Скандалният футболист Анисе Абел вече е играч на Академик С

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Re: Скандалният футболист Анисе Абел вече е играч на Академик С

Мнениеот rocknrolla » 01 мар 2012 14:38

ЦСКА и без това ще ги изхвърлят във В група тази година , сигурно ще вземат лиценза на Академик след това .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 01 мар 2012 15:04

rocknrolla написа:ЦСКА и без това ще ги изхвърлят във В група тази година , сигурно ще вземат лиценза на Академик след това .

Ама със сигурност ще ги изхвърлят, зад "В" група даже..

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 мар 2012 15:11

gevel написа:ГЕВЕЛ Е ЛЮБОПИТЕН ДА ЗНАЕ КАКВО Е МНЕНИЕТО НА НИКИ АЛЕКСАНДРОВ ПО ИЗЛОЖЕНИЯ ФРАГМЕНТ ОТ ИСТОРИЯТА НА цска.СЪЧУВСТВАМ МУ,ЗАЩОТО ЗНАМ,ЧЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩ!СЪЩО ТАКА И МНЕНИЕТАО НА ТОМИСЛАВ РУСЕВ И ОСТАНАЛИТЕ ОТ КОЛЕКТИВА НА ГОНГ.ПУБЛИКУВАЙТЕ МНЕНИЕТО СИ!

Това дето си го написал за ЦСКА е една твоя негативна интерпретация ,която е съшита с бели конци.Същото мога да напиша и за Левски и да докажа че това е отбора на всички управляващи в България от 1914 или 1911 :lol: до сега.Не ми вменявай че щом съм от ЦСКА имам нещо общо с комунизма.От 1965г помня и гледам мачове на ЦСКА,да те открехна тогава играха с Интер Милано с Факети,Мацола и т.н. и през това време никога не съм бил комсомолски активист,не съм членувал в никоя партия,а съм бил винаги свободен и независим човек,слушащ радио Свободна Европа и другите забранени станции.И тъи като си много отворен по история кажи ми ако някога си слушал СЕ ,на какви вълни се слушаше най-добре и кой им беше спортния редактор.Така че бивши партиини и комсомолски деятели и доносници да ме учат на история е глупаво.Още с узорпирането на името на Апостола е ясна идеята да се черпят облаги от авторитета на един национален герой.Няма в нормална държава футболен отбор с името на национален герой.Като се връщам в настоящето си мисля че сегашният Ви собственик,прототипа на бай Ганьо олицитворява точно манталитета на клуба Ви.Ако имаш въпроси към Н.Александров и Т.Русев има си съответните форуми и пиши там.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 мар 2012 16:52

rocknrolla написа:ЦСКА и без това ще ги изхвърлят във В група тази година , сигурно ще вземат лиценза на Академик след това .

и аз мисля, че така ще стане :mrgreen:

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 01 мар 2012 20:23

peliforewer написа:
gevel написа:ГЕВЕЛ Е ЛЮБОПИТЕН ДА ЗНАЕ КАКВО Е МНЕНИЕТО НА НИКИ АЛЕКСАНДРОВ ПО ИЗЛОЖЕНИЯ ФРАГМЕНТ ОТ ИСТОРИЯТА НА цска.СЪЧУВСТВАМ МУ,ЗАЩОТО ЗНАМ,ЧЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩ!СЪЩО ТАКА И МНЕНИЕТАО НА ТОМИСЛАВ РУСЕВ И ОСТАНАЛИТЕ ОТ КОЛЕКТИВА НА ГОНГ.ПУБЛИКУВАЙТЕ МНЕНИЕТО СИ!

Това дето си го написал за ЦСКА е една твоя негативна интерпретация ,която е съшита с бели конци.Същото мога да напиша и за Левски и да докажа че това е отбора на всички управляващи в България от 1914 или 1911 :lol: до сега.Не ми вменявай че щом съм от ЦСКА имам нещо общо с комунизма.От 1965г помня и гледам мачове на ЦСКА,да те открехна тогава играха с Интер Милано с Факети,Мацола и т.н. и през това време никога не съм бил комсомолски активист,не съм членувал в никоя партия,а съм бил винаги свободен и независим човек,слушащ радио Свободна Европа и другите забранени станции.И тъи като си много отворен по история кажи ми ако някога си слушал СЕ ,на какви вълни се слушаше най-добре и кой им беше спортния редактор.Така че бивши партиини и комсомолски деятели и доносници да ме учат на история е глупаво.Още с узорпирането на името на Апостола е ясна идеята да се черпят облаги от авторитета на един национален герой.Няма в нормална държава футболен отбор с името на национален герой.Като се връщам в настоящето си мисля че сегашният Ви собственик,прототипа на бай Ганьо олицитворява точно манталитета на клуба Ви.Ако имаш въпроси към Н.Александров и Т.Русев има си съответните форуми и пиши там.

И като си слушал радио "Свободна Европа", това чу ли го?
-След мача Левски - ЦСКА 7:2, Радио "Свободна Европа" обявява в информационната си емисията, че "отбора на народа е победил отбора на властта". Малко след този двубой, БКП опита да заличи Левски.
И значи само Левски черпи облаги от името на национален герой?! Ами Ботев (Пловдив, Враца и т.н.), Раковски и те ли са създадени с "ясна идеята да се черпят облаги от авторитета на един национален герой"? "Няма в нормална държава футболен отбор с името на национален герой" :!: :?: :o :!: :shock: :?: :o Айде да не говориш глупости!!! Това, че ти не знаеш не значи, че няма! Компренде?
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 01 мар 2012 20:25

ДО peliforewer:Вярвам ,че си демократично настроен,но точно това ми е необяснимо, как може
да приемаш спокойно изложените факти,а това са неоспорими факти.Ти ако си свидетел на фут-
бола в България от 60-те, аз съм свидетел от 40-те,но не това е важно ,а ФАКТИТЕ!Никой не
отрича качествата на футболистите на ЦСКА от въпросния период-Найденов,Ракаров,Манолов,Ени-
шейнов,Божков,Ковачев,Миланов,Стефанов,Панайотов,Колев,Янев-та това е нац. отбор на Бълга-
рия,за това те разбирам.Но не разбирам отношението ти към действията на ръководството на
ЦСКА.
Както не трябва да се петни името на ЛЕВСКИ,така не трябва да се петни и името на АРМИЯТА!
А ти не си ли чувал отбори с имената на Ботев,Раковски, Волов,Бенковски,Чавдар,Яворов,Чарда-
фон-Орловец ,Владислав...Кой да вдъхновява към победи и да служи за пример,ако не народните
герои!?Колкото до МВР,ДС,ДОНОСНИЦИТЕ НАЧЕЛО НА "ЛЕВСКИ", надявам се,че знаеш и си свидетел
на отношението на привържениците на"ЛЕВСКИ" към това.Слушал си лозунгите:"И преди и сега
ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА","Левски ,оле ,нищо общо с МВР"и пр.и в центъра на клубната значка на
"ЛЕВСКИ" не грее червена звезда!А отзива на ГОНГ го искам във форума ,за да стане достояние
на всички,не само на мен!А ти ,че не се интересуваш от историческите факти и не ти
действат си е твой проблем и предпочитание,само дето трябва да се определиш ясно,за да знаят
хората какъвси-едни ще те харесат, други ще те корят!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 мар 2012 22:10

gevel написа:ДО peliforewer:Вярвам ,че си демократично настроен,но точно това ми е необяснимо, как може
да приемаш спокойно изложените факти,а това са неоспорими факти.Ти ако си свидетел на фут-
бола в България от 60-те, аз съм свидетел от 40-те,но не това е важно ,а ФАКТИТЕ!Никой не
отрича качествата на футболистите на ЦСКА от въпросния период-Найденов,Ракаров,Манолов,Ени-
шейнов,Божков,Ковачев,Миланов,Стефанов,Панайотов,Колев,Янев-та това е нац. отбор на Бълга-
рия,за това те разбирам.Но не разбирам отношението ти към действията на ръководството на
ЦСКА.
Както не трябва да се петни името на ЛЕВСКИ,така не трябва да се петни и името на АРМИЯТА!
А ти не си ли чувал отбори с имената на Ботев,Раковски, Волов,Бенковски,Чавдар,Яворов,Чарда-
фон-Орловец ,Владислав...Кой да вдъхновява към победи и да служи за пример,ако не народните
герои!?Колкото до МВР,ДС,ДОНОСНИЦИТЕ НАЧЕЛО НА "ЛЕВСКИ", надявам се,че знаеш и си свидетел
на отношението на привържениците на"ЛЕВСКИ" към това.Слушал си лозунгите:"И преди и сега
ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА","Левски ,оле ,нищо общо с МВР"и пр.и в центъра на клубната значка на
"ЛЕВСКИ" не грее червена звезда!А отзива на ГОНГ го искам във форума ,за да стане достояние
на всички,не само на мен!А ти ,че не се интересуваш от историческите факти и не ти
действат си е твой проблем и предпочитание,само дето трябва да се определиш ясно,за да знаят
хората какъвси-едни ще те харесат, други ще те корят!

Радвам се че на такава преклонна възраст си защитаваш тезите,защото ако си свидетел на събитията от 40-те години,сега би трябвало да си на 80.Жив и здрав.Аз коментирам само това на което съм бил свидетел.И двата "гранда" ползваха облагите от социализЪма и не го криеха.Но каква вина имат тези талантливи футболисти,които играеха за 200-300лв.на месец и като премии получаваха по един костюм от модна къща Рила и на 27-28 години ги пенсионираха от футбола.Какво правеха за да оцелеят,ами докато бяха добри гледаха да отидат или в Левски или в ЦСКА защото там им даваха офицерски звания и на 40години ставаха пенсионери с добра за България пенсия.Както ти ще ми споменеш Д.Джуров и М.Балев,така аз ще ти кажа Ангел Солаков,Ц.Драгойчева,вече Б.Борисов и т.н.Историята е такава каквато е, премахването на символите не те прави друг,като се махне петолъчката от емблемата на ЦСКА какво ще се промени.Следва и един парадокс,който ще те помоля да ми обясниш ,казваш че ЦСКА е отбор на армията,а в същото време плаща наем за стадиона и базите на Министерството на отбраната.Левски няма нищо общо с МВР,а му опростиха наемите до 1997г.и след това му подариха стадиона на МВР.Колкото до публиката на Левски,не мога да имам високо мнение за нея след като позволява на един посредствен човек като Гугутката да говори от нейно име и да пуска по медиите смешни декларации.Докато голяма част от феновете на ЦСКА се отделиха от Дучето и той вече като говори по медиите казва че говори само от свое име.А за него един много интелигентен левскар ,които е и модератор тук,заяви че е древногръцки мислител сравнен с Гугутката.А тъй като обичаш да говориш за история ще ти кажа че всеки може да тълкува едни и същи факти под различен ъгъл и ще е прав за него си.Пример,учебниците по история на България и Турция за времето 1396г.-1878г.А за националните герои имах предвид нормални държави,а не България,защото ти ми даваш примери само от България.
Последна промяна от peliforewer на 01 мар 2012 23:51, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 мар 2012 23:09

До пехопехо
-След мача Левски - ЦСКА 7:2, Радио "Свободна Европа" обявява в информационната си емисията, че "отбора на народа е победил отбора на властта". Малко след този двубой, БКП опита да заличи Левски
. Това не съм го чул и мисля че никой не го е чувал,просто поредния кьорфишек.Ще се радвам ако някой очевидец на този коментар ми пиши на ЛС и аз ще му задам няколко въпроса за радио СЕ и ще разбера дали говори истина.Между другото единствения футболен мач които е предаван на живо по Свободна Европа е Байерн-ЦСКА,как си представяш че антикомунистите от СЕ ще им пука за "отбора на БКП" и ще им предават мача.Говоря само за неща на които съм свидетел.Трябва да ти кажа че ако БКП наистина е искала да заличи Левски е щяла да го направи.Но че Левски и партийните функционери в ръководството на отбора изхвърлиха Берое от А група е истина.И щом легендарния Чочоолу не можа да спаси Берое ,можеш ли да си представиш колко високо в йерархията на БКП са били покровителите на Левски.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 мар 2012 23:56

peliforewer написа:До пехопехо
-След мача Левски - ЦСКА 7:2, Радио "Свободна Европа" обявява в информационната си емисията, че "отбора на народа е победил отбора на властта". Малко след този двубой, БКП опита да заличи Левски
. Това не съм го чул и мисля че никой не го е чувал,просто поредния кьорфишек.Ще се радвам ако някой очевидец на този коментар ми пиши на ЛС и аз ще му задам няколко въпроса за радио СЕ и ще разбера дали говори истина.Между другото единствения футболен мач които е предаван на живо по Свободна Европа е Байерн-ЦСКА,как си представяш че антикомунистите от СЕ ще им пука за "отбора на БКП" и ще им предават мача.Говоря само за неща на които съм свидетел.Трябва да ти кажа че ако БКП наистина е искала да заличи Левски е щяла да го направи.Но че Левски и партийните функционери в ръководството на отбора изхвърлиха Берое от А група е истина.И щом легендарния Чочоолу не можа да спаси Берое ,можеш ли да си представиш колко високо в йерархията на БКП са били покровителите на Левски.

С дребната разлика, че Берое е изхвърлен от А група заради действия на публиката, породени от тендециозно съдийство, но Левски не взема тяхното място в А група, за разлика от вас и действията ви спрямо Ботев Пловдив.Да не говорим, че синьото БФС промени Дисциплинарния си правилник именно заради публиката на ЦСКА, която има странният навик да нахлува на терена отвреме навреме... как ли щеше да реагира Партията през 71-а, ако го бяхте направили това, от Мездра, тогава?

Фен на отбор, който никога не е печелил на терена правото да играе при най-добрите, :mrgreen: да говори за тендециозност и партийни игри.....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2012 00:09

Имам питанка:
Тук се кълняхте, че Анисе е разтрогнал правилно с Черноморец и е подписал правомерно с ЦСКА.Сега, въз основа на тази тема ми възникват некои въпроси:Кога Анисе разтрогна договора си с ЦСКА?По кой член от КТ го е направил, както и по кой ли член е бил сключен договорът му?Те такива въпроси ме терзаят, откак разбрах, че е картотекиран в Академик София :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”