Липсва ли ви бг първенство на екрана???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Липсва ли ви излъчването на първенството по ТВ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Липсва ли ви бг първенство на екрана???

Мнениеот danko_sot » 17 сеп 2012 11:39

Живко6461 написа:
danko_sot написа:... Според мен бг футбол е мъртъв или ако не мъртъв, то поне е в будна кома. Любимият ми отбор ЦСКА е превърнат в някакво цирково дружество и перачница за пари на някаква мафиотска структура, занимаваща се с боклука в София. В същото време премиерът си мълчи и се прави на много стриктен- не можел да се меси. Цяла Б-я видя, че той се меси за щяло и нещяло в тая държава, но за ЦСКА не можел...

Написал си много тъжни истини. Но не си прав в критиката към господин премиера заради липса на съпричастност към ЦСКА. Неговият добър приятел, съпартиец, съперник на масата за белот и собственик на футболен отбор, участвал в станал популярен приятелски футболен мач с отбора, в който се състезава господин Борисов, създаде сдружение, което трябваше да придобие най-успелия български футболен клуб. Засега придобиването е неуспешно. Но и изборите са далече. Какво би се случило след като тази организация стане собственик на ЦСКА може само да се гадае.

Добре ве, всичките нормални хора в държавата и управници, ако има такива, ги виждат Титан че са пълни боклуци и мафиоти и че само източват ЦСКА и са вредни за бг футбол. Не моггат ли да им бият шута и толкоз. Развалят концесията за боклука и толкодз. Като няма пари от боклук, щат нещат ще се принудат да продадат и ЦСКА. Само ад искат могат да ги изгонвят, но те не искат. за това сме на тоя хал, след като хора като Д. Борисов лапат лъвски пайове от хазната, така ще е !
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 17 сеп 2012 11:40

Не ме е срам да го кажа : Предпочитам да гледам Левски - Ботев и ЦСКА - Локо Пд, отколкото Арсенал - Съндърланд или Тотнъм - Норич. Първенството ни може да не е най-силното или пък най-чистото, но си е наше !
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 17 сеп 2012 11:41

На мене много ми липсва :x

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 17 сеп 2012 11:42

Липсват ми коментарите на полувремето и интервютата след мачовете ;)

Клубовете как оцеляват като няма пари от телевизионни права?

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 17 сеп 2012 11:43

ами пак се вижда, че основната болка идва от двата ни "гранда", другите отбори отдавна са си свикнали да липсват от ТВ ефира!
аз лично гледах с надеждата да видя футбол по стадионите, но тъй като дълги години не видях, то спокойно мога да кажа че изминалите 5 кръга въобще не ми липсваха!
ако мафиотите се споразумеят за ТВ сигнала, сигурно пак ще седна да видя и някой друг мач, с надеждата да зърна истински футбол!

само не ми е ясно защо затваряте групата на гледащите само до фенове? другите хора също искат да гледат мачове, макар и да не са фенове! ТВ излъчванията са точно за хора, които нямат фенския стимул да отидат до стадиона! още повече да не забравяме че точно многохилядните публики на "грандовете" бяха стопени по ред причини, и сега единствения шанс на тая бивша публика да види мач, е чрез телевизора!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 17 сеп 2012 11:47

Xamy написа:Липсват ми коментарите на полувремето и интервютата след мачовете ;)

Клубовете как оцеляват като няма пари от телевизионни права?

Е те пък, щото преди това се къпеха с пари от телевизиите та... :lol: мързи ме сега да изваждам приходите от миналата година, но ако си направиш труда да ги намериш, ще видиш, че не са особено голям процент на фона на разходите на клубовете, особено за заплати.
Изображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 17 сеп 2012 11:50

danko_sot написа:
NIKSANA написа:
danko_sot написа:То само на левскарите им липсва, ама те и те са един смешен отбор, нали ги видях със Сараево. Сега са били 4-5 мача, кой уреден, кой не и си повярваха много ;)

Заради това ли не ти липсва..защото всеки ден излиза нова помия около ЦСКА... жалко е че се отказваш толкова лесно... ами гледай си тогава Англия и защо пускаш тема? Защото се надяваш, че повече хора ще те подркепят и няма да се чувстваш кофти, че не ти пука.. но ако вземе че ЦСКА вземе да бие наред и сте с 1 т пред Лудогорец на пролет.. ще викаш...ейй защо не го дават това първенство.... колко мъка има по тоя свят боже!

Ти луд ли си или какъв си? Защо ме дразниш? Не виждаш ли какво става с ЦСКА??? Аз съм пуснал тука хиляда теми против Титан! ЦСКА го няма в момента, отборът е в сързето ми, но в мозъка ми го няма, защото аз знам, че това не е ЦСКА! И така ще продължава защото всички се правят на слепи. Оня Бойко ли е Мойко ли е какъв е, нали се прави на много голям. Цветан Цвенатнов нали е цесекар! Да м. е .-. на всички вече и на всички. ЦСКА НЯМА И БГ ФУТБОЛ НЯМА!

това че за теб ЦСКА е мъртав и че БГ Футбол-а е мъртав.. не означава, че за другите хора е свършил бг футбола...хората обичат да гледат българското..та било то и с ниско качество..така че не прави заключения..левскари, салвисти, локомотивци, ботевисти....пуснал си тема.. липсва ли ни.... ние си казваме мненията..а ти пускаш заядливи коментари и заключения....като не те кефи.. отивай да куфееш на Уест Бромич - Съндарланд и това е....Аз предпочитам Левски - Ботев Пд пред Челси - Арсенал!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 17 сеп 2012 11:54

До Данко: Според мен, ако искат да им развалят концесията, то трябва те да не изпълняват някоя точко по договора , а колкото до това, че на ББ не му пукало за вас.. не се сещам, ти къде беше в последния 1 месец ? То не бяха комитети, сдружения, фирми, депутати.. не могат ей така да ги принудят пернишките да си подарят акциите. Селският тарикат винаги иска да "изкяри".
Изображение

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 17 сеп 2012 12:01

Да.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 сеп 2012 12:04

the_blue_fan написа:Не ме е срам да го кажа : Предпочитам да гледам Левски - Ботев и ЦСКА - Локо Пд, отколкото Арсенал - Съндърланд или Тотнъм - Норич. Първенството ни може да не е най-силното или пък най-чистото, но си е наше !

+1 :) Подписвам се под всяка дума от това мнение. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”