Анкета: Справедлива ли е програмата на ПФЛ през пролетта?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Анкета: Справедлива ли е програмата на ПФЛ през пролетта?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Анкета: Справедлива ли е програмата на ПФЛ през пролетта?

Мнениеот dunavfc » 25 фев 2013 14:24

Програмата може да е несправедлива само на инфантили като Батков,Венци Стефанов,Гигов и други подобни персони.

Потребителски аватар
Kai
Контакти:

Мнениеот Kai » 25 фев 2013 14:26

Pichichi написа:Айде стига рев, тези изнежените дето взимат по 10 К Е на месец без премиите трявба да се научат да игратя повечко мачове.
Календара в БГ е толкова беден на мачове седнали сте да ревете че ще се играе през 3 дни. Е нали сме много смели
и силни на думи и в мечтите ни играем след зимата и в евротурнирите та тогва как щеше да е календара?
Това се отнася за всички БГ отбори и част от феновете на които са им виновни: трева, кал, дъжд,студ,пек и т.н.т.

+1

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 25 фев 2013 14:27

Програмата е една и съща и за двата отбора. Престанете да пускате такива малоумни теми и само да ни се подиграват, някой няма ли да пусне тема, че живее в Подуяне, ама понеже е фен на ЦСКА и стадиона му е далеч, ако може да му дадат апартамент около "Борисовата градина".

[offtopic]Ливърпул играха 3 мача за 7 дни.[/offtopic]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Bumer

Мнениеот Bumer » 25 фев 2013 14:34

Червени_шампиони написа:Програмата е една и съща и за двата отбора. Престанете да пускате такива малоумни теми и само да ни се подиграват, някой няма ли да пусне тема, че живее в Подуяне, ама понеже е фен на ЦСКА и стадиона му е далеч, ако може да му дадат апартамент около "Борисовата градина".

[offtopic]Ливърпул играха 3 мача за 7 дни.[/offtopic]

Eй от такива глупаци-фенове на любимия ми отбор ми се повръща направо. :x Показаха му нагледно, че ония имат средно по два дни повече за почивка, ама онзи бил голям аристократ и такива неща не го впечатлявали. Пък и Ливърпул също играли три мача за 7 дни. Абе, аланкоолу, ама дали в Англия само Ливърпул играе три мача за 7 дни, а конкурентите му получават с два дни повече за почивка през целия сезон?! Ами аре ако искаш ЦСКА направо да почват първенството с -5 точки и да играят с по десет човека на терена - ами така де, какво са ми се разлигавили - виж Ман Юнайтед как биха едни там, макар и с десет човека, пък водят с 15 точки в Англия - значи кво са тогава -10 точки за нашите лигльовци. Идиот!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 25 фев 2013 14:40

Ей отритнато човече от обществото, балерините в отбора, които получават по 10-15 хиляди лева на месец, трябва да изорават терена, а не да се оплакват. Въобще не ми ги защитавай, като ти се повръща - повърни, но нали знаеш, че това е симптом и за бременност, няма да е зле и тест да си направиш.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Bumer

Мнениеот Bumer » 25 фев 2013 14:43

Червени_шампиони написа:Ей отритнато човече от обществото, балерините в отбора, които получават по 10-15 хиляди лева на месец, трябва да изорават терена, а не да се оплакват. Въобще не ми ги защитавай, като ти се повръща - повърни, но нали знаеш, че това е симптом и за бременност, няма да е зле и тест да си направиш.

Ей, помияр, мери си приказките, щото наживо ще си събираш зъбите по земята! Поредният селяк, дето се води фен на ЦСКА, без да е стъпвал на стадиона. Тъпо малко имбецилче - не защитавам никакви балерини, а искам всичките балерини да са при равни условия - щом наште балерини ще играят през 2 дни, нека и подуенските балерини да играят през 2 дни. Капиш?!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 25 фев 2013 14:50

Ако искаш може да се пробваш, такива форумни звезди като теб не ме притесняват. Попринцип беше нормално, когато бях на 13-14 год. и аз да използвам такива закани във нета срещу по-големите батковци, но съм я минал тая възраст отдавна. Да не си онзи дебил от форума на Офанзива, който пише несвързани неща и е откраднал от баба си 20 лева за членска карта?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Bumer

Мнениеот Bumer » 25 фев 2013 14:54

Червени_шампиони написа:Ако искаш може да се пробваш, такива форумни звезди като теб не ме притесняват. Попринцип беше нормално, когато бях на 13-14 год. и аз да използвам такива закани във нета срещу по-големите батковци, но съм я минал тая възраст отдавна. Да не си онзи дебил от форума на Офанзива, който пише несвързани неща и е откраднал от баба си 20 лева за членска карта?

Oф-топик: Не, аз съм оня дебил, дето даде на майка ти 20 лева за една услуга. :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 фев 2013 14:56

Теб те пуснаха на светлина и полудя. :lol: Обратно в тъмницата!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 25 фев 2013 14:57

Bumer написа:
Червени_шампиони написа:Ако искаш може да се пробваш, такива форумни звезди като теб не ме притесняват. Попринцип беше нормално, когато бях на 13-14 год. и аз да използвам такива закани във нета срещу по-големите батковци, но съм я минал тая възраст отдавна. Да не си онзи дебил от форума на Офанзива, който пише несвързани неща и е откраднал от баба си 20 лева за членска карта?

Oф-топик: Не, аз съм оня дебил, дето даде на майка ти 20 лева за една услуга. :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4cPzPT4-sxU#t=51s[/youtube]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Футбол - България”