Мнениеот XARHTNA » 12 фев 2009 10:46
Хайде и аз ще си кажа мнението, въпреки, че при наличието на толкова идиоти(съдейки по голяма част от изказванията по темата) едва ли има смисъл. Играхме прилично! С желание и с някакви поне малки наченки на някаква идея в играта! Според мен в защита бяхме зле. Много гледам са похвалите към Топузаков, но все пак той сгреши при гола, зашото не се изтегли както направиха останалите трима защитници и така покри засадата! Мечо - трагичен, въобще не знаеше къде се намира. Живко Миланов не игра толкова зле...просто това, че левия крак му служи само за да се качва в трамвая го направи смешен! Тъпо е ляв бек да не може да играе с левия крак! На няколко пъти опита да центрира с левия...трагедия! Манолев - даде паса за гола(хвала) иначе беше разсеян в няколко ситуации, а през първото полувреме при удара на Барнета той не го покри!Коловати - може би трябва да се мисли за други варианти! Пелето в началото беше смешен много...нямаше едно правилно отиграване, после се окопити и игра добре! Стенли - абе все пак играе за третия в англия...би трябвало да се очаква повече! Благо - на приливи и отливи. Фактът че може да центрира и да 'пипа' добре топката го поставя над голяма част от останалите ни футболисти, за които спирането на топката е 'Индия тъмна'. Ивелин Попов - страшен е според мен! Гледал съм го преди и за младежите, добър е и ако работи има голямо бъдеще. Отигра супер положението при гола!Бербатов - това, че се връщаше да поема топката е в голям +, защото има много добър контрол и много рядко я губи. Даде много хубави подавания, за малко и да вкара! горе-долу добре игра! За резервите няма какво да се говори, защото второто полувреме вече много се накъсваше играта с постоянни смени и футбол много много не се игра!Изводът е, че имаме някакви шансове! Просто мача в Дъблин е решаващ...ако ни бият сме "довиждане", но ако ние ги биеме не се знае! При всички случаи 1-1 срещу Швейцария е по-добре от 6-1 срещу Сърбия така че...