petrof написа:v.r.s. написа:След като се поуспокоих и емоцитее ми се поохладиха, порадсъждавах защо се стигна до този пародииен мач.
Единственото логично обяснение е мача на Миньор с Левски, в който Миньор победи, явно тогава са обещани премии от ЦСКА и Лудогорец за победа над Левски, но ЦСКА като ги знаем колко са давачи, явно не са спазили това обещание и заради това днес ръководството на Миньор, заради излъганите играчи са решили да се излизне с юношите, като по този начин си отмъстят на Титан. Защото както и да го погледнем с тази пародия по никакъв начин няма как да се повлияе на БФС за каквото и да е.
Разбера се може и да не съм прав, но това е единствено логично обяснение за мен.
Теорията ти е напълно реална. Вангелов обича да скача на някой отбори само ако има обещана премия от конкуренти. Преди днешния мач пък е очаквал от Титаните от ЦСКА да обещаят по някоя премийка за да скочим на Лудогорец, обаче нашите съграждани от Титан са толкова стиснати и хич не обичат да дават, че са решили да си спестят този разход. И той сега им го турга четвъртит. И няма да се учудя ако скочим здраво на ЦСКА, защото вероятно от Лудогорец ще ни обещаят премия, а Титаните както винаги ще се стискат.
Предположението ми е, че евентуално обещаните пари за победата над Левски не са дадени от Титан, а не, че не са дали пари за победа над Лудогорец. И това е причината за този цирк, един вид както им дадохме шанс да се борят за титлата, така сега им правим сечено. Но каквото и да е, беше направено по грозен начин и опетни името Миньор.