botev_1912 написа:rodman написа:някой си написа:Не съм спартаклия ,но по-неприятен отбор от морето няма в БГ ,и това не е заради отбора ,а заради онези под козирката ... ако се сещаш. Агитка няма ,само некви лумпени дето плюят по всичко което мърда по терена ... пълен смях
Добре, nikivarna! Абсолютно съм на едно мнение с теб за лумпените под козирката, за които и друг път е ставало въпрос. Това обаче не ти дава основание да наричаш отбора ми "неприятен"!!! [url]Мое мнение, но мисля че играем приятен футбол.[/url] А лумпени има и на други места, не само под козирката. Само прочети мненията на "специалистите" по адрес на Стефан Генов (треньор, когото много футболни хора у нас уважават, поне според мненията им в пресата). А за Лумпен № 1 номинирам лицето Иван Михайлов, който днес пак се е "изокал" пред придворния журналист Недко ПетровКой си ти, Михайлов, че ръсиш акъл наляво и надясно кой трябва да играе, кой да си ходи? Акционер ли си в клуба, що ли???
приятен футбол на тази нива - моля ти се колега, вие сте най-грубия отбор и ако ви се дават изрядно картони за всяко нарушение което заслужава такъв, то ти гарантирам, че никога няма да завършвате мача поради липса на достатъчен брой футболисти!
Какво гледаш бе? Гледай си семките и това как замеряхте Цако Цветанов и не с еобаждай там, където не си наясно! По-селска постъпка от тази на вашите фенчета не бях виждал... Е..и глупаовото мнение даде... Личи си, че мач на Черно море не си гледал от 10 години сигурно.. Груби сме били