Стойчо Младенов: Има държавна директива Левски да е шампион

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Re: Стойчо Младенов: Има държавна директива Левски да е шампион

Мнениеот krum_kravov » 09 мар 2012 12:07

Артилериста написа:
krum_kravov написа:Простите сметки показват, че ако ЦСКА спечели всичките си мачове до края ще е шампион, независимо от резултатите на съперниците си. Така че, мили цесекари, всичко е във ваши ръце. Биете в 14 мача и сте шампиони. Явно Стойчо не е толкова голям треньор, щом не вярва, че можете да биете в 14 мача- нали веднъж вече го е правил, какво му пречи пак? Много е лесно да се хвърлят така обвинения, ама нещо черно на бяло да има? Досега не съм видях Стойчо някога да е казал, че е виновен или да търси причината в своя си двор. Просто ставате смешни пред цяла България с тези кукурукувщини. Как ли ще увиснат тези мнения във въздуха ако Лудогорец стане шампион? Или тогава ще кажете- Ами то въпреки че имаше държавна поръчка Левски да е шампион, Лудогорец стана шампион понеже са толкова силни, че и Бойко не може да ги спре. Дрън-дрън. Толкова ли не разбирате, че Стойчо говори тези неща, за да ви се мазни, а и за да се оправдае, че няма да стане шампион. Да не говорим как ви хлъзнаха от "Титан" в последната седмица. Назначиха ви Стойчо и рязко спряха псувните по техен адрес. Направо ви обезцениха и ви приватизираха за 1 лев като губещо предприятие.

Колко жалко е да си левскар.Мойто момче,само едно ще ти кажа-няма нищо по-нормално от това ЦСКА да е шампион,просто сме го правили 31 пъте и ще го правим и за напред.Съгласен съм с това,което каза за Титан,че назначават Стойчо,само и само да спрат протестите на феновете,но това няма как да стане.Ние не искаме боклуци да управляват ЦСКА,не сме го искали,няма и да го искаме,а що се отнася до това кой и как ще е шампион то е ясно-ЦСКА,Лудогорец и Черноморец могат да станат шампиони само и единствено с футболни качества,без задкулисни игри,уговорки и други намеси,а вашето мизерно отборче ако стане шампион-то ще е станал заради примиерската помощ и държавната намеса в отбора си.Просто всеки нормален човек мисли така,не може премиерът да се намесва по такъв начин в 1 отбор,просто няма нормална държава където да стане това,освен в България ;)

Пегъзи, ти ли си?
Последна промяна от krum_kravov на 09 мар 2012 12:09, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
1лс
Контакти:

Мнениеот 1лс » 09 мар 2012 12:08

незнам колко трябва да си нещтастен да си панчаревски шуМкар,аз съм щастлив и за това съм ЛЕВСКАР :idea:

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 09 мар 2012 12:09

krum_kravov написа:
Артилериста написа:
krum_kravov написа:Простите сметки показват, че ако ЦСКА спечели всичките си мачове до края ще е шампион, независимо от резултатите на съперниците си. Така че, мили цесекари, всичко е във ваши ръце. Биете в 14 мача и сте шампиони. Явно Стойчо не е толкова голям треньор, щом не вярва, че можете да биете в 14 мача- нали веднъж вече го е правил, какво му пречи пак? Много е лесно да се хвърлят така обвинения, ама нещо черно на бяло да има? Досега не съм видях Стойчо някога да е казал, че е виновен или да търси причината в своя си двор. Просто ставате смешни пред цяла България с тези кукурукувщини. Как ли ще увиснат тези мнения във въздуха ако Лудогорец стане шампион? Или тогава ще кажете- Ами то въпреки че имаше държавна поръчка Левски да е шампион, Лудогорец стана шампион понеже са толкова силни, че и Бойко не може да ги спре. Дрън-дрън. Толкова ли не разбирате, че Стойчо говори тези неща, за да ви се мазни, а и за да се оправдае, че няма да стане шампион. Да не говорим как ви хлъзнаха от "Титан" в последната седмица. Назначиха ви Стойчо и рязко спряха псувните по техен адрес. Направо ви обезцениха и ви приватизираха за 1 лев като губещо предприятие.

Колко жалко е да си левскар.Мойто момче,само едно ще ти кажа-няма нищо по-нормално от това ЦСКА да е шампион,просто сме го правили 31 пъте и ще го правим и за напред.Съгласен съм с това,което каза за Титан,че назначават Стойчо,само и само да спрат протестите на феновете,но това няма как да стане.Ние не искаме боклуци да управляват ЦСКА,не сме го искали,няма и да го искаме,а що се отнася до това кой и как ще е шампион то е ясно-ЦСКА,Лудогорец и Черноморец могат да станат шампиони само и единствено с футболни качества,без задкулисни игри,уговорки и други намеси,а вашето мизерно отборче ако стане шампион-то ще е станал заради примиерската помощ и държавната намеса в отбора си.Просто всеки нормален човек мисли така,не може премиерът да се намесва по такъв начин в 1 отбор,просто няма нормална държава където да стане това,освен в България ;)

Пегъзи, ти ли си?

Прост човек,нямам думи.Като няма какво да каже минава с евтини номера и лафове!
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 09 мар 2012 12:10

Народът е казал: Простотията не ходи в гората по дърветата, а по хората!
При Тройчо тази сентенция не е съвсем правилна ,т.к. той все още не е личностно определен към кой род точно принадлежи. Едно е сигурно - глупостта го изпълва изцяло.
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 09 мар 2012 12:11

1лс написа:незнам колко трябва да си нещтастен да си панчаревски шуМкар,аз съм щастлив и за това съм ЛЕВСКАР :idea:

Браво бе,и с какво по-точно си щастлив?
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 09 мар 2012 12:11

Държавна намеса? Къде я видяхте, че не ми стана ясно? Ако под държавна намеса се разбира, Б.Б. е намерил (според неговите думи) спонсор - то по тая логика, Милан трябваше да е вече история, защото нали Берлускони им е шеф :roll: А и някои хора много бързо забравиха, кои им намери новите собственици, че даже и предните!

Някои хора май от сега са напълнили гащите и почнаха веднага да се оправдават.

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 09 мар 2012 12:12

Артилериста написа:

Не думай... добре, че и в Серия А си мислеха така за AC Milan и Берлускони ! Иначе никъде го няма това- премиерът да е футболен фен!

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 09 мар 2012 12:12

Колко жалко е да си левскар.Мойто момче,само едно ще ти кажа-няма нищо по-нормално от това ЦСКА да е шампион,просто сме го правили 31 пъте и ще го правим и за напред.Съгласен съм с това,което каза за Титан,че назначават Стойчо,само и само да спрат протестите на феновете,но това няма как да стане.Ние не искаме боклуци да управляват ЦСКА,не сме го искали,няма и да го искаме,а що се отнася до това кой и как ще е шампион то е ясно-ЦСКА,Лудогорец и Черноморец могат да станат шампиони само и единствено с футболни качества,без задкулисни игри,уговорки и други намеси,а вашето мизерно отборче ако стане шампион-то ще е станал заради примиерската помощ и държавната намеса в отбора си.Просто всеки нормален човек мисли така,не може премиерът да се намесва по такъв начин в 1 отбор,просто няма нормална държава където да стане това,освен в България ;)[/quote]

Пегъзи, ти ли си?[/quote]
Прост човек,нямам думи.Като няма какво да каже минава с евтини номера и лафове![/quote]

Аааа, разкрит си :)))
Къде съм аз, къде сте вий?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 мар 2012 12:13

Артилериста написа:то е ясно-ЦСКА,Лудогорец и Черноморец могат да станат шампиони само и единствено с футболни качества,без задкулисни игри,уговорки и други намеси,а вашето мизерно отборче ако стане шампион-то ще е станал заради примиерската помощ и държавната намеса в отбора си.

Аз пък мисля, че Левски разполага с най-силните футболисти, и с най-качественият отбор.
И титлата ще бъде нещо напълно нормално ...
Защото просто сме най-добрите ... Можеби.

Резултатите или ще покажат това, или не.
Лудогорец към момента са тимът, с най-големи финанси.
Ако има реферска помощ тази пролет, то ще си проличи, за кой, кого, кога ...
Когато един отбор бие със сила и класа, също си личи.
Точно това каза и треньорът на Черно море след загубата ...
А когато някой вика на победите постигнати с класа и футболни качества - "победи направени с чужда помощ и "нечестен начин", то това може да означава само едно нещо - Че не разбира от футбол. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 09 мар 2012 12:16

THE G.A.M.E написа:
Артилериста написа:то е ясно-ЦСКА,Лудогорец и Черноморец могат да станат шампиони само и единствено с футболни качества,без задкулисни игри,уговорки и други намеси,а вашето мизерно отборче ако стане шампион-то ще е станал заради примиерската помощ и държавната намеса в отбора си.

Аз пък мисля, че Левски разполага с най-силните футболисти, и с най-качественият отбор.
И титлата ще бъде нещо напълно нормално ...
Защото просто сме най-добрите ... Можеби.

Резултатите или ще покажат това, или не.
Лудогорец към момента са тимът, с най-големи финанси.
Ако има реферска помощ тази пролет, то ще си проличи, за кой, кого, кога ...
Когато един отбор бие със сила и класа, също си личи.
Точно това каза и треньорът на Черно море след загубата ...
А когато някой вика на победите постигнати с класа и футболни качества - "победи направени с чужда помощ и "нечестен начин", то това може да означава само едно нещо - Че не разбира от футбол. ;)

Абе кво им се обясняваш на розовите.... и те , и лудогорец и черноморец и литекс ни идват на гости пролетта. Взимаме си домакинските мачове срещу тях и сме първи. Нека после розовите шамани да търсят вината в Капитан Планета, Волтрон и Батман. Пълни смешници!

Върни се в “Футбол - България”