„Лазур” отново оживя с връщането на Нефтохимик

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Re: „Лазур” отново оживя с връщането на Нефтохимик

Мнениеот nakamura » 06 авг 2012 18:35

mazut написа:Ще има,ама на вас не ви е много оферта,след като няма как да напълните цял автобус и ще ви излиза прекалено скъпо ;)

Ми лек , няма начин не сме платени фенове и си плащаме скъпо за тва .. дано Вас пак ва оредят поне ,че да има с ко са гордейтИ
忍者

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 06 авг 2012 18:37

nakamura написа:
mazut написа:Ще има,ама на вас не ви е много оферта,след като няма как да напълните цял автобус и ще ви излиза прекалено скъпо ;)

Ми лек , няма начин не сме платени фенове и си плащаме скъпо за тва .. дано Вас пак ва оредят поне ,че да има с ко са гордейтИ

В какъв смисъл да ни уридят? Кой да ни уреди? Ние феновете си плащаме от своя джоб екскурзиите ни на нас никой не ни дава и една стотинка за това.

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 06 авг 2012 18:46

nakamura написа:

Феновете и привържениците на Нефтохимик имат с много неща да се гордеят.Това,че преди 15години клубът е имал възможност и е подпомогнал пътувания на фенове,така се решили така са направили.Имаше след един мач едно много интересно интервю на Балъков как той подпомагал финансово разни дейности на фенове на Черноморец :).

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 06 авг 2012 18:50

xadez написа:
nakamura написа:

Феновете и привържениците на Нефтохимик имат с много неща да се гордеят.Това,че преди 15години клубът е имал възможност и е подпомогнал пътувания на фенове,така се решили така са направили.Имаше след един мач едно много интересно интервю на Балъков как той подпомагал финансово разни дейности на фенове на Черноморец :).

Знаеш ли какво е подпомогнал ?
Сега искаш да ми кажеш ,че феновете си плащат всичките пътувания . Защо БургасБус не иска да чуе за превоз на вашите хора ???
忍者

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 06 авг 2012 19:03

Не помня точно,но не ме и интересува помня ,че се оплакваше как давал пари, а насреща нямало нищо не се сещам след кой мач беше обаче.Не сега ами от много години самите привърженици си плащат до стотинка всяко пътуване.Също не е вярно,че Бургасбус не иска да чуе до края на миналият шампионат се пътуваше с тях.За този доколкото знам има все още преговори за начина на плащане,няма нищо подобно че Бургасбус отказват да предоставят услугите си на фенове на Нефтохимик.

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 06 авг 2012 19:03

Да,феновете ни си плащат всички пътувания,просто имаше договор с Бургасбус и излизаха на по-ниска цена.И не искат да ни превозват заради някои глупости по време на пътуванията.А,и нещо много четеш нефтохимик.еу

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 06 авг 2012 19:06

mazut написа:Да,феновете ни си плащат всички пътувания,просто имаше договор с Бургасбус и излизаха на по-ниска цена.И не искат да ни превозват заради някои глупости по време на пътуванията.А,и нещо много четеш нефтохимик.еу

мои да имам инфо от 1-ва ръка ;)
忍者

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 06 авг 2012 20:42

Ей големи метли тук....тренирайте, че само това ви остана...яхвате метлата и дим да ви няма.....1,2,3,4,5,6,7,8,9.......
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 06 авг 2012 21:46

Между другото, нещо което ми направи впечатление по време на мача - след като вкара гола, Емо Манев целуна емблемата на отбора на фланелката си . Нещо което не бях виждал от много години и доста ме трогна....
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 06 авг 2012 23:55

plamenski написа:Между другото, нещо което ми направи впечатление по време на мача - след като вкара гола, Емо Манев целуна емблемата на отбора на фланелката си . Нещо което не бях виждал от много години и доста ме трогна....

Да тръгна и към агитката но вече към центъра му се нахвърлиха.Като цяло Манев изпъкваше, целият мач търсеше постоянно топката имаше добри отигравания.

Върни се в “Футбол - България”