Иво Тонев: Знам неща за ЦСКА, които Стойчо Младенов не знае
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Иво Тонев: Знам неща за ЦСКА, които Стойчо Младенов не знае
Когато Иво Тонев беше в Локомотив Сф като изп. директор, те нямаха държавен служител, но като дойде в Левски заработи за "държавата". 
Red Warrior написа:Нали бате ви Бойко беше казал, че няма да има политически фигури в бордове на фирми. Какво прави госин Тонев в Левски?
И от кога Иво Тонев е политическа фигура? Правиш ли разлика между политик и държавен служител?
Иначе по темата съм напълно съгласен със скайденсър и синия болярин. Не се хвърляйте за щяло и нещяло. Нормално е да има някаква реакция от страна на Тонев, но дали наистина знае нещо, или не...
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
- Red Warrior
- Контакти:
pehopeho написа:Red Warrior написа:Нали бате ви Бойко беше казал, че няма да има политически фигури в бордове на фирми. Какво прави госин Тонев в Левски?
И от кога Иво Тонев е политическа фигура? Правиш ли разлика между политик и държавен служител?
Иначе по темата съм напълно съгласен със скайденсър и синия болярин. Не се хвърляйте за щяло и нещяло. Нормално е да има някаква реакция от страна на Тонев, но дали наистина знае нещо, или не...
Ако не знаеш Иво Тонев е ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК от ГЕРБ в СОС
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Артилериста
- Контакти:
1. Държавата им построй стадион; 2. Държавата им го дари безвъзмездно; 3. Държавата им дари безвъзмездно всички бази на МВР; 4. Държавата им даде най - добрите футболисти на "Спартак" София 5. Държавата им даде милиционерски пагони, респективно и заплати 6. Държавата извади Берое от А група заради тях 7. По същата схема си заминаха и Миньор и Металург 8. Държавата ги спаси от Лафчис и вкара "Мтел" на Герена; 9. Държавата им осигури участие в ШЛ за сметка на ЦСКА, нищо, че изостанаха на 16 точки; 10. Държата ги спаси и сега от фалит и вкара ВТБ на Герена 11. Държавата им прикрива кирливите ризи на пияните футболисти - Рабех, Мариян Огнянов, Лъчо Бълтанов, Божидар Митрев, Гара Дембеле 12. Държавата им осигурява медиен и съдийски комфорт. И продължават да реват!!! Какво искате, подуенци?!?!?! Държата не може да ви спаси от БАТЕ, Тампере, Аалст, Жилина, Слован, Олимпиа, Тампере....... т.е. вие сте и ще си останете ЕВРОИДИОТИ!!!
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
-
THE G.A.M.E
Артилериста написа:вие сте и ще си останете ЕВРОИДИОТИ!!!
Целият свят ни знае, като - едниственият български Клуб участвал в Шампионска лига ... А вие ни викайте, както си искате.
Това няма да ви направи равни на ЛЕВСКИ СОФИЯ
Като някакви лапета се дърпат...абсолютна аматьорщина !
Върни се в “Футбол - България”