"А" група се завръща в ефир!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
черно-бял
Контакти:

Re: "А" група се завръща в ефир!

Мнениеот черно-бял » 20 авг 2012 15:29

Абсолютно си прав брат! Нали занаеш, че на село още, като се роди дете го питат ти от Левски или от ЦСКА ще си.
Какъв фен си на отбор от обратната страна на Луната, трябва да си фен на отбора, който всеки път можеш да пдкрепиш на стадиона, а ако искаш после симпатизирай на всички останали.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 авг 2012 15:50

За мен това е хубава новина - все пак понякога нямам възможност да ходя на мачовете на ЦСКА (например някои гостувания в сравнително далечни градове като вчерашното в Бургас), пък и по ТВ ще ми е интересно да гледам примерно "Левски", "Лудогорец" и други сравнително добри отбори, на чиито мачове иначе не бих отишъл, освен когато ние играем с тях.
Мисля, че е напълно ненужно да се обиждате един друг, спорейки по въпроса за дните и часовете на мачовете, пътуванията, осветлението на стадионите, местоживеенето на всеки от вас и т.н. Един колега се изказа според мен кратко и точно. :arrow:
doktora25 написа:Аз едно не мога да разбера. Защо е необходимо да има мачове в понеделник или петък, ако има ТВ излъчване? 2 мача в събота и 2 мача в неделя не могат ли да излъчват? Още повече, че става дума за 3 различни телевизии. За лятото 19 и 21/18 и 20 са идеални като часове. Зимата смъкваме с 4 часа надолу и готово. "Левски", "Лудогорец", ЦСКА, "Литекс" и "Черноморец" имат осветление. Мога и да изпускам някой. Все два от тях ще са домакини.
И какъв е проблемът примерно, ако останалите 4 се припокриват с тях по часове или дори и 2 от излъчваните мачове да се припокриват леко, щом ще са по различни телевизии?

[offtopic]Към отборите с осветление добавям "Берое". ;)[/offtopic]
Иначе в редки случаи може и в делнични дни да има мачове, когато двата отбора са разположени близо един до друг като градове (да не говорим пък за двубоите между отбори от един град), така че пътуването да не отнема много време на гостуващите фенове - примерно "Литекс" - "Етър" в понеделник от 19:00 (между Ловеч и В. Търново май не е дълъг пътят - ако греша, поправете ме) или пък "Левски" - "Миньор" в петък от 20:00. Разбира се това важи за мачове на стадиони с осветление, където може да се играе в 7 или 8 вечерта.
Последна промяна от Udoji90 на 20 авг 2012 16:01, променено общо 10 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 20 авг 2012 15:51

Milcho1987 написа:
PFK_Levski написа:
Plovdiv Finest написа:[
Тея полвината тука, ако им прочетеш старите постове, ще разбереш, че и те незнаят кво искат :lol: Уж к.р за телевизията. Сега почнаха да реват, че не могат да пътуват от селата до големите градове.... Е.ти простотоията!

Вие пловдивчани се взехте на сериозно май , а ? Не можеш ми се правиш на голям фен , разбираш ли ? Хората нямат възможности да ходят на всеки мач на отбора си .... аз какво ? Всеки път да бия 400 км до София и после обратно пак ли ? Не става ! Е човек като работи ... имай в предвид ,че заплатите в провинцията не са като в София ( казвам само София ... тъй като Пловдив и Варна са си като в почти всички други градове ...) А ти като се правиш на голям фен ... сигурен съм ,че не си ходил на нито 1 гостуване на отбора си .... а даже съм сигурен ,че не си ходил на всички домакински мачове ... като се има в предвид ,че ще ти струва само 30 мин. път пеша или с да речем с автобуса или кола ! Едно е да трябва да прекосиш цяла България за да отидеш на мач на любимия отбор / друго е да живееш в дадения град и да не ти струва толкова усилия ... тези неща ти не можеш да ги разбереш , защото си кретен !

Пич, застреляй се бе. Ходи си на мачове там, където си живееш, подкрепяй си местния отбор и не се прави на голям фен на Левски.
Колкото аз съм фен на Барселона, толкова и ти си на Левски.

Милчо, Милчо, вземи се гръмни ти, брат. Човека много ясно и разбираемо обясни. Ама то трябва и малко акъл да го осмислиш, а не да плямпаш колкото да не заспиш. А това, че хората от провинцията трябвало да си подкрепят само местните отбори е такава простотия, че ако беше пред мен с удоволствие щях да ти центрирам един в скапаната мутра :twisted: То по същата логика, ако си фен на Реал Мадрид ходиш ли да ги гледаш в Испания? Ходиш, ама друг път. Ама си фен на този отбор, нали? Дадох просто хипотетичен пример. Така, че недей да обиждаш феновете, които нямат възможност да гледат любимия си отбор на живо. Те не са по-малко фенове от другите. Те също обичат отбора си така, както и другите фенове от провинцията.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Мнениеот dsn » 20 авг 2012 16:20

Вие пловдивчани се взехте на сериозно май , а ? Не можеш ми се правиш на голям фен , разбираш ли ? Хората нямат възможности да ходят на всеки мач на отбора си .... аз какво ? Всеки път да бия 400 км до София и после обратно пак ли ? Не става ! Е човек като работи ... имай в предвид ,че заплатите в провинцията не са като в София ( казвам само София ... тъй като Пловдив и Варна са си като в почти всички други градове ...) А ти като се правиш на голям фен ... сигурен съм ,че не си ходил на нито 1 гостуване на отбора си .... а даже съм сигурен ,че не си ходил на всички домакински мачове ... като се има в предвид ,че ще ти струва само 30 мин. път пеша или с да речем с автобуса или кола ! Едно е да трябва да прекосиш цяла България за да отидеш на мач на любимия отбор / друго е да живееш в дадения град и да не ти струва толкова усилия ... тези неща ти не можеш да ги разбереш , защото си кретен ![/quote]
Какъв фен на Левски си ти бе смешник? :lol:
Вобще какво общо имаш ти с отбора от София? Болна работа...човека от село, мечтае за отбора от градО хаха[/quote

Баси тъпотията Левски да не е на баща ти че ти ще казваш кой и откъде да е фен.Аз не съм фен на Левски ама що човек от друг град да не може......то човек ако е ТЪП остава такъв за цял живот...
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 20 авг 2012 16:38

баси смеха.....за да се угоди на Ганьо от Бело Конаре Видинско отборите ни ще взимат по 200 хиляди на година, защото той всеки път ще излиза с номера, че първенството ни е тъпо, но иска да го гледа и няма пари, а седи всеки петък и събота по кръчмите. И тука стъпили на мачове на Левски един път в Европа и един път с цска се мислят за фенове, защото по цял ден седят по форумите.

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 20 авг 2012 16:56

Радвам се, коментаторите от ТВ7 ми харесаха миналата година, а и искам да слушам Алексито какви бисери ръси! :lol:
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 20 авг 2012 16:57

Аз малко да вкарам един офтопик:
Ако си роден и израснал в София, потомствен левскар или славист(примерно), но на тридесет годишна възраст ти се наложи да се преместиш да живееш и работиш в Добрич, трябва да спреш да си левскар или славист ли? Принципно и аз подкрепям идеята човек да е привърженик на местния си отбор, за да може малките клубове да продължат да съществуват, но не може да се генерализира и да се обиждат всички хора, които понасточщем са в други градове и не могат да подкрепят любимите си отбори.
Мачове по телевизията трябва да има! Който иска ще отиде на мач, който не иска - няма! Отборите като играят добре, има изградена инфраструктура(градския транспорт да не свършва в 23ч.) и има човешки стадиони, когато станем нормална бяла държава във всяко едно отношение - стадионите ще са пълни. Всичко друго са напъни и глупости... Целият ни футбол е пародия... от чистачката на последния в Б група до президентите на първия в А и БФС, от тревичката(липсваща или болна) до ВИП ложата на "стадионите" ни...
На мен ми е тъжно и болно, не знам вие как успявате да се самозалъгвате и да се нападате един друг за глупости :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

azzz166
Контакти:

Мнениеот azzz166 » 20 авг 2012 17:12

Какъв фен на Левски си ти бе смешник? :lol:
Вобще какво общо имаш ти с отбора от София? Болна работа...човека от село, мечтае за отбора от градО хаха

Ами какви са тогава милионите азиатци, които подкрепят Реал М, Ман Ю, Ливърпуул и т.н. И защо същите тези отбори всяка година организират турнета в Азия, където по малоумната ти логика не трябва да имат фенове.
Един колега преди мен го каза много точно - Който си е тъп си остава тъп за цял живот...

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 20 авг 2012 17:24

McLovin написа:Аз малко да вкарам един офтопик:
Ако си роден и израснал в София, потомствен левскар или славист(примерно), но на тридесет годишна възраст ти се наложи да се преместиш да живееш и работиш в Добрич, трябва да спреш да си левскар или славист ли? Принципно и аз подкрепям идеята човек да е привърженик на местния си отбор, за да може малките клубове да продължат да съществуват, но не може да се генерализира и да се обиждат всички хора, които понасточщем са в други градове и не могат да подкрепят любимите си отбори.
Мачове по телевизията трябва да има! Който иска ще отиде на мач, който не иска - няма! Отборите като играят добре, има изградена инфраструктура(градския транспорт да не свършва в 23ч.) и има човешки стадиони, когато станем нормална бяла държава във всяко едно отношение - стадионите ще са пълни. Всичко друго са напъни и глупости... Целият ни футбол е пародия... от чистачката на последния в Б група до президентите на първия в А и БФС, от тревичката(липсваща или болна) до ВИП ложата на "стадионите" ни...
На мен ми е тъжно и болно, не знам вие как успявате да се самозалъгвате и да се нападате един друг за глупости :|

Задължително сменяй отбора, ама как смееш да си фен на софийски отбор щом не си софиянец вече. :o

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 20 авг 2012 18:03

Мачовете трябва да са в Събота 2 от 18,00 и 20,00 и в Неделя 2 по същото време и така никои няма да недоволен.

Върни се в “Футбол - България”