Официално и последно: "Б" група с 14 отбора

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Re: Oфициално БФС недопусна Пирин в А в група !!!!

Мнениеот FC Pirin - Real » 31 юли 2012 17:07

terata написа:Ебати кретенското заглавие на темата. Човек ще си помисли, че Пирин си е спечелил място в Б групата а лошото БФС нарочно не ги пуска да играе там

а кажи колко пъти доброто синьо - червено бфс ни изxвърлят от А група ?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Официално и последно: "Б" група с 14 отбора

Мнениеот Bourgas » 31 юли 2012 17:18

Е за Нафтата ше има шанс поне тази година. Ако и сега да влязат в "А" група, не знам... Иначе се отърваха от гостуване във... Видин :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 юли 2012 17:20

А група 12 отбора, Б група 14 отбора това е предостатъчно (дори може да са 10 и 12 съответно отборите) за условията
които имаме в БГ. Единствения начин да се ограничи броя на чужденците е като просто се въведе минимален брой БГ
играчи в групата за мач, които да имат престой в клуба от поне 2/3 г. (в школата или в първия отбор), и минимален
брой собствени юноши в групата за мач. Така ако за А група трябва в групата за мач да имаш минимум 1 юноша
на клуба и поне 6 БГ играчи с престой в клуба от поне 2/3 г. това ще е доста отрезвително за собствениците на клубовете
които превърнаха футбола в покупко-продажба на ментета от чужбина !!!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 31 юли 2012 17:33

Е нали трябваше Б група да е с 20 отбора бе? Питам- :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: "Б" група остана с 14 отбора

Мнениеот Pichichi » 31 юли 2012 17:38

Искаш да кажеш простотията на тия, дето искаха единна Б група. Това, което се случва със Спортист и Бдин е именно заради тях. Насила принудиха добри отбори от Западната Б група да изхвърчат.

Не можеш да платиш пътуване от Видин до Бургас или от Петрич до Шумен, това значи че няма нищо професионално в клуба.
Щом искаш да играеш "наблизо" то играй си в зоната !!!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 31 юли 2012 17:39

FC Pirin - Real написа:
terata написа:Ебати кретенското заглавие на темата. Човек ще си помисли, че Пирин си е спечелил място в Б групата а лошото БФС нарочно не ги пуска да играе там

Колко?

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 31 юли 2012 17:43

Corwin написа:
FC Pirin - Real написа:

Колко?

2 пъти за 5 години :!:

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 31 юли 2012 17:46

Проблемът е, че сега тимовете вече се обременяват финансово с пътувания из цяла България и шансовете на "Спортист" да атакува "А" група намаляват значително, според мен ще има поне още 2-3 тима, които няма да завършат.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 31 юли 2012 17:58

Хубаво ги нареждате отборите, че който се оплаква от пътуванията да се отказва, но да ви питам аз - какво точно и е професионалното на тази група?

Може ли седмица преди старта да се тегли нова програма и това да е сериозно? Аз се бях приготвил на 11-ти да ходя на първото ни домакинство, а сега ще трябва да чакам края на август.

Представете си, че някой от отборите е подходил професионално и си е резервирал хотел за 10-ти, ангажирал е хора, които да обслужват групата, планирал си е подготовката и т.н. Изведнъж, седмица преди старта му казват, че всъщност мача не е на 11-ти, а на 18-ти и не е гост, ами домакин! Какво му е професионалното на подобен подход?

И БФС хубаво има изисквания, но тия клубове какво са получили от федерацията? телевизионни права - 0 лв., осигурени спонсори - 0, финансова помощ - 0 лв., внимание, отношение - никакво. А в същото време има такси за съдии, които никак не са малки, за делегати, изисквания един куп за всичко. Отделно всеки клуб си поддържа стадион, заплати на служители, лекари, масажисти, шофьори, пожарна, линейка, нафта, хотели и т.н. Не знам как издържат хората, особено в по-малките клубове - внимание никакво към тях, приходи никакви, а в същото време разходи на всяка крачка. И за капак - вместо поне да им остане удовлетворението от участието в нещо добре устроено, честно и хубаво, за тях остават само негативите от проблемите в целия ни футбол и подигравката от страна на БФС, който даже не се опитва да ги залъгва, че мисли за тях.

Да не отваряме тема какво се случва с един малък клуб, ако реши да се пречка на някой "наш" отбор, ако произведе качествен млад футболист и поиска пари за него или просто заема място, което е предопределено за някой друг. Честно, аз не съм сигурен, че бих издържал на подобна подигравка.

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 31 юли 2012 18:02

Правилно решение 8-)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”