Стоичков:Трябва да махнем мършите, за да тръгне футбола
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стоичков:Трябва да махнем мършите, за да тръгне футбола
Е аз не чух той да предлага себе си за някакъв, та не знам що го коментирате какъв бил. Просто си казва какво не му харесва. Че беше голям футболист и че не е особено изискан, ние това си го знаеме.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Много късно сее сетил Стоичков за причините и поразиите предизвикани от БФС то! Д Те разрущиха ДЮШ и почти затриха отборите които произвеждаха играчи, вместо да им помогнат.По голям упадък, българският футбол не е имал при никое друго ръководство на БФС! Националния отбор е на последните места в световните класации, клубния ни футбол няма пробив в Европа, където нашите отбори не ги броят че съществуват, съсипаха детско юношеските щколи....добре, че бат Бойко се сети вчера къде трябва да отиват парите, защото Перукин ги беше насочил към звездни високоплатени треньори и гладни екзотични футболист. внасяни от вън, на килограм,
ТОЙ НЕ УМИРА

- Stanimir-74
джони написа:смешно е да се сравняват перуката и Стоичков.
в едно от последните си интервюта малката перука сам призна че в чужбина никой не познавал баща му.
Докато Стоичков на световното в юар преди четвъртфинала аржентина-германия влиза по средата на пресконференцията на марадона,в този момент пресконференцията спира и лично марадона притичва към ицо последват прегръдки,целувки и потупвания.миналата година преди финала на шл идва ицо в лагера на барселона и веднага дават меси , шави и другите притичват към ицо.отива в лагера на реал мадрид -там мауриньо притичва.това е отношението към ицо по цял свят,никой не си позволява една лоша дума да каже за ицо,само тук у нас някакви мозъчни донори избиват комклекси по най успелия човек
Тези неща не ги забелязват недоволните, комплексирани и неуспели в живота хейтърчета-форумни плъхове!
Аристотел дефинира завистта като "мъката, причинена от благосъстоянието на други", докато Кант дава определението "нежеланието и невъзможността да се види собственото благосъстояние и благополучие, защото е засенчено от това на другите по причина на стандарта за сравнение". Марк Твен пък казва: "Пазете се от хора, които се опитват да омаловажат успехите и амбициите ви. Малките хора винаги ще го правят. Докато наистина великите ще ви накарат да се почувствате така, сякаш вие самите можете да станете велики"
Колко точно са го казали хората, обобщавайки подобни човечета!
Каква стана тя? Соццензурата ще започне да ни се струва песен! Значи всеки, който не коленичи пред Великия Бог и (о, ужас!) се осмелява да посочва негови грешки, е дребно, завистливо човече... Мно'о смислено.
А конкретно по темата: тук Стоичков е прав. Само не му приписвайте ролята на първооткривател и месия - подобни думи ежедневно се казват от запалянковци и футболни хора, особено когато чувстват отбора си ощетен!
-
Аз_съм_Спас
това че е бил голям футболист, не значи че е голям треньор, а още по-малко пък ръководител.Беше треньор на националния-провал, отиде в Селта-изпаднаха, в ЮАР се изпокара с местната федерация,изгониха го като мръсно коте, а собственика на клуба публично заяви, че всичко е вършел помощник-треньора, а Стоичков само се е мухарел из базата на клуба...в Ростов се пробва като "директор"-много бързо го разкриха и там...завършен НЕКАДЪРНИК! 
- Sleepwalker
- Контакти:
Никой тук не оспорва това, което Стоичков е постигнал като футболист и реномето, което си е създал по света. Но се питам, защо при общоизвестния факт, че футболът ни върви надолу някъде от средата на 90-те години до сега, той не се опита да направи нещо за това време? При Батето да не беше по-добре? А Боби да не е на чело на БФС от вчера? Защо чак сега и защо точно в този момент? През всички тези години Стоичков се сърдеше на България, предприемаше треньорски авантюри по целия свят, стана дори национален селекционер, но до идването си у нас не обели и една дума за дереждето на футбола ни. Тези неща за мършите си ги знаем и преди Стоичков да ни ги каже, казвани са многократно, но никой не си седна на задника и не се опита да промени нещата, а всички гледаха някак да се нагодят към ситуацията. И каква полза от тези приказки? Спечелиха само вестниците, които на гърба на Стоичков си направиха заглавията. Ако намеренията му са да опита да направи нещо, аз лично с двете ръце ще го подкрепя. Но ми е доооста съмнително защо чак сега и защо точно в този момент започна тая словестна канонада по БСФ и съдиите... Не знам защо, но веднага асоциирах поведението му с приказките на Стойчо за директивата... 

- Stanimir-74
rockman написа:DANS написа:Ключовата реплика е че е готов да застане на детектор на лъжата заедно с Перукан, това означава че бате Ицо няма въпроси от които да се притеснява!
100% Перукан няма да застане на полиграф и ще се крие като мишка цял живот от неудобните въпроси! Този човек се чувства НЕДОСЕГАЕМ, ще ви припомня наглото му поведение когато заяви че той е на друго ниво поради което не носи никаква отговорност и има само права а няма задължения
Като например трябва ли да бъде изхвърлен от футбола клуб, който не покрива нормите за лицензиране? Наистина много неудобен въпрос.
".......България нищо не ми е дала. Народа също нищо не ми е дал", каза Христо Стоичков. - Браво.![]()
".......Напуснах националния отбор по много причини. Всичко е минало и предпочитам да гледам само напред". Пак браво.![]()
![]()
......"Какво да коментирам за дузпата?", отговори Стоичков на въпрос дали е имало такава. - Що му задават такива неудобни въпроси.![]()
![]()
Тези норми за лицензиране са измислени от хора, които са по-компетентни от теб в областта. Щом те са решили така, значи това е било правилно! То ако зависеха от теб нещата е ясно какво щеше да стане.
Дали и какво е дала България на Стоичков, смятам той знае по-добре от теб! Може и да ти се аргументира, ако изобщо те забележи...
Защо е напуснал националния отбор си е негов личен избор, както ти решаваш сам къде и колко да работиш. Но ти го попитай де, предполагам сте от едни среди
А за неудобните въпроси-ти вероятно си единствения на света, на който не могат да бъдат задавани такива...
Какъвто и да се опитвате да изкарате Стоичков, Той е обичан и уважаван от много хора. Той ще бъде запомнен, Той е икона, Той е история във футбола. Ха сега ти застани пред огледалото и си задай въпроса: "Кой съм аз да го съдя и всъщност кой се интересувва от мен и кой би ме запомнил"?
Ще се радвам да споделиш отговора си с нас
Последна промяна от Stanimir-74 на 01 май 2012 08:42, променено общо 1 път.
- Stanimir-74
Аз_съм_Спас написа:това че е бил голям футболист, не значи че е голям треньор, а още по-малко пък ръководител.Беше треньор на националния-провал, отиде в Селта-изпаднаха, в ЮАР се изпокара с местната федерация,изгониха го като мръсно коте, а собственика на клуба публично заяви, че всичко е вършел помощник-треньора, а Стоичков само се е мухарел из базата на клуба...в Ростов се пробва като "директор"-много бързо го разкриха и там...завършен НЕКАДЪРНИК!
Ех Спасе, Спасе - няма как всички да сме успели и кадърни, като теб...
Аби хора, изтровихте се от алкохол тия почивни дни бе...
Стоичков като личност е едно дребно човече - интересчия , измекяр и лизач - когато има далавера. Пръв "борец срещу неправдите" , когато на него лично не му отървя. Като играч беше голяма фигура. (Има късмет да израсне при богатата спортна система на соца , и рано рано да отиде в голям клуб) .На всяко друго поприще , извън зеления килим , Стоичков е кръгла дупка. Тъп като галош , той плещи под път и над път глупости , и колкото и да са толерантни на Запад заради таланта му , и на тях им писва и го разкарват --- Провали се като треньор в Испания , изритаха го от клубната политика на Барса , провали се в САЩ , провали се в ЮАР , провали и нашия Национале отбор ... дето има приказка
" ... да хване - изсъхва !". Стоичков е нагъл , безпардонен. Стоичков кара вип лимузини с незаконни сини лампи из Булгаристан. Откакто се помним винаги е забъркан в някакви тъмни икономически далавери. Първо имаше някакви рибарници с испанските си колеги , измряха му рибите. Сега го виждаме като първи "бутач" на култовия стадион "Пловдив" - да вдига някакви колиби и молчета с испански шмекери /Добре че областния управител на Пловдив се усети и поставиха стоп пред тези безумия.../. В личен план Стоичков се е доказал като неблагодарник спрямо родителите си. В национален план Стоичков се е доказал като неблагодарник спрямо родината си. ... Е моля ! Точно тоя примитив не е , и не може да бъде алтернатива на Перуката
Някой друг да повежда недоволните във Футбола , но не и Хонорис Мамата... 
Върни се в “Футбол - България”