Бг-футбол да бъде аматьорски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Rigabula
Контакти:

Re: Бг-футбол да бъде аматьорски

Мнениеот Rigabula » 27 юли 2012 14:30

maymun 1914 написа:Датите 25-26.07.2012 ще останат паметни за българския футбол.
Най-добре оттук нататък да се спре да се наливат държавни пари, колкото и да са те по футбола в БГ.
Вместо нов национален стадион , да се постоят още 2-3 нови зали за тези пари , и незабавно да започнат да се отделят по-голям брой пари за спортове като БОРБА, БОКС,ХУД.ГИМНАСТИКА и какво ли още не , поне там сме силна нация.

Това вчера и онзи ден беше най-дълбокото дъно на българския футбол.
Това е реалността.

Има истина и в твоите думи - българските клубове с нищо не показват, че заслужават финансирането от държавата, има къде къде по-важни сфери за развитие или подпомагане, не само спорта.

Някой беше споменал, че за разлика от Австрия, тук ще има рев от феновете, ако стане така. Не съм чел австрийска преса и не ме интересува, но разликата м/у двете ситуации е коренно различно. При австрийците това е единичен случай, при нас става закономерност. Освен това австрийците си имат бази и школи, ние си имаме един ... Трябва коренна промяна във футбола ни, но няма кой да я направи. На бобито не му пука грам, той си папа заедно със всички футболни босове и ги е еня за фена. А с качеството, което предлагаме и с цялата батащина как да се привлекат чуждестранни инвеститори.
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юли 2012 14:31

Bartolomej написа:MORSKI
Всичко ще бъде бързо забравено след поредицат от победи 10-13 на брой на "грандовете" и дитирамбите от платените журналистчета . И пак ще мичтаем за Европа , ШЛ и ЛЕ :lol:

ОК според мен за доброто на Българския футбол трябва да има промяна и това е.Горе изредих според мен причини за отпадане на евроучастниците ни.Ама е по лесно да се оплюва!Кой отбор би се представил по-добре???

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юли 2012 14:37

MORSKI написа:
PVV18 написа:
boys85 написа:Как пък точно два софийски отбора като отпаднат в първите кръгове на Европа и изведнъж се сещате, че нещата не могат така да продължават и трябва едва ли не революции да се правят. :mrgreen:

Не е до софийските отбори.Всички са в батака.С този модел не може да се продължава.Дори и болен фен на Агрупа,като мен се замисля дали има смисъл
още да се ходи по стадионите.
P.S. Меко казано не харесвам софийските отбори и мразя натруфената Премиършип.

става въпрос, че феновете на Левски и ЦСКА и на софийските отбори въобще живеят в някаква паралелна реалност поне досега и си мислят, че са някакви "грандове" :lol: И как едва ли не останалите клубове напразно говорим, че е пълен батак родния футбол... Чак сега се сетиха червени и сини, че нещата са гнили. Голяма вина да сме на това положение имат точно тези два отбора и медийните балони, които се надуват около тях

Феновете на всички български отбори говорим за това,че футбола е батак.Просто в повечето случаи са замесени фенове само на един или два отбора и другите им скачат(което разбира се се случва и сега).Мисля,че сега е момента за обединение срещу БФС,защото са замесени и недоволни фенове на повече отбори.Вие Черно море може и да сте доволни от това управление така,че ваше право е да ни нападате или да защитавате БФС.С нещо да не си съгласен относно предния ми коментар?

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 юли 2012 14:38

BRF написа:
Всичко ще бъде бързо забравено след поредицат от победи 10-13 на брой на "грандовете" и дитирамбите от платените журналистчета . И пак ще мичтаем за Европа , ШЛ и ЛЕ :lol:

ОК според мен за доброто на Българския футбол трябва да има промяна и това е.Горе изредих според мен причини за отпадане на евроучастниците ни.Ама е по лесно да се оплюва!Кой отбор би се представил по-добре???

А кой отбор ще се представи по-зле :?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юли 2012 14:39

Bartolomej написа:
BRF написа:

А кой отбор ще се представи по-зле :?

Черноморец,Берое,Черно море,Славия,Миньор

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 27 юли 2012 14:41

petar_09 написа:ДВЕ ГОДИНИ БЕЗ ОТБОРИ В ЕВРОПА.И ОТБОРИТЕ ДА ИГРАЯТ ДВА-ТРИ СЕЗОНА С ЮНОШИ.

И защо, защото Софийските грандове ги бият къде сварят. Така е това са международни мачове, а не приятелски къде цяла година играха Левски и ЦСКА. Защо ли още се наричат ЦСКА да продължават да петнят името на достойните армейци играли за име и чест.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 27 юли 2012 14:42

Да си дойдем на думата. Иначе нека сега се повеселим как същите тези, на които през сезона не им пука че еди кой си отбор от провинцията фалирал, че единият "гранд" не си плащал задълженията към трети лица, а в същото време краде играчи от другите отбори, чак сега разбраха че бг футболът бил мъртъв и убийците му ще мъдрят планове как да го съживят. :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юли 2012 14:46

BRF написа:Феновете на всички български отбори говорим за това,че футбола е батак.Просто в повечето случаи са замесени фенове само на един или два отбора и другите им скачат(което разбира се се случва и сега).Мисля,че сега е момента за обединение срещу БФС,защото са замесени и недоволни фенове на повече отбори.Вие Черно море може и да сте доволни от това управление така,че ваше право е да ни нападате или да защитавате БФС.С нещо да не си съгласен относно предния ми коментар?

не съм доволен, че досега си траехте, защото ви беше удобно! Как така сега изведнъж феновете на двата тима се сетиха? То вече е късно...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 юли 2012 14:50

BRF написа:Черноморец,Берое,Черно море,Славия,Миньор

ахахаха моля? Ние пък кога сме се представяли зле? В годината когато Левски ги ожили разни Жилини и т.н, а ЦСКА ги Отулузиха ние бяхме на 8 минути от ОСТРАНЯВАНЕ НА ЩУТГАРТ С 15 НАЦИОНАЛА В СЪСТАВА СИ и на 1 минута от продължения НА ТЕХНИЯ СТАДИОН!

Я сега се сети срещу кои отбори игра моя любим отбор в евротурнирите и от кого отпадна. Жокерче ние такива като Сараево и Мура ги биехме без проблем и с разлика....

Друг въпрос е, че сега нямаме отбора от преди 3 години, уви... И не се натискаме за ЕКТ ТОЧНО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА.... А феновете на Левски и ЦСКА и шефовете им удар ще получат, ако изпуснат една година или две в евротурнирите.... И за да не се стигне до там се почват с уговорените мачове и купуването на съдии... Ами като е така- ето го резултата....

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 юли 2012 14:57

MORSKI написа:
BRF написа:Черноморец,Берое,Черно море,Славия,Миньор

ахахаха моля? Ние пък кога сме се представяли зле? В годината когато Левски ги ожили разни Жилини и т.н, а ЦСКА ги Отулузиха ние бяхме на 8 минути от ОСТРАНЯВАНЕ НА ЩУТГАРТ С 15 НАЦИОНАЛА В СЪСТАВА СИ и на 1 минута от продължения НА ТЕХНИЯ СТАДИОН!

Я сега се сети срещу кои отбори игра моя любим отбор в евротурнирите и от кого отпадна. Жокерче ние такива като Сараево и Мура ги биехме без проблем и с разлика....

Друг въпрос е, че сега нямаме отбора от преди 3 години, уви... И не се натискаме за ЕКТ ТОЧНО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА.... А феновете на Левски и ЦСКА и шефовете им удар ще получат, ако изпуснат една година или две в евротурнирите.... И за да не се стигне до там се почват с уговорените мачове и купуването на съдии... Ами като е така- ето го резултата....

ОК.Честно да ти кажа не си пспомням от кой сте отпаднали!Явно имате тоста успехи загуба от Щутгарт и от още някой велик :roll:
Последна промяна от BRF на 27 юли 2012 15:00, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”