Кирил Домусчиев става собственик и на Спартак Варна

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Re: Кирил Домусчиев става собственик и на Спартак Варна

Мнениеот vratar4eto » 19 ное 2012 10:43

doktora25 написа:То хубаво, но ако това стане ще означава ли че отборът няма да има право да играе в една дивизия с Лудогорец?

По принцип да. Но ако тоя отбор тръгне да влиза в А група, нищо не му пречи да го "продаде" на някоя фирма на брат му :)

Потребителски аватар
FCH

Резил: Дунав и Спартак Вн - сателити на Лудогорец?

Мнениеот FCH » 20 ное 2012 20:11

Собственикът на Лудогорец (Разград) Кирил Домусчиев е хвърлил око на три родни клуба. Става въпрос за втородивизионния Спартак 1918 (Варна) и третодивизионните Дунав 2010 (Русе) и Витоша (Бистрица). Самият той обяви след мача с Левски, че се интересува от придобиването на няколко отбора, където разградчани да обиграват юношите си.
Най-близо Домусчиев е до вземането на доскорошния претендент за "А" група Спартак Варна. Интересът към "соколите" е свързан и с бизнес делата му. Иначе Лудогорец от доста отдавна вече е в близки отношения с втория на североизток Дунав, като двата отбора често играят контроли помежду си. Не са скрити и топлите отношения с "тигрите", новоизлюпените отбори дори често правят спаринги на ветераните си.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Резил: Дунав и Спартак Вн - сателити на Лудогорец?

Мнениеот ehh » 20 ное 2012 20:23

Някой решава да съживи умрели клубове и да налее пари във футбола и ми казваш "резил"?!
Човече, пиян ли си? Ама честно ми кажи. Как може да пускате теми без да сте помислили поне 30 секунди преди това?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 ное 2012 20:31

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 20 ное 2012 20:31

....което означава че Дунав и Спартак няма да видят А група, нали не може един собственик да е собственик на повече от 1 отбор. ха честито!!!

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 20 ное 2012 20:35

rebel написа:....което означава че Дунав и Спартак няма да видят А група, нали не може един собственик да е собственик на повече от 1 отбор. ха честито!!!

Да бе да! За всичко си има врътки!

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 20 ное 2012 20:37

ehh написа:Някой решава да съживи умрели клубове и да налее пари във футбола и ми казваш "резил"?!
Човече, пиян ли си? Ама честно ми кажи. Как може да пускате теми без да сте помислили поне 30 секунди преди това?

а за теб е нормално Спартак Варна и Дунав Русе да са сателити на делиормана ? ти първо кайи дали си пиян и тогава ми отговори !!! това са отбори със ИСТОРИЯ и ФЕНОВЕ !!! не е ли по нормалното нещо отбори сателити да са такива като спортист своге , светкавица , севлиево , гоце делчев , калякра , несебър , поморие , и т.н и т.н без да обийдам никого от изброените !!
Отбори като Спартак Вн , Спартак Плевен , Нефтохимик , Етър , Ботев Пд , Пирин Благоеврад , Дунав Русе мойеби пропускам някои .. такива отбори трябва да са винаги в А група !!! със хубави бази , със фенове , със традиции финансово обезпечени трябва да са а не да се борят за оцеляване влизане и т.н !!! такива отбори трябва да имат техни играчи със техни цели а не да обиграват на някои си отбор младейите !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 20 ное 2012 20:38

tyranta написа:
ehh написа:Някой решава да съживи умрели клубове и да налее пари във футбола и ми казваш "резил"?!

а за теб е нормално Спартак Варна и Дунав Русе да са сателити на делиормана ? ти първо кайи дали си пиян и тогава ми отговори !!! това са отбори със ИСТОРИЯ и ФЕНОВЕ !!! не е ли по нормалното нещо отбори сателити да са такива като спортист своге , светкавица , севлиево , гоце делчев , калякра , несебър , поморие , и т.н и т.н без да обийдам никого от изброените !!
Отбори като Спартак Вн , Спартак Плевен , Нефтохимик , Етър , Ботев Пд , Пирин Благоеврад , Дунав Русе мойеби пропускам някои .. такива отбори трябва да са винаги в А група !!! със хубави бази , със фенове , със традиции финансово обезпечени трябва да са а не да се борят за оцеляване влизане и т.н !!! такива отбори трябва да имат техни играчи със техни цели а не да обиграват на някои си отбор младейите !!!

Стига писал заучени фрази! Има пари и пак пари!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 20 ное 2012 20:39

Абсолютно си прав.Спор няма.Факт.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 20 ное 2012 20:40

станете им вие сателит бе и при вас ще налива парички не искате ли ? ще съживи още 1 умрял отбор хахахаха и без това сте им абонати 3 мача 3 загуби имате вече .. направо взимаите им юношите и готово :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”