Г-н Стоилов националният отбор не е Левски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Г-н Стоилов националният отбор не е Левски
Абе хора вие направо ще ме уморите от смях...К'ви са тия безумни глупости бе? Мъри е треньор на националния отбор и това решение е негово. така е преценил така и ще ги нареди. Аз не мога да разбера защо само нек'ви псевдофенове идиоти седят и спорят щото видиш ли колко играчи имало на Левски колко на ЦСКА. Много сте зле! Мъри(за когото и аз нееднократно съм се изказвал не особено положително) в крайна сметка е човекът, който носи отговорност! Щом той носи отговорност значи той взима решенията. В крайна сметка независимо в кой отбор за играли футболистите са си футболисти! Само чакате да излезе някоя новина и веднага се почва нечовешко плюене. Това е България, а не Левски и ЦСКА! НАЙ МИ Е ЧУДНО, ЧЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ И ЛЕВСКИ И ЦСКА СА ТОЛКОВА ЗЛЕ В МОМЕНТА ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЯ ОЩЕ ИМА МАЛОУМНИЦИ КОИТО ЗАЩИТАВАТ ЕДНИТЕ ИЛИ ДРУГИТЕ! А и в крайна сметка е нормално Мъри да предпочита тези играчи, чиито качества най-добре познава. НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НЕ Е ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА И ДА ИМАШ КЛУБНИ ПРИСТРАСТИЯ КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА НАЦИОНАЛА СПОРЕД ТРЯБВА ДА СИ ЕБАТИ ТЪПОТО ПАРЧЕ!
Какъвто и да е съставът,мачът ще се играе довечера и ще видим.Според мен Мъри гледа да е по-сигурен отзад и използва играчи,които се допуска,че са се сработили,играейки заедно в Подуене.До колко е прав ,ще стане ясно тази вечер.Моите резерви са по отношение на Топузаков и Телкийски.Мисля си,че Стоянов може да оправдае доверието,но мачът ще покаже.Не ми е ясно,защо Йордан Тодоров,който от много време е в добра форма не е в този състав.
Предлагам ви да гледаме първо мача,а после да даваме мнения.
Мъри има нужда от нашата подкрепа като за начало.Дай Боже,да успеем да се класираме.
Предлагам ви да гледаме първо мача,а после да даваме мнения.
Абе според мене пък ЗЕТЯЯЯЯЯ няма място в отбора - Минев е по-стабилен ! ЗЕЕЕЕЕЕТЯЯЯя да се маха
Напълно съм сагласен,за Топузаков и Коловати нямам претенции ама зетя е пълен некадърник.Ама нали е зет на подходящия човек няма как да не го викнат.
Ще ни набутат поне два гола довечера през неговата зона помнете ми думите
Единствено за нападението ни продължавам да твърдя,че бербатов и домовчииски е идеалната двойка.
- a boy named goo
- Контакти:
acmilan написа:a boy named goo написа:acmilan, Хайде малко по-спокойно, става ли![]()
Виж сега, на мен също този стартов състав ми струва направо смешен, само като видя защитата и направо ми пролошава. Тук не става въпрос само за клубните ми пристрастия, повечето неутрални фенове предполагам, че биха казали същото. Тазвечершният състав е реден по клубни пристрастия, две мнения не може да има, въпреки това нямам намрение да нападам още Мъри, защото както вече казах той е един от малкото качествени треньори в България
Виж сега,пич,ти на мен казваш да се успокоя,а тоя какви ги говори?Не стига,че е с ник.......абе какво ли се занимавам,той е цесекар и ти си го защитаваш.Ами аз съм фен на България и ако ще 11 от Сливен да излязат,пак ще викам за отбора!А ти ми кажи състава със Сърбия,като не беше смешен,какво стана?Аз говоря само с факти,не наизуст!
Не го защитавам,видях, че специално днес си изнервен повече от обичайоното и бълваш нехарактерни за теб приказки, исках да ти кажа, че просто няма никакъв смисъл да тръгваш да плюеш всеки, който не е твойто мнение. За състава нямам никакво намерение да споря, не съм треньор, аз просто си изказах мнението, че днешната единадесеторка е редена по симпатии
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
popaj написа:Какъвто и да е съставът,мачът ще се играе довечера и ще видим.Според мен Мъри гледа да е по-сигурен отзад и използва играчи,които се допуска,че са се сработили,играейки заедно в Подуене.До колко е прав ,ще стане ясно тази вечер.Моите резерви са по отношение на Топузаков и Телкийски.Мисля си,че Стоянов може да оправдае доверието,но мачът ще покаже.Не ми е ясно,защо Йордан Тодоров,който от много време е в добра форма не е в този състав.
Предлагам ви да гледаме първо мача,а после да даваме мнения.Мъри има нужда от нашата подкрепа като за начало.Дай Боже,да успеем да се класираме.
Съгласен съм с теб,но да не забравяме,че това е контрола и всички ще вземат участие
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
No_CENZURE!!!
acmilan написа:a boy named goo написа:acmilan, Хайде малко по-спокойно, става ли![]()
Виж сега, на мен също този стартов състав ми струва направо смешен, само като видя защитата и направо ми пролошава. Тук не става въпрос само за клубните ми пристрастия, повечето неутрални фенове предполагам, че биха казали същото. Тазвечершният състав е реден по клубни пристрастия, две мнения не може да има, въпреки това нямам намрение да нападам още Мъри, защото както вече казах той е един от малкото качествени треньори в България
Виж сега,пич,ти на мен казваш да се успокоя,а тоя какви ги говори?Не стига,че е с ник.......абе какво ли се занимавам,той е цесекар и ти си го защитаваш.Ами аз съм фен на България и ако ще 11 от Сливен да излязат,пак ще викам за отбора!А ти ми кажи състава със Сърбия,като не беше смешен,какво стана?Аз говоря само с факти,не наизуст!
Миланист чест ти прави, че разбираш наистина от играта футбол. Ако в България имаше повече хора, които мислят като теб нямаше да сме на това положение
No_CENZURE!!! написа:acmilan написа:a boy named goo написа:acmilan, Хайде малко по-спокойно, става ли![]()
Миланист чест ти прави, че разбираш наистина от играта футбол. Ако в България имаше повече хора, които мислят като теб нямаше да сме на това положение
той направо професор
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Не го защитавам,видях, че специално днес си изнервен повече от обичайоното и бълваш нехарактерни за теб приказки, исках да ти кажа, че просто няма никакъв смисъл да тръгваш да плюеш всеки, който не е твойто мнение. За състава нямам никакво намерение да споря, не съм треньор, аз просто си изказах мнението, че днешната единадесеторка е редена по симпатии
[/quote]
Аз твоето мнение го уважавам
Но този хидиуед...както и да е.Надявам се,че ако състава оправдае доверието,ще се радваш и ти
А и да не забравяме,че второто полувреме ще влязат и 6 резерви,така че, това е просто контрола.
Аз твоето мнение го уважавам
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Синя окупация
Re: Г-н 1:19 - ВЪН!
Hidiued написа:С тоя говеждо-син, смешен и измислен титулярен състав Лефскария (Г-н 1:19) ще падне минимум с 2-3 гола довечера! За съжаление "кръстоносците" ще си направят гаргара с Г-н 1:19 и респективно с България (Лефскария)! Швейцария - Лефскария 3:0!
Тунчев и В. Илиев "големите защитници", Велизарка и куп още манекенки какво направиха срещу Сърбия? Айде сега да не почваме да отваряме позора още повече...
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
Върни се в “Футбол - България”