Локо Пловдив - Лудогорец е финала за купата на България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Локо Пловдив - Лудогорец е финала за купата на България

Мнениеот tsonpen » 11 апр 2012 22:01

Corwin написа:Финалът трябва да е в Стара Загора според мен, Бургас е доста по-далече и за двата отбора. Иначе на чорбарчетата ще им кажа, че пак Левски и синьото БФС им е в устата, още ли ги боли? Темата е за Локото и Лудогорец, другите отбори нямат място тук.

Финал в Стара Загора ще облагодетелства Локо Пловдив. Ловеч е може би по-добрият вариант. Велико Търново е друга възможност, но не знам стадионът там дали е ОК.
Честито на Локо Пловдив, аз очаквах Литекс да продължат.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 11 апр 2012 22:02

И аз чакам реванша.....Виждам предимство за Локо в това, че преди финала имаме супер кърваво дерби с Черноморец, а Локото ще пуснат резервите срещу Враца !! Това накланя везните леко в тяхна полза , но се надявам да покажем че и уморени сме все пак по-добрия отбор от Локото !!
И каква Стара Загора ви гони дайте да играем направо на Лаута....колко километра от Пловдив е Стара Загора, а ?
Каквото и да стане влизаме в историята.. Ако ни бият Локото ще са пък напълно засслужен победител - след като са били три сериозни отбора по пътя си !! ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 апр 2012 22:02

D.Georgiev написа:И на двата отбора имахме да търсим реванш, така че ще стане инетересен финал. Аз лично нямах предпочитания за съперник, но ако има някаква положителна страна, то тя е че на "Левски" ще им се наложи да се стегнат, ако искат да играят в Европа, а това ще мине през вземане на точки от "ЦСКА". "Литекс" също трябва да си вземат мачовете, но те играят и срещу нас и срещу червените, така че там няма голямо значение.

За стадиона претенции имам само към качеството на тревната настилка. Пловдивчани така или иначе ще са повече, но и от Разград ще има доста хора. Дано да стане по-добър мач от този в Пловдив.

Време е за реванш!

Според мен няма да си давате зор на тоя финал. Ще се изкажа малко конспиративно, но от доста време Купата не е това което беше, там нещата са предрешени. Чак се чудя как не са ни разкрили още в Европа-та :lol: Вие така или иначе ще сте в първите 3 места, докато локомотивци нямат този шанс. Технически, за сините е по-добре да спечелите турнира, но не вярвам това да се случи :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 11 апр 2012 22:08

TristaNNN написа:Според мен няма да си давате зор на тоя финал. Ще се изкажа малко конспиративно, но от доста време Купата не е това което беше, там нещата са предрешени. Чак се чудя как не са ни разкрили още в Европа-та :lol: Вие така или иначе ще сте в първите 3 места, докато локомотивци нямат този шанс. Технически, за сините е по-добре да спечелите турнира, но не вярвам това да се случи :roll:

Аз пък съм сигурен, че ще се хвърлим с всички сили и за Купата и за шампионата! Друг е въпросът дали ще спечелим и едното дори. Такъв шанс не се отдава всеки ден, а и аз съм от онези фенове, които все още смятат, че отборът им играе честно и специално тази година нещата са доста непредвидими. Тази година заслужаваме да спечелим нещо, така че според мен 2-ро място и загуба на финала е най-лошият вариант.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

emico
Контакти:

Мнениеот emico » 11 апр 2012 22:12

Тази година сме без Евробоец.

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 11 апр 2012 22:15

Най-добрият вариант е Локо да спечели купата.Поне имат дух и ще се представят добре,а не само да ни срамят като другите участници тази година в ЕКТ-лудогорец,цесека и литекс.
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 11 апр 2012 22:19

Mickey Mauser написа:Най-добрият вариант е Локо да спечели купата.Поне имат дух и ще се представят добре,а не само да ни срамят като другите участници тази година в ЕКТ-лудогорец,цесека и литекс.

Не се сещам при последното участие на Локото в ЕКТ, какви бяха резултатите им! Май не са били много запомнящи се!
И как Лудогорец е посрамил точно тази година в ЕКТ... ;)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 апр 2012 22:20

hristo1306 написа:
TristaNNN написа:Феновете на Локомотив да се стягат за Европа и да си планират отпуските отрано ;)

ами те половината нямат лични карти

[offtopic]Ще си извадят, дано и на теб кажат как става ;)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 11 апр 2012 22:21

Mickey Mauser написа:Най-добрият вариант е Локо да спечели купата.Поне имат дух и ще се представят добре,а не само да ни срамят като другите участници тази година в ЕКТ-лудогорец,цесека и литекс.

Единственото нещо което застрамиха "Лудогорец" през този сезон беше твоя отбор. Стига си злобял като не знаеш как ще играят. Поне желание имаме за разлика от вашите, които носят фланелките, само за да разходят "Найк"-а
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 11 апр 2012 22:22

Честито на финалистите и нека по-добрия победи на финала.

п.п. Дано шефовете в Левски закарат целия отбор ,барбар с персонала да гледат финалния мач за купата.............да гледат как играят другите.............................
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Върни се в “Футбол - България”