Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

viroglav
Контакти:

Re: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!

Мнениеот viroglav » 01 юни 2010 03:29

Viktor4o_Rs написа:Ние като не играем в евротурнири , защо нямаме дългове ? Славия е в другата крайност , при нас много рядко се дават за нови играчи , разчита се на таланти от школата и евтини свободни агенти , които развиваме и Венци ги продава супер изгодно в Западна Европа ... Друг е въпросът , че изцяло не одобрявам тази политика , която съсипва любимия ми отбор , но това е друга тема ;) Така че тезите ви са несъстоятелни , защо не кажете , че Титаните са едни мошеници и тъпаци , толкова ли е страшно да се признае това ?

А ти в кой момент от живота си , си преглеждал печалбите и загубите на Славия , та твърдиш , че нямат дългове ... Няма как да съществуваш толкова време , като си направил пет , шест трансфера на стойност не повече от 5 милиона евро. Разходите и в Славия не са по - малко от 300 000 лева месечно само за заплати ... бъди сигурен в това и сам си направи сметката какъв им е годишния бюджет , но реалния , а не тоя под масата за пред данъчните ... Точно за Славия знам доста , но не е тука мястото да го коментирам и да правя заглавията на жълтурковците , които в момента четат простотиите и си измислят статиите за утре ... Да знаеш само колко от сегашните и предишни статии са призлезли от официалния форум на ЦСКА не ти е работа ... :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 03:31

TristaNNN написа:
viroglav написа:Viktor4o_Rs , ти дължиш много пари на някого и ги нямаш , за да ги изплатиш ... Какво правиш в тоя случай ? Ще ми е интересно как ще процедираш и как ще успееш да го изплатиш този дълг. Да приемем , че поради една или друга ситуация без значение вече си го направил. Какво ще предприемеш ?

Е как така си ги взел тогава, трябва да си доста прост или смел, за да вземеш многото пари и да не знаеш как да ги върнеш :?: Ако дължиш много пари, се предполага че или знаеш как да ги върнеш, или имаш план Б, който е: предполагам как ще ги върна.
Но определено най-простият вариант е: свивам колана ако не работят план А и Б, СПЕСТЯВАМ и не се тупам в гърдите колко имам. Вместо "Финландия" си пийвам "Савой" :lol:
Но определено твоята идея, да взема заем и да затъна със втори и трети, за сметка на първия е ....да го кажем странна :lol:

Абе да вземаш заеми не е толкова лошо, но трябва да имаш стратегия. Преди години бях управител на една бензиностанция с 3 ИПОТЕКИ! Когато нямаш пари а имаш идеи - има кредити. Дългове не се натрупват от аз съм взел един футболист и не го плащам. Истината е че ЦСКА са единственият отбор който плща огромен наем за бази, първият отбор изкарал заплатите си на светло и се усигоряваха на реални пари. От тука идват дълговете. Защото ако вземеш един футболист ако не може да го платиш ще им го върнеш малко амортизирал от алкохол но ще се оправиш. Докато данъци и такси не се връщат
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2010 03:32

viroglav написа:TristaNNN , тези отбори , които имат да получават пари не са посредници , а производители на стока така да се каже , която има давност във времето и трябва час по - скоро да се продаде иначе се "разваля" и губи стойноста си ... ;) :lol:

Добрата стока не се разваля. Ако стоката е наистина добра (по принцип времето и фактите го доказват ), тя не се съсипва.
Освен това качествената стока + добрата цена винаги се пласира. Дали ще е в Левски, Цска, Литекс ...няма значение - качеството, ако наистина е такова, се оценява подобаващо.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 03:34

М/у другото Венци е много хитра мишка! Преди време бях чел едно интервю с него за бай Миле. Знаете ли какво каза; Единственото което знам за него е че се занимава с трансфери на футболисти?!?!?! Там има пара а и не е тайна че последните трансферни удари са точно на Славия. За това най-добрата школа в момента е на Славия. Той не желае успехи иска чиста пара!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 03:35

Никой клуб няма претенции към нас , че сме неизрядни платци , не са ни съдили бивши наши играчи и наставници за неизплатени заплати , никога играч не е разтрогвал по вина на клуба - все факти ... Колко си вътре за нещата в Славия не знам , то че има игри под масата навсякъде е така , но че сме давали 300 000 лева месечно за заплати си много далеч от истината , при нас най-високата заплата е около 7-8000 лева , не повече ;) А и все пак имаме и други приходи , не ми се влиза сега в подробности ... Когато ми говориш нормално , и аз ще ти отговарям нормално :)
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 03:36

TPAKTOP написа:М/у другото Венци е много хитра мишка! Преди време бях чел едно интервю с него за бай Миле. Знаете ли какво каза; Единственото което знам за него е че се занимава с трансфери на футболисти?!?!?! Там има пара а и не е тайна че последните трансферни удари са точно на Славия. За това най-добрата школа в момента е на Славия. Той не желае успехи иска чиста пара!!

Много си прав , спор няма тук ...
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2010 03:39

TPAKTOP написа:
Viktor4o_Rs написа:А като купуваш нови играчи , като и без това си закъсал , ще си погасиш задълженията , така ли ? Момчета , айде малко по-сериозно ;)

Пари в България от футбол се правят само ЕКТ и продажба на играчи. Няма приходи от фен-артикули, билети, турнета и т.н. Това е жестоката истина. Без да купиш някакви играчи не можеш нито да постигнеш нещо в Европа нито да продаваш футболисти. Малките отбори в България затова продават на ЦСКА, Левски, Литекс и Славия защото това е единствения им шанс да гушнат някое процентче.

Е да, от артикули не се печели по ред причини - никой не се допитва до феновете какво и как ще им хареса като артикул. Ама това е тъпо, защото феновете са хората, които ще харчат, те трябва да кажат какво им харесва. И не на последно място....кофти е ама у нас сме си Андрешковци - всичко трябва да ни е без пари :? А от билети и турнета - сами се сещате за причините, поради които няма приходи - няма продукция :oops:
И за трансферите е така - което ме връща към темата - когато искаш да купиш нещо, трябва да го платиш ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 03:39

Ама колкото и да ми е приятно да си обсъждаме измамниците с вас вече трябва да лягам. Лека ви нощ!!! и само ЦСКА. Дано тази година оня мръсния китаец не се развихри. Става въпрос за Лий Ценз Дай :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 юни 2010 03:42

И аз ще си лягам , за съжаление доста простотии бяха изприказвани от всички , при условие че можем да разговаряме съвсем коректно и в добър тон ... Утре ще продължат псувните , клетвите , заканите и т.н. , няма как :lol: Лека нощ на всички ;)
Изображение

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 01 юни 2010 03:48

говеждата злоба край няма ....... аз питам кога ще изхвърлят левски от а група за укриване на данъци , защото иначе ще излезне ,че шефа на нап лъже ???????? кога ще им затворят стадиона , който до една седмица сигурно ще се разпадне и ще остане само невероятното табло ?????????????????? стига компромиси ....... има закони и всички трябва да са равни пред тях..,
чакам отговор от говедата и славистчето ...........

Върни се в “Футбол - България”