Анкета: За или против общо обединение за оставки в БГ футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

За или против общо обединение на всички фенове против управлението на футбола в България?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
DelijePlovdiv
Контакти:

Re: До всички фенове на всякакви сини,червени,черни и др.тимове

Мнениеот DelijePlovdiv » 03 авг 2012 10:03

motoem930 написа:
DelijePlovdiv написа:Алоо Държавното отборче не си на центъра на селото да си говориш със съселяните, осъзнай се ! Точно вашите отборчета със седалища в БФС и половината министерство докарахте футбола до това ниво, щото искахте вие да сте най-великите. Кога БФС не е подкрепяло ЦСКА и Левски ? Когато от Локото продадохме Крачуна за 400 хиляди, а парите още не са платени или за още куп играчи. Ами от Левски като зехте Карвальо 1-я път що пак не отнесохте наказание? Т'ва ако беше в една нормална страна можеше и от групата да ви изхвърлят. ЦСКА имат 10 милиона задължения ама к'во БФС си прави паса. Папагалите тука в Пловдив създават 5-ти клуб вече само и само да укрият данъци. За кво обединение ми говорите...като почнат вас да ви режат много ревете, ама като си ходите със съдиите сме най-добрите.

тоя пък все "жълтурите " са му в болната тиква

А лъжа ли е бе? Отвори си регистрите и виж със свободен достъп са

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 03 авг 2012 10:04

Riquelme написа:
Theos написа:Обичам Левски, не се занимавай вече, а им гледай сеира като почне първенството, нищо че още дори не знаят кога им е първия мач, но се кефят на Перуци ,че с чалга финтове ги врътка, а и занапред ще продължи, така ,че нищо ново под слънцето :)

Добре де,защо когато на лефски не им изнася да има обединение и т.н.?когато страдаха други отбори и продължават да страдат нищо не казвахте,сега йок да сваляме Боби!

Първо научи как се пише Левски и после ще има диалог!
Кой страда бе? Левски и ЦСКА ли са виновни ,че Гигов съсипа Локо? Или може би че има лица като Христолов,Дражев, Динев, Събев, Наков и подобни които потопиха множество отбори???

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 03 авг 2012 10:10

Обичам Левски написа:
South_Park написа:
haiobaio написа:Трябва да има обединение срещу вас - червени и сини.
Разбери, че въобще не ми пука какво се случва с отбора ти, а още повече не ми пука, че няма да се борите за шампиони.
Отвращате ме като почнете да говорите за обединение, когато сте супер зле. Що не го търсихте когато играхте в ШЛ?
Така че - у лево.
Колкото е вредно БФС за футбола - толкова сте вредни и вие.

Най-точното мнение от създаването на форум Гонг до сега ;)

Комплексари и нещастници сте вие.Никога няма да видите жалките ви отборчета във Европа
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 03 авг 2012 10:11

Обичам Левски написа:
South_Park написа:
haiobaio написа:Трябва да има обединение срещу вас - червени и сини.
Разбери, че въобще не ми пука какво се случва с отбора ти, а още повече не ми пука, че няма да се борите за шампиони.
Отвращате ме като почнете да говорите за обединение, когато сте супер зле. Що не го търсихте когато играхте в ШЛ?
Така че - у лево.
Колкото е вредно БФС за футбола - толкова сте вредни и вие.

Най-точното мнение от създаването на форум Гонг до сега ;)

Комплексари и нещастници сте вие.Никога няма да видите жалките ви отборчета във Европа

България е в Европа , така че постоянно ги гледаме там :mrgreen:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Мнениеот motoem930 » 03 авг 2012 10:16

DelijePlovdiv написа:
motoem930 написа:
DelijePlovdiv написа:Алоо Държавното отборче не си на центъра на селото да си говориш със съселяните, осъзнай се ! Точно вашите отборчета със седалища в БФС и половината министерство докарахте футбола до това ниво, щото искахте вие да сте най-великите. Кога БФС не е подкрепяло ЦСКА и Левски ? Когато от Локото продадохме Крачуна за 400 хиляди, а парите още не са платени или за още куп играчи. Ами от Левски като зехте Карвальо 1-я път що пак не отнесохте наказание? Т'ва ако беше в една нормална страна можеше и от групата да ви изхвърлят. ЦСКА имат 10 милиона задължения ама к'во БФС си прави паса. Папагалите тука в Пловдив създават 5-ти клуб вече само и само да укрият данъци. За кво обединение ми говорите...като почнат вас да ви режат много ревете, ама като си ходите със съдиите сме най-добрите.

тоя пък все "жълтурите " са му в болната тиква

А лъжа ли е бе? Отвори си регистрите и виж със свободен достъп са

абе стига с тези регистри че ..... То там пише , че сте закрити за сметка на Велбъжд , но го отричате нали. Типично за вас да четете "регистрите" както ви е угодно. Моля те не ми отговаряй , че не ми се спори за безсмислени работи дъвкани милион пъти вече . Живи и здрави с аптекаря милионер и те така

Потребителски аватар
DelijePlovdiv
Контакти:

Re: Анкета: За или против общо обединение за оставки в БГ футбол

Мнениеот DelijePlovdiv » 03 авг 2012 10:18

ДА тогава сме се съединили с Велбъжд, но по тази логика вие вмомента сте Металик Сопот ;)

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Re: Анкета: За или против общо обединение за оставки в БГ футбол

Мнениеот motoem930 » 03 авг 2012 10:25

DelijePlovdiv написа:ДА тогава сме се съединили с Велбъжд, но по тази логика вие вмомента сте Металик Сопот ;)

ееееееее казах ти да не ми отговаряш , защото бях сигурен ,че ще изтърсиш тази простотия. Хайде пак виж кой къде се влива и кой с кого се съединява и тогава можем да спорим , но повярвай ми не ми се иска , защото е очевидно за какво иде реч и кой ще е от губещата страна ;) ;) :lol:

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 03 авг 2012 10:59

rsk написа:
Tribune East 1912 написа:12 години ние тънехме в мизерия, но колко от вас, "грандчета", ни помогна??? НИКОЙ!!! Всеки си правеше хумор на наш гръб. Е, сега вече е наш ред да се смеем... Затънаха софийските "грандове" и се сетиха, че трябвало обединение... Не става ;)

На какво да се смееш бе? :lol: Кои изобщо бяхте вие? Каква помощ е трябвало да ви се окаже? Аз примерно не съм ви се подигравал, просто бях забравил, че съществувате. И освен това май ви е рано да се смеете. С отбор с Мариян Огнянов и Стефан Станчев определено не предизвиквате нищо повече от смях.
Обединение - блабла....

А ти кой беше ,че не се сещам? А ,да привърженик на отбор създаден с устав на БКП.И защо да ни е рано да се смеем ,та нима ние донесохме "гордост" на родината срещу мега колоса МУРА ,или пък вечния евроидиот Левски , който държи прякорът му да не бъде отнет, и след вашия огромен резил реши да покаже,че може да и....е още по-голямо л...о.Ще се смеем и още как.Запознат си гледам и с попълненията ни за новия сезон ,странно за човек, забравил че съществуваме ,или просто злобата е по-силна от теб и не може да не се покаже на преден план? Та така ние ще смеем защото има за какво ,а ти и себеподобните ти ,нямате основание за смях ,просто защото дойде момента да затънете в собствени те си л...а !!!
Обединение????? Защо????Затова,че Левски и ЦСКА са слаби???? По-дяволите, та на кой му пука за това!!!!!!!

Върни се в “Футбол - България”