Мнениеот peliforewer » 19 апр 2012 22:50
Данко,чудно ми е какво трябва да правят от ЦСКА за да ти се харесат.Да се наведат и всички да ги шляпат по дупетата.Кой отбор открадна Г.Христов от Пловдив без пари,когато ЦСКА плати,повтарям плати 800 000 лв. на Ботев за футболисти.Как бе откраднат Да Коща?Колко платиха от Левски за Дани Младенов от Пирин? Наков как предлагаше талантите на Пирин на Левски и ако не беше вуйчото на Костов да ги заведе в ЦСКА,днес те нямаше да са откритията в българския футбол,а натикани в синята месомилачка и да последват Балтанов,Огнянов и др.бивши сини таланти .На война като на война.Боби Михайлов е човек който е готов да предаде всеки само и само да не изтърве кокъла.Предаде Славков-Батето ,който го направи ръководител и го гласеше за свой заместник.Той е на този пост благодарение на Камен Костадинов и ДПС.Стана шеф на футбола с обещанието за мандатност /два по четири години/,а на първия конгрес веднага премахна този член от устава на БФС.Сега лятото ще смени някои тарикати от комисиите за пред хората ,но основните играчи ще останат.Става въпрос за гущера и опашката ,ако ме разбираш.Трън в очите му е Арбитражния съд и щял да го сменя,защо ли.Ами защото едното му решение беше да отреже Паунич от милион и триста хиляди лева комисионни ,а другото не увеличи наказанията на наказаните за допинг футболисти от ЦСКА.Заради първия "грях" на Арбитража бяха изгонени трима членове на съда,заради втория може да бъде разтурен целия съд.Медиите днес побързаха да излязат с големи заглавия.."Б.Михайлов отговори на ЦСКА".Къде уважаемите журналисти чуха някакви отговори.Каза ли Михайлов, има ли право по устава на БФС да получава заплата и ако да какъв е нейния размер.Имат ли право висши партийни функционери да са членове на Изпълкома на БФС.Бил ли е в Сингапур месец преди мача с Естония.Един личен въпрос към президента на БФС ,кога за последно е бил на стадион в България и е гледал футболен мач ат първенството?Защо се страхува от "любовта" на феновете? Така че драги ми Данко ,ние феновете трябва да кажем баста на тази мафиотска структура,която е пуснала пипала в БФС.Нашите врагове не са Титан,добри,лоши те платиха много дългове на ЦСКА и издържат клуба.Имаха смелостта да се изправят срещу БФС.Сега имаме изключителния шанс да станем шампиони,за ужас на всички управници във футбола.Но затова трябва да сме единни фенове,отбор и ръководство,само така имаме шанс.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...