Стадионите в София - стават ли за футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Garfildbg1929
Контакти:

Re: Стадионите в София - стават ли за футбол

Мнениеот Garfildbg1929 » 27 фев 2013 16:53

Интересно ми е кой от журналистите попита БФС с какво стадиона на Гоце Делчев на Ботев Пловдив на който има камъни по трибуните или на Локо Пловдив на който падна цяла трибуна е по безопасен...????????

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 фев 2013 16:59

Да се сравнява Герена с Армията е смешно просто!

На Герена през годините се вложиха и направиха доста неща, за които на Армията само могат да мечтаят!

-Ново табло с оформено специално във вид на емблемата ни!
-Нова дренажна система и Отопление на тревата!
-Тоалетни на всеки вход!
-Истински входове!
-Отлети с чисто нов бетон Сектор Б и сектора за гости!

Да не говорим за неща като Общежитието, ремонта на сградата до касите, игрищата там, тунела! Скоро ще се правят и нови съблекални на юношите, и ще се подменя изкуственото!

А сега правим и нови сектори!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 27 фев 2013 17:01

loko29 написа:Специално за нашия ми писна с тия 8 въжета.Та каква ли толкова сума струват те.Колкото другите да се смажат е работа за 2-3 дни.А концерт ще има.

Гигов някъде беше казал че 1 въже струва 4-5000 евро,което на мен ми се струва много.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 фев 2013 17:04

Някой неща наистина са скъпи, то и аз като видях, че една футболна врата заедно с мрежата струва 5 000 лева и се ококолих.
Изображение

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 27 фев 2013 17:07

ОК въжетата са проблем макар че не могат да се скъсат и живота им е още много години.Защо тогава не затворят В сектор и ще се ползва само А ??????????

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 27 фев 2013 17:47

ЕМИЛ написа:
Bartolomej написа:Това е пълна подигравка за футбола в България
Не стига ,че има цели 4 клуба от София в А група , не стига , че винаги "власта" ги подкрепя , а сега и това
4 развалини , 4 порутени обекта , 4 стадиона с по един сектор нормален получават лиценз за провеждане на срещи от футболно първенство на профисионални футболисти
След година тези стадиони ще са в същото ,че и по - лошо състояние , но отборите пак ще претендират ,че са на Европейско ниво

написал си глупости . Вие защо играете на стадиона на Нафтата ? Нали имате собствен в квартал Акациите ? И плюс това кога беше последната реконструкция на стадион Нефтохимик ?

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... vHWcOVTwTQ Стадион "Нефтохимик" е построен през 1967 и е основно реконструиран в периода 1990-97.(на практика е построен почти на ново).По времето на Събев е разширена ВИП ложата и са построени ВИП зали в сектор А което намаля капацитете от 18 037 до към 17 000 седящи места.Стадиона е най-добрия в България.Сектор А и В са на 100% под козирка,осветление "Сименс",цветно табло "Филипс",4 ротонди-под всички от тях има тоалетни.Един от много малкото стадиони в страната чийто капацитет може да се използва на 100%(няма затворени или разрушени сектори) ,всички 17 000 места са с пласмасови седалки. Може би единствения и най-голям недостатък е тревното покритие.Вече 2-3 пъти се сменя-естествена-изкуствена-и сега пак естествена трева,но състоянието не е това което трябва да бъде за този стадион.Или фирма "Онтарио спорт" не си е свършила работата,или поддръжката не е на ниво
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 27 фев 2013 17:52

Любопитно е че при коментарите за клубните стадиони в София се подхожда изключително пристрастно -по запалянковски!Та от четирите само един има нормални
тоалетни(ст.Георги Аспарухов)всичко останало е мор.Отскоро на Армията и на Славия са сложили по една кабинка тип"НУЖНИК"и си мислят че всичко е наред!!!
А на Локомотив и това няма! Само заради това не би следвало да получават лиценз.Всъщност въпрос на приоритет ;) ;)

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 27 фев 2013 17:54

Avanti_Ragazzi написа:Аз пък съм на мнение, че и 4те стадиона стават за мачове! Който е ходил на стадионите на Локо Пд, Ботев, на Черно Море знае, че те ама изобщо не са по-добре!

Преди години така си раздрах крака на мрежата на стадиона на Ботев, та си е...х майката! Верно е, че не съм ходил там 3 години вече, ама се съмнявам да е станал слънце!

Шом във Враца, Монтана, Перник и Гоце Делчев може, значи и за стадионите в София няма проблем!

Бях на последния мач с/у тях, същия си е сектора за гости. Бетона е крив, стълби през половин метър, а бе страшна картинка. На "Армията" не съм бил в сектор Б, но съм сигурен, че и там не е цветущо положението.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 27 фев 2013 17:58

Avanti_Ragazzi написа:Да се сравнява Герена с Армията е смешно просто!

На Герена през годините се вложиха и направиха доста неща, за които на Армията само могат да мечтаят!

-Ново табло с оформено специално във вид на емблемата ни!
-Нова дренажна система и Отопление на тревата!
-Тоалетни на всеки вход!
-Истински входове!
-Отлети с чисто нов бетон Сектор Б и сектора за гости!

Да не говорим за неща като Общежитието, ремонта на сградата до касите, игрищата там, тунела! Скоро ще се правят и нови съблекални на юношите, и ще се подменя изкуственото!

А сега правим и нови сектори!

Хехех, не се изхвърляй толкова. Добре, че бяхме ние, да ви строшим сектора та да го направите наново, иначе още щеше да си е същия :lol: :lol: :lol: .

Може откъм "екстри" да ви е по-добре стадиона, но Герена няма духа на "Армията", мой човек.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 фев 2013 18:09

Георг написа:Любопитно е че при коментарите за клубните стадиони в София се подхожда изключително пристрастно -по запалянковски!Та от четирите само един има нормални
тоалетни(ст.Георги Аспарухов)всичко останало е мор.Отскоро на Армията и на Славия са сложили по една кабинка тип"НУЖНИК"и си мислят че всичко е наред!!!
А на Локомотив и това няма! Само заради това не би следвало да получават лиценз.Всъщност въпрос на приоритет ;) ;)

По-принцип има тоалетни в Надежда ама не функционират, или поне тази в сектора за гости! Спомням си едно от първите ми гостувания там беше 2001 и бихме с 2-0 в тоалетните им имаше едни найлони и върху найлоните хората си вършеха нуждите! Но влязох само един път тогава и повече никога не съм влизал, сега как е не знам точно! Но това все пак е строен стадион, не е насипен и си има помещения в него!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Футбол - България”