Боби Михайлов при 4-0 за Швеция хвърлил ръкавиците и избягал

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

redman
Контакти:

Re: Боби Михайлов при 4-0 за Швеция хвърлил ръкавиците и избягал

Мнениеот redman » 07 май 2012 11:36

Стоичков не е светец, но той може да докаже по-голямата част от доходите, които има. От къде Перуката обаче има доходите, с които помагаше и на малък Перуканчо да вилнее по баровете, пък и самия Мокет вилнееше чак до Сингапур. Освен това Стоичков е казъл, че ако Боби има топки, може да му зададе три произволни въпроса, на които Стоичков ще отговори на детектор на лъжата, както и Боби. Защо никой не чете контекста на въпросите, а действа на принципа "а вие защо биете негрите"? Ако отговора на първите два въпроса е "да" за уредените мачове и това, че Боби се е облажил, за мен няма значение кой ги задава, Сашо Диков, Стоичков, Градев или който и да е, въпроса е, защо не ги задава прокуратурата? А искренно се надявам Стоичков да не е кандидат за шеф на БФС, защото той се е отричал няколко пъти и от ЦСКА, така че не мисля че ще получим по-добро отношение от него, отколкото от Перуката, дано е някой безпристрастен и независим /въпреки че не вярвам/, защото с тези момчета, омацани до ушите с акита, повече не може!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 07 май 2012 11:37

Това за Швеция беше напълно излишно и тъпо което го каза Стоичков,той и за Х.Бонев каза кой е и после ходи на крака да му се извинява,присъщо за не много умните хора да действат и говорят първосигнално ,без да се замислят,значи като хвана дузпите Михайлов срещу Мексико тогава май не видях да е на сянка или слънце или когато спасяваше положения срещу Германия и в двата мача на световното и за европейското.Стоичков да каже на световното 1998 къде беше на сянка или на слънце.Като треньор 3 години на националния отбор къде беше слънчасал или не.

bakalina
Контакти:

Мнениеот bakalina » 07 май 2012 11:38

Син до гроб написа:
bakalina написа:
Син до гроб написа:Какава ирония: най-облагодетелстваните от перуката и БФС да го нападат най-много !Комплекси,комплекси.....
ако вместо плешивеца шев на бфс беше батето или вуцов никога нямаше да се стигне до отнемане на лиценз но тоя го направи и няма сила на света която да ме обеди че костадинов ,михаилов батков ,тим не изиграха томоф

Нямаше да се стигне,да....щяхте да сте заслужено във В група,както каза Перуката,ама нейсе и сигурно затова сте под мониторинг на Уефа и ви глобяват,защото сте много чисти и честни ! Как може да сте толкова нагли и безочливи ?! Абсолютно ЗА смяната на червената подлога Михайлов,ама не и със Стоичков.Голям като футболист и дотам !

батето можеше да всякакъв но никога нямаше да вземе лицеза на ЦСКА същата година Порто и Стяуа бяха като ЦСКА но там оправляват умни хора и не им взеха лицеза а не говеда

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 07 май 2012 11:40

изключително долно е да се коментират неща, които са ставали вътре в отбора.
Ако е преценил, че трябва да го каже - след турнира излиза и обяснява, така е ок, прозрачно и така.
но след години да изважда неща от отбора - не-мъжко, не-достойно. Но нормално за човек, който се е отрекъл от всичко близко за всеки нормален човек - родина, семейство, треньор и още и още..

аналогът на такава постъпка в този форум е коментирането на неща, които са говорени на ЛС.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 май 2012 11:41

PFC Litex написа:
Captain Stottlemeyer написа:"Да не сте обиден на България?
- България ли? България нищо не ми дала като държава. България какво ми е дала на мен? Нищо. Аз я напуснах като малък.

Това е част от интервю на Христо Стоичков пред списание "МАХ" - м. юли, 2007 г. Коментарът, както се казва, е излишен... ;)

Та какво е дала държавата България на Стоичков?

След като открито задава тези въпроси към Президента на БФС, замисляш ли се за миг дали пък Стоичков пита просто ей така?

Стига сте се делили на сини, червени, оранжеви и бенбени когато всички виждаме разрухата и упадъка на футболът в България, а за това положение на същият причини има.

Я пак си помисли,какво е дала държавата България на стоичков?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 07 май 2012 11:43

Аз съм абсолютно "ЗА" а има промяна в БФС. Иска ми се (ама надали) да имаме един безпристрастен и ПРИНЦИПЕН управленски орган на футбола ни. Или ако ще е пристрастен, поне да е кадърен. Защото тези са толкова некадърни и корумпирани, че единствената страст са им парите.

Това БФС е направило реверанси и към Левски, и към ЦСКА, и към Литекс, Локомотив Сф... Вероятно и към много други. Това е напълно безпринципно БФС.

Другата страна на темата е защо Стоичков тръгна с рогата напред към Боби. От една страна е прав, че промяна трябва да има. От друга страна - кой стои зад неговата атака? Ясно е, че Стоичков няма да тръгне сам, вероятно след края на първенството ще разберем точно каква е организацията.

И трето - за конкретната тема и за заглавието и.

Виждам, че някой хора искат да изкарат Боби едва ли не предател. Пичове, малко са лошите неща, които можем да кажем за "четвъртите" като футболисти.

Боби пусна 4 гола за едно полувреме на мача с Швеция - но колко спаси в предишните мачове, в тези след това? Дузпите срещу Мексико (и не само), мача срещу Германия...

Нека да не сме късопаметни. ;)
Последна промяна от RIR на 07 май 2012 11:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 07 май 2012 11:44

wade3 написа:И на мен нещо неми се вързва Литекс да нападат БФС...

А бе тя е ясна и на децата... На Черноморец БФС-то ще им вземе лиценза, ако много се пънат, Локо Пл е с купата, щото Лудогорец са им абонати и кандидати за последната квота остават Левски и Литекс. И понеже, ако Правителственият отбор пропусне Европата, ще настъпи апокалипсис и светът ще загине ,ето , че и Гришата го отнесе от ДС-мафията.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 07 май 2012 11:45

redman написа:... От къде Перуката обаче има доходите, ..., пък и самия Мокет вилнееше чак до Сингапур.

Аз съм ходил два пъти до Сингапур за 18 месеца - не е необходимо да се къпеш в пари за да го направиш. ;)

А че Боби прибира пари под масата е друга тема.

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 07 май 2012 11:47

grasiani написа:Стоичков да каже на световното 1998 къде беше на сянка или на слънце.Като треньор 3 години на националния отбор къде беше слънчасал или не.

На фона на треньорите след него, при Стоичков играхме много добър футбол :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 май 2012 11:54

macko_razbivach написа:
grasiani написа:Стоичков да каже на световното 1998 къде беше на сянка или на слънце.Като треньор 3 години на националния отбор къде беше слънчасал или не.

На фона на треньорите след него, при Стоичков играхме много добър футбол :)

А на фона на треньорите преди него - още по-добър. ;) А и не се сещам за някой национален треньор, освен Стоичков, да е за**ал националния отбор насред квалификации, за да поеме чужд клубен отбор. :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”