Много ясно, че иска. Хората в Стара Загора са малко по на Ти с посещението на мачове. Стадиона ще се напълни,хубав град, яки кръчми.
Освен това Литекс и Лудогорец са избързали и са се разбрали финала да е точно в Стара Загора, но май някой хора им объркахме сметките и сега институцийките мълчат като двойника на Осама.
Стара Загора иска финала за Купата на България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
Re: Стара Загора иска финала за Купата на България
Мачът трябва да се играе в чужбина! За да не се налага на хилядите почитатели на Локо да се връщат 

[center]
[/center]

- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
tsonpen написа:Мачът трябва да се играе в чужбина! За да не се налага на хилядите почитатели на Локо да се връщат
Драскаш не драскаш положението е такова, разградски чок****р. Пловдив ликува а за селото ви никой не е чувал и не иска да чува.
Разбрахме вече че и вас ви бива в измекярските далаверки и подмолните задкулисни действия.

Гагарин Обича Локо написа:tsonpen написа:Мачът трябва да се играе в чужбина! За да не се налага на хилядите почитатели на Локо да се връщат
Драскаш не драскаш положението е такова, разградски чок****р. Пловдив ликува а за селото ви никой не е чувал и не иска да чува.
Разбрахме вече че и вас ви бива в измекярските далаверки и подмолните задкулисни действия.
Хайде да спазваме благоприличие! Квалификациите си ги пази за себе си, още повече, че въобще не е ясно как си се опитал да ме наречеш. Няма да ти отвърна със същото. Кое е село, зависи от гледната точка, не знам дали си забелязал. Така, че внимавай да не ти се върне! Имам някакво основание, но не смятам "село" за обидно определение, а и винаги с удоволствие посещавам Пловдив.
За далаверките питай тези, които са взели решенията за вчерашния мач, който предполагам визираш. Нещата често не са толкова очевидни. И не бързай с ликуването

[center]
[/center]

Върни се в “Футбол - България”