа , ще победи с един гол разлика .. УСПЕХ и на двата отбора в Б група. И нека Добруджа се върне там където им е мястото А-ПФГ[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Откога мястото на Добруджа е А група.. запланувано, предплатено или...?А на Дунав къде е мястото?[/quote]
Кой ви брой за живи вас Дунав :lol: :lol: :lol: Пък и Русе известен само с едно с границата с Румъния за добруджа може да се кажат хиляди неща :P :P :P :P[/quote]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Какво означава думата броЙ в случая, компетенте?
Вие с ТЕЦ Марица-Изток 3 ли сте известни...Че и той е по-близо до Гълъбово и Раднево, отколкото до Ески Заара :mrgreen:[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Сладък , ясно е , че не познаваш ИСТОРИЯТА на БЪЛГАРИЯ ... няколко изречения набързичко
По време на освобождението Стара Загора е най-големият град в БЪЛГАРИЯ с жители над 22 500 души 2 /3 от тези жители са умрели за освобождението на БЪЛГАРИЯ те са спяли османските орди , ако не е било мъжеството на тези СТАРАЗАГОРЦИ ти сега щеше да си един обикновен ибекчия , ПОНИМАЕШ .. ДА НЕ КАЗВАМЕ , че СТАРА ЗАГОРА 2800 г.пр.н.е. смятай на колко векове е градът ТУКА Е ЛЮЛКАТА НА ТРАКИТЕ .т.н. ТОЗИ УРОК Е БЕЗПЛАТЕН другият ще се таксува
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

sandi74

Мнениеот sandi74 » 23 мар 2013 21:46

dunavfc написа:Комплексиран селяк,заради хора като теб,страната винаги се дели и не може да се обедини за каквото и да е било.Кво си ми тръгнал да сравняваш Ст.Загора и Русе,след като и двата града са дали много не само на България,но и на света ( нобелов лауреат ) ? Има ли по малоумно нещо от това да казваш,че един от градовете е бил значим за България,а другият бил известен само с Дунав мост ? И аз ще ти дам един безплатен урок,след освобождението,Русе е най-големият град в Княжество България,а Пловдив в Източна Румелия,айде духай супата...

Не се пали бе младежо.Русе е град от селски тип а Дунав всички знаем че е супер селски отбор и мястото му е в селските групи.Факт.

Върни се в “Футбол - България”