Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: "Собственикът в сянка": Човешката глупост няма граници

Мнениеот kireto2 » 06 авг 2013 21:40

k_oleto написа:
kireto2 написа:
Red Warrior написа:Крумчо е пропуснал въпроса, защо Тиквата първо каза, че Гъзпром ще спонсорира ЦСКА, тъй като Левски вече ги спонсорирала ВТБ. Сигурен съм, че пропуска на Крумчо е случайност. :roll:

Ако още не ви е ясно, защо Газпром са се отказали, ще ви обясня и аз! По същата причина поради която Г.Г. отказа да купи изстрадалия ви клуб! ;)

Всички бурно да благодарим на кирето, ако не бе той нямаше да разтълкуваме този невероятно оплетен казус.

Браво Кире, благодаря ти

Може да почерпите! ;)

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 06 авг 2013 21:42

Red Warrior написа:
kireto2 написа:
Red Warrior написа:Крумчо е пропуснал въпроса, защо Тиквата първо каза, че Гъзпром ще спонсорира ЦСКА, тъй като Левски вече ги спонсорирала ВТБ. Сигурен съм, че пропуска на Крумчо е случайност. :roll:

Ако още не ви е ясно, защо Газпром са се отказали, ще ви обясня и аз! По същата причина поради която Г.Г. отказа да купи изстрадалия ви клуб! ;)

Значи и Гъзпром е бил в схемата за продажба на евроучастието на ЦСКА на Караибрахим, заради дълговете на Литекс Моторс към КТБ и премахването на Стоичков от Литекс.

Ако си развихриш фантазията, може да измислиш и по-голяма конспирация! ;)

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 06 авг 2013 21:42

Иртиш, Спартак Търнава, Жилина, БАТЕ, Сараево, Тампере... и ще изберат вас защото нещата вървят ли :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2013 21:43

futbolqga написа:

Наистина не искам да се заяждам, но ти ако беше собственик на голяма международна компания и искаш да си направиш реклама в нова държава, в която ще инвестираш, би ли рискувал реномето си, като спонсорираш отбор като ЦСКА (не ме разбирай погрешно - говоря за политиката, провеждана от клуба в последното десетилетие, а не за самия клуб като такъв)? Нещата са доста очевидни - Левски и ЦСКА са отборите с най-голяма фенска маса, а щом единят не става, то логично е изборът да падне върху другия.

Нито в Германия Шалке, нито в Англия Челси са с най-голяма фенска маса, но Газпром е техен спонсор.

Иначе тоя плач за Газпром е невероятно смешен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

orlando7
Контакти:

Re: Бойко Мутрата от СИК се оправдава за държавната помощ!

Мнениеот orlando7 » 06 авг 2013 21:43

Еее,вие не давате да се каже лоша дума за Боко!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 авг 2013 21:44

kireto2 написа:
Red Warrior написа:
kireto2 написа:

Значи и Гъзпром е бил в схемата за продажба на евроучастието на ЦСКА на Караибрахим, заради дълговете на Литекс Моторс към КТБ и премахването на Стоичков от Литекс.

Ако си развихриш фантазията, може да измислиш и по-голяма конспирация! ;)

Е, чак фантазията, че изведнъж ви заобичаха всички руски държавни компании не мога да достигна.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2013 21:44

No Pyro No Fun написа:Иртиш, Спартак Търнава, Жилина, БАТЕ, Сараево, Тампере... и ще изберат вас защото нещата вървят ли :lol:

Не, ще изберат вас, защото се отказахте доброволно от ЕКТ-това си е много яка реклама.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 06 авг 2013 21:46

Кашчей написа:
No Pyro No Fun написа:Иртиш, Спартак Търнава, Жилина, БАТЕ, Сараево, Тампере... и ще изберат вас защото нещата вървят ли :lol:

Не, ще изберат вас, защото се отказахте доброволно от ЕКТ-това си е много яка реклама.

Газпром за Дунав Русе имат фен магаре 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2013 21:51

No Pyro No Fun написа:
Кашчей написа:

Газпром за Дунав Русе имат фен магаре 8-)

Цитираният по-горе пост, както и този, само показват колко ти е капацитетът във воденето на дискусия. Не заслужаваш дори и точка повече от това, което съм ти написал вече!
Виж текста в заглавието на темата, след :
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 авг 2013 21:59

Кашчей написа:
futbolqga написа:

Наистина не искам да се заяждам, но ти ако беше собственик на голяма международна компания и искаш да си направиш реклама в нова държава, в която ще инвестираш, би ли рискувал реномето си, като спонсорираш отбор като ЦСКА (не ме разбирай погрешно - говоря за политиката, провеждана от клуба в последното десетилетие, а не за самия клуб като такъв)? Нещата са доста очевидни - Левски и ЦСКА са отборите с най-голяма фенска маса, а щом единят не става, то логично е изборът да падне върху другия.

Нито в Германия Шалке, нито в Англия Челси са с най-голяма фенска маса, но Газпром е техен спонсор.

Иначе тоя плач за Газпром е невероятно смешен.

А за да станеш спонсор на някой от отборите с най-голяма фенска маса в Англия или Германия колко пари трябва да даваш според теб? Все пак говорим за България, недей да сравняваш нещата толкова повърхностно.

Върни се в “Футбол - България”