Относно ТВ правата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Any
Контакти:

Re: Относно ТВ правата

Мнениеот Any » 30 авг 2012 21:03

По дарик радио си е най-добре :Д като каже "Имаме гол на Левски - Еди кой си " и изтръпвам докато чакам кой е вкарал :)

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 31 авг 2012 12:27

Наистина не всеки има възможност да ходи на всеки мач. Според мен ,ще е прекрасно ако по-големите клубове си пуснат live излъчване в сайтовете , както го прави Ботев , ако не се лъжа.. и примерно заплащат 2.40 лв , но си гледаш мача без прекъсвания и глупости.
Освен мачовете на Левски бих искал и да гледам пловдивското дерби и бих си заплатил за това , както и много хора които познавам също биха си заплатили , така че ..
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 31 авг 2012 13:07

forumx3 написа:
Уейн Рууни написа:На стадиона си е най-добре 8-)

А ти ми кажи от кой град си ? София сигурно , и да не си от София сигурно там където живееш има отбор в А група . Аз като съм от Добрич мога ли да си позволя да ходя до София за да гледам мач на Левски или да ходя на Добруджа да ги гледам във В група срещу Аристон (Русе) , Две могили , Белица , Велики Преслав , да ти изброявам ли цялата В Североизточна група !?

Ама то и няма нужда от такива като тебе на стадиона с Добрич!! Да идват не да гледат Добруджа, а да гледат отбори от А група.....ходи си гледай Уефскито!!!
САМО ДОБРУДЖА!!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 яну 2013 09:57

"Гарантирам, че до понеделник (б.р. днес) или вторник ще имаме подписани договори, но засега не мога да кажа с кои телевизии. Но излъчването ще е при гарантирано качество, при гарантирани 4 мача на седмица и при гарантирана възможност всеки българин да ги гледа", завършва Домусчиев.

http://sport1.bg/futbol/futbol-bg/10764 ... ira-liteks
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”