doktora25 написа:То хубаво, но ако това стане ще означава ли че отборът няма да има право да играе в една дивизия с Лудогорец?
По принцип да. Но ако тоя отбор тръгне да влиза в А група, нищо не му пречи да го "продаде" на някоя фирма на брат му
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
doktora25 написа:То хубаво, но ако това стане ще означава ли че отборът няма да има право да играе в една дивизия с Лудогорец?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
rebel написа:....което означава че Дунав и Спартак няма да видят А група, нали не може един собственик да е собственик на повече от 1 отбор. ха честито!!!
ehh написа:Някой решава да съживи умрели клубове и да налее пари във футбола и ми казваш "резил"?!
Човече, пиян ли си? Ама честно ми кажи. Как може да пускате теми без да сте помислили поне 30 секунди преди това?
tyranta написа:ehh написа:Някой решава да съживи умрели клубове и да налее пари във футбола и ми казваш "резил"?!
Човече, пиян ли си? Ама честно ми кажи. Как може да пускате теми без да сте помислили поне 30 секунди преди това?
а за теб е нормално Спартак Варна и Дунав Русе да са сателити на делиормана ? ти първо кайи дали си пиян и тогава ми отговори !!! това са отбори със ИСТОРИЯ и ФЕНОВЕ !!! не е ли по нормалното нещо отбори сателити да са такива като спортист своге , светкавица , севлиево , гоце делчев , калякра , несебър , поморие , и т.н и т.н без да обийдам никого от изброените !!
Отбори като Спартак Вн , Спартак Плевен , Нефтохимик , Етър , Ботев Пд , Пирин Благоеврад , Дунав Русе мойеби пропускам някои .. такива отбори трябва да са винаги в А група !!! със хубави бази , със фенове , със традиции финансово обезпечени трябва да са а не да се борят за оцеляване влизане и т.н !!! такива отбори трябва да имат техни играчи със техни цели а не да обиграват на някои си отбор младейите !!!
ehh написа:Някой решава да съживи умрели клубове и да налее пари във футбола и ми казваш "резил"?!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост