БГ ПЪРВЕНСТВО-СКУКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: БГ ПЪРВЕНСТВО-СКУКА

Мнениеот Кировец » 15 мар 2013 12:23

Най-добре ще е в България да се сътвори нещо грандиозно. Всички отбори да са в една група! :lol: Тогава да видим скучно ли ще е. :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 мар 2013 12:24

Не ми звучи логично. Знаеш ли от кои отбори отиват в ЦСКА и Левски:
Стоичков,Боримиров,Хубчев,Манчев, М.Петров например. Нима Левски не взеха Райков от Б група или пък ЦСКА -> Чочев.

Потребителски аватар
Hristo_Stoichkov
Контакти:

Мнениеот Hristo_Stoichkov » 15 мар 2013 12:30

Не е лоша идеата за намаляне на отборите , така ще се пресече донякаде сателитната система на грандовете. Мачовете ще са с една идеа по истински . Но това го искаме ние феновете , а дали клубовете искат това?
ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 мар 2013 12:35

Промените не трябва да се правят само в А група. Ако А е върха на пирамидата, нека първо погледнем основите - условията, в които практикуват спорта малките отборчета, които са най-търсени, когато идва време за нов мандат на Боби.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 15 мар 2013 12:50

За мен намаляването е на групата е малоумно.
Най-добре А група да е от 20 отбора и така да има 38 кръга.Като Серия А.
Ако си мислят е с намаляването на мачовете ще спрът да ги уговарят, едва ли.Даже ще е по-тъпо щото ще се налага дербитата да завършват в скучни равенства и от 4 дербита примерни, едно ще се играе както трябва.

1.Цска
2.Левски
3.Славия
4.Литекс
5.Локо Сф
6.Лудогорец
7.Ботев (Пд)
8.Локо(Пд)
9.Черноморец
10.Нефтохимик
11.Черно море
12.Спартак(Вн)
13.Спартак(Пл)
14.Дунав
15.Етър
16.Добруджа
17.Берое
18.Ботев (Вр)
19.Миньор

и пожелание за 20-ти отбор всеки да си прецени :

20.Пирин(Бл), Шумен,Сливен, Марек или някой друг.

Така ще е 100 пъти по интересно :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 15 мар 2013 12:56

favaca8888 написа:За мен намаляването е на групата е малоумно.
Най-добре А група да е от 20 отбора и така да има 38 кръга.Като Серия А.
Ако си мислят е с намаляването на мачовете ще спрът да ги уговарят, едва ли.Даже ще е по-тъпо щото ще се налага дербитата да завършват в скучни равенства и от 4 дербита примерни, едно ще се играе както трябва.

1.Цска
2.Левски
3.Славия
4.Литекс
5.Локо Сф
6.Лудогорец
7.Ботев (Пд)
8.Локо(Пд)
9.Черноморец
10.Нефтохимик
11.Черно море
12.Спартак(Вн)
13.Спартак(Пл)
14.Дунав
15.Етър
16.Добруджа
17.Берое
18.Ботев (Вр)
19.Миньор

и пожелание за 20-ти отбор всеки да си прецени :

20.Пирин(Бл), Шумен,Сливен, Марек или някой друг.

Така ще е 100 пъти по интересно :P

Супер ти е предложението. И до средата на първия полусезон половината от тези отбори фалират и за футболистите на другите отбори, които остават, пак рай- почивчици, дискотечки, петнайсетина изиграни мача за сезон. :mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 мар 2013 13:04

favaca8888 написа:За мен намаляването е на групата е малоумно....
1.Цска
2.Левски
3.Славия
4.Литекс
5.Локо Сф
........

Може би, защото отборът от столичния квартал "Свобода" с 64 фена, който иначе е на 5-то място в списъка ти, се е запътил към "Б" група!?.... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 мар 2013 13:06

urkoto написа:Докато навсякъде не приемат футбола присърце, най-добре е с по-малко отбори. Като покажат сериозни намерения да градят футбол нека заповядат в "А" група, дотогава - Б група! Тя също не пречи да е силна и гледана - от отборите зависи.

А що се отнася до интереса, аз лично предпочитам да гледам Левски - Литекс (примерно) 4 (с купата дори 6) пъти в годината отколкото 2 пъти Етър - Монтана :roll:

+1 :) Напълно съгласен. Понякога гледам мачове от Втора бундеслига - великолепни стадиони, много публика, добра игра.... Как ли ще стигнем Втора бундеслига, дори да идват срещу нас!?... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 15 мар 2013 13:08

Толкова сте прости тия с малкото отбори. Или сте много малки и не помните преди 10 години какъв цирк беше или просто сте като шефчетата и не искате да берете ядове по провинцията. Направо ще е супер 4 мача Левски - ЦСКА, от които последните 2 без никакво значение, защото всичко вече е ясно. Ще ми е много смешно как Локо Сф и Славия се трепят да не изпаднат и как ако Левски вече е шампион или има 8-9 точки аванс 3-4 кръга преди края лекичко ще поляга на колегите от Овча купел. Ами ако случайно изпадащият вече е решен и да кажем е Берое - тия 4-5 отбора над Берое за какво ще играят и колко ли ще е интересно да се напрягат срещу някой от фаворитите за титлата. Тъпа държава - тъп футбол - тъпи фенове!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 15 мар 2013 13:13

12 отбора -32 кръга-редовен сезон+разделяне на 2 шестици след това за определяне изпадащи-шампион.Но кои да са тия 12 отбора.Ако загледаме таблицата преди 12 място (примерно) ще са
Лудогорец,Левски,Литекс,Ботев,ЦСКА,Локо ПД,Черноморец,Славия,Берое,Ч.Море,Пирин ГД,Миньор.
От тях махам последните 2,защото едните нямат пари,а другите са времянка в БГ футбола и на тяхно място евентуално не се сещам кои 2 ще влязат от долното ниво и ще са равностойни на тия от А група като ниво,организация и финанси.Нафтата-тия нямат пари,Плевен също,за Спартак ВН не знам как е хавата там,Банско- с един файтон публика-не мерси.Същото е със Светкавица,Своге.Видима-имат условия що годе,нямат кинти.НЯМА КОЙ!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Футбол - България”