Защо съм фен на чужд отбор, а не на Бг?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Защо съм фен на чужд отбор, а не на Бг?

Мнениеот шивача » 08 авг 2012 01:36

Tommi написа:Като прочетох заглавието си викам: И Шивача напуска потъващия кораб ЦСКА... :roll: А то смисълът на темата бил друг. :lol:

Може да има най-различни причини. Примерно някой може да е силно впечатлен от историята на даден отбор (цялата история или пък някакъв конкретен момент). Друг може да е харесал стилът на игра на даден отбор и с течение на времето да го е обикнал дотолкова, че си го подкрепя дори и в периодите, когато отборът не показва същата игра.

томми, много хора са от чужди отбори, едно време в моя клас имаш един пич от Ливърпул, в отбора всички бяха от Бг отбори. Това не е нормално, ние не сме китай, корея и япония, имаме традиции във футбола, имаме легендарни футболисти. Виж във форума, нещата са на кантар :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 08 авг 2012 01:41

А и това не важи само за футбола. Защо гледаме основно западни филми(главно американски), защо слушаме западна музика и т.н. Причината е същата... ;)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 08 авг 2012 01:42

ivo77 написа:А и това не важи само за футбола. Защо гледаме основно западни филми(главно американски), защо слушаме западна музика и т.н. Причината е същата... ;)

:lol: :lol:
Забавен си ;)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 авг 2012 01:43

шивача написа:
Tommi написа:Като прочетох заглавието си викам: И Шивача напуска потъващия кораб ЦСКА... :roll: А то смисълът на темата бил друг. :lol:

Може да има най-различни причини. Примерно някой може да е силно впечатлен от историята на даден отбор (цялата история или пък някакъв конкретен момент). Друг може да е харесал стилът на игра на даден отбор и с течение на времето да го е обикнал дотолкова, че си го подкрепя дори и в периодите, когато отборът не показва същата игра.

томми, много хора са от чужди отбори, едно време в моя клас имаш един пич от Ливърпул, в отбора всички бяха от Бг отбори. Това не е нормално, ние не сме китай, корея и япония, имаме традиции във футбола, имаме легендарни футболисти. Виж във форума, нещата са на кантар :roll:

Защо по ангелите реши, че не е нормално? И защо реши, че точно ти определяш кое е нормално е и кое не?! :? Всеки има право да харесва/обича каквото си иска.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 авг 2012 01:44

ЦСКА-Костадинов, Арсенал- Бергкамп, Порто-Жардел, Валенсия- Мендиета, Леверкузен- Бербатов и разбира се Италия- Баджо и Рома- Тоти, Монако- Тиери Анри и т.н. :mrgreen: Опа, забравих и Лацио- Раванели и Сенсини

Ето затова съм фен и на чужди отбори! :) А след САЩ 94 си провалих живота завинаги, щото се запалих по футбола и стана лошо. :cry: Поне ме е яд по-малко и имам повечко кандидати за купи и титли! :lol:

Футболист на сърцето- Емил Костадинов! :)
Последна промяна от dreben23 на 08 авг 2012 01:51, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Мнениеот jonathan » 08 авг 2012 01:44

zaqwsxd написа:Елементарно Уотсън.. български отбор няма- всички "български отбори" са съставени от куцо , кьораво и сакато. Няма отборен дух , няма хъс за победа - играчите тук са просто наемници ... и мога да продължа цяла вечер...

Моля,моля "децата на демокрацията" да не коментират,защото не помнят ,а и сигурно не знаят какви лъвове бяха нашите момчета на времето ...интересно ми е хората родени 70-е 80-е как ще се изкажат по темата и дали въобще симпатизират повече на някой чужд отбор,от колкото на някой наш си
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 08 авг 2012 01:47

ivo77 написа:
megan fox написа:
ivo77 написа:Повечето хора които са фенове на чужди отбори, симпатизират и на някой от българските. Причината, хората да симпатизират масово на чужди отбори е комунизмът. Когато всичко западно е било забранено толкова дълго време, няма как то да не изглежда още по-примамливо. И когато комунизмът падна(а и малко преди това) хората луднаха по всичко западно, както и по футбола от Западна Европа. ;)

Не мога да се съглася с това мнение, защото ако приемем, че то е в сила за хората родени и отрасли в комунизъм, то децата на демокрацията, които не са видели нищо от комунизма защо залитат по западното?! Логиката ти куца, поне в моите очи. :)

Ами децата на демокрацията от кой са възпитани? Просто са наследили страстта към всичко западно от своите родители. ;)

А децата без родители или това например, че наще не гледат футбол? Пак съм фен на Барселона .. западното просто е на мода сега. След 180 години може западната цивилизация да е упаднала , демокрацията да е в забвение и да има друг Източен строи. Може тогава на мода да са Шанхаи Шенхуа и Серезо Осака... водим се по модното и това с което ни заливат великите сили------
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 авг 2012 01:47

ivo77 написа:А и това не важи само за футбола. Защо гледаме основно западни филми(главно американски), защо слушаме западна музика и т.н. Причината е същата... ;)

различно е, от едното те боли или се радваш по някакъв начин, мислиш го, чакаш го, докато никоя песен или филм не могат да ме накарат да страдам или да се кефя така, както на отбора, абе като живо същество е да го еба :roll:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 авг 2012 01:49

шивача написа:

различно е, от едното те боли или се радваш по някакъв начин, мислиш го, чакаш го, докато никоя песен или филм не могат да ме накарат да страдам или да се кефя така, както на отбора, абе като живо същество е да го еба :roll:

Точно ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 авг 2012 01:52

megan fox написа:
шивача написа:

Защо по ангелите реши, че не е нормално? И защо реши, че точно ти определяш кое е нормално е и кое не?! :? Всеки има право да харесва/обича каквото си иска.

Що, нямам ли право да кажа , че дадено нещо не е нормално :? Ти ли си човека, дето ще ми каже кое е нормално за мен? За мен не е нормално и затова съм е направил тази тема. Иначе всеки има право да мисли, чувства и обича каквото си иска

Върни се в “Футбол - България”