Bartolomej написа:Еми защото им е по-евтино да "купуваш" , отколкото да изграждаш футболисти . Другите отбори произвеждат или намират футболисти , защото имат скаутска мрежа .
Кой са тия отбори който изграждат футболисти през последните години у нас ? Или искаш да ми кажеш че всички водещи отбори в Европа разчитат на свои кадри ?
Хайде моляти се .Сега е лесно да се плюе по ЦСКА ,но никой не иска да споменава каква беше реакцията когато Сърмов беше продаден за символична цена ,каква беше реакцията и при доказано укриване на данъци .Тогава всички мишки се натискаха по дупките ,а сега са големи котараци.А за схемата за източване на община Бургас ? За националния ни отбор ? За миналогодишните баражи под егидата на "който си плати влиза в "А" група ? За състоянието на държавните спортни обекти ? За натрупаните за една година дългове на Левски в размер на 10 000 000 евро в рамките на една година ? За националния отбор и черното тото ? За "тото-турнетата" на българските съдии и представянето им чужда самоличност ? Със сигурност пропускам и някоя и друга важна тема за което моля да ме извините.
Те това мисля че са достатъчно интересни теми както за журналистите така и за спортната общественост и феновете не мислиш ли ,отколкото да повтаряме едно и също колко лоши са Титан. Вярно е не са светци ,но проблемите няма да се оправят с тяхното оттегляне ,а са много по големи.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора