Феновете на Левски уплашени. Свикват пресконференция.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

karabadabul
Контакти:

Re: Феновете на Левски уплашени. Свикват пресконференция.

Мнениеот karabadabul » 18 авг 2012 18:19

:) Ами нормално е да изместят темата встрани след като навсякъде предварително написаха какво става и от срам смениха основното но е факт че с тази пресконференция искаха да пливлекат внимание, хората да се сетят че има мач и да не се излагате утре. Просто е нормално покрай някой значим отбор и за гугутка да се чуе. Верно е че и няма как да се съберете 10000 защото столичаните :) са си по родните места сега. Между другото сред феновете ви има голяма мобилизация въпреки, че го криете. Преди малко гугутките разни са звъняли в Асеновград да си мобилизират феновете да идвали утре в София :) Да видим утре с тези мобилизаций в цялата страна дано съберете 7-8000.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 авг 2012 18:21

karabadabul написа::) Ами нормално е да изместят темата встрани след като навсякъде предварително написаха какво става и от срам смениха основното но е факт че с тази пресконференция искаха да пливлекат внимание, хората да се сетят че има мач и да не се излагате утре. Просто е нормално покрай някой значим отбор и за гугутка да се чуе. Верно е че и няма как да се съберете 10000 защото столичаните :) са си по родните места сега. Между другото сред феновете ви има голяма мобилизация въпреки, че го криете. Преди малко гугутките разни са звъняли в Асеновград да си мобилизират феновете да идвали утре в София :) Да видим утре с тези мобилизаций в цялата страна дано съберете 7-8000.

Къде е това навсякъде? Пловдвивските сайтове ли?! Ще му кажа ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 авг 2012 18:23

karabadabul написа::) Ами нормално е да изместят темата встрани след като навсякъде предварително написаха какво става и от срам смениха основното но е факт че с тази пресконференция искаха да пливлекат внимание, хората да се сетят че има мач и да не се излагате утре. Просто е нормално покрай някой значим отбор и за гугутка да се чуе. Верно е че и няма как да се съберете 10000 защото столичаните :) са си по родните места сега. Между другото сред феновете ви има голяма мобилизация въпреки, че го криете. Преди малко гугутките разни са звъняли в Асеновград да си мобилизират феновете да идвали утре в София :) Да видим утре с тези мобилизаций в цялата страна дано съберете 7-8000.

Ауу и ти беше ли до Гугутката, когато е звънял до Асеновград?

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 18 авг 2012 18:34

terata написа:

Ауу и ти беше ли до Гугутката, когато е звънял до Асеновград?

Ами случайно имам роднина левскар там и често се чува с вашите. Яко звънят във всички фенклубове.Затова са се събрали днес. Не виждам какво лошо има в това та като опарени реагирате.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 18 авг 2012 18:35

Подобни надъхвания преди мач към който има повишен интерес са съвсем нормални. Още повече, че това е втори мач на Ботев в А група от много години. Те няма какво да губят и понеже срещу най-големия клуб в България всеки иска да се докаже е напълно в реда на нещата да са толкова ентусиазирани. Все едно ние да играем срещу Реал Мадрид - интересът на тяхната публика едва ли ще е кой знае какъв. За ЛЕВСКИ едва ли точно Ботев е дразнителя, който ще напълни стадиона. Ако ще и пет пресконференции да направят.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 18 авг 2012 18:40

Привърженик на Левски съм, но не на тоя Левски. Това не е моя отбор и утре не ме бройте на мача. Ето един, който няма да стъпи докато тия мърди ме обиждат лично с нескопосаните си прояви на терена!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 авг 2012 18:43

Как по-малко от феновете на Ботев, вие луди ли сте? Какъв страх бе? Спрете да се дрогирате!!! Lakokara4a, привърженик си на тоя Левски, дето бие, нали?! Такива като теб не ни трябват. Отиваме заради името Левски, не заради тия на терена!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 18 авг 2012 18:50

rsk написа:Как по-малко от феновете на Ботев, вие луди ли сте? Какъв страх бе? Спрете да се дрогирате!!! Lakokara4a, привърженик си на тоя Левски, дето бие, нали?! Такива като теб не ни трябват. Отиваме заради името Левски, не заради тия на терена!

Е как позна?! Да, аз съм от Левски който БИЕ, който играе КРАСИВО, който мачка противника в София и само се чудим кой ще вкара дежурните 3-4 гола в мача и т.н. Искам да се забавлявам със спорта и да си прекарам едни невероятни 2 часа след тежка седмица. Това което получавам е яд, изхабени нерви, псувни, бомби, намацани кифли тръгнали на лов и разни други... И изобщо не ме интересува дали ме искаш точно ти и дали не ме искаш. Няма да се женя за тебе и надявам се и ти да не искаш!!! Ходи, гледай, подкрепяй ги. Затова Попето ти казва че не го е еня колко ще отидат, затова и Гаджев ти казва, че ще го търпиш още малко.... Правото на избор е на всеки и точка. Мен няма да ме има скоро, а мога да ви уверя, че има много такива като мен. Айде лек ден! И мазохизма е вреден да знаеш :)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 авг 2012 18:51

Ставай от Лудогорец, нямам какво да ти кажа повече.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 авг 2012 18:52

Абе хора вие сами не си вярвате!!!

За футболен клуб Левски София и за неговата публика има само ЕДНО ДЕРБИ и само един истински футболен противник от България! За нас дерби с друг Български футболен клуб няма и няма как да има! Дербито ни в България е с ЦСКА, дербито е между двата клуба които делят 80% от фенската маса в тая държава, два клуба които делят исторически, философски и генерално всичко във футбола един с друг. За нас НЯМА ДРУГ ИСТИНСКИ ДРАЗНИТЕЛ, за нас мачовете са ТЕЗИ В ЕВРОПА, ДЕРБИТО и тези между тях!

С футболни клубове като Ботев Пловдив, Литекс, Миньор, Берое,Черно Море или новоизлюпените от Лудогорец няма какво да делим и честно казано ни все тая за тях. Това, че вие ЖИВЕЕТЕ ЗА МАЧА ВИ С ЛЕВСКИ, не значи, че на нас ни пука за това! Това, че за вас мача ви с нас е ДЕРБИТО ВИ си е лично ваш проблем, не наш.Единственият отбор който утре ще играе дерби е Ботев Пловдив. За нас тоя мач не може да е дерби никога, за нас всички това звучи СМЕШНО. Левски София дерби с Ботев Пловдив НЯМА, дерби има само за феновете и футболистите на Ботев и никой друг. Същото се отнася и за онези от Перник, дето живеят за да мразят Левски. А защо на нас трябва да ни пука за отбор играл 40 години в Б група, аз лично не знам и не разбирам? Подобно е и отношението ни за онези зелените от Варна и Стара Загора, дето и те се мислят за нещо и изписват 1тон глупости и закани преди всеки мач!

За нас това са си просто най-обикновени срещи от А група със съвсем малко по-голям заряд от тези с Монтана или Ботев Враца. Това, че вие живеете за да играете или да мразите нас. Ни най-малко не значи, че на нас ни пука за това! Евалата на феновете на Локо Пд и Черноморец които са от малкото които преди мачове с нас, не се правят на УЛТРА ВЕЛИКИ!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 18 авг 2012 19:04, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Футбол - България”