Анкета: На кой Български футболен отбор симпатизирате?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

На кой Български футболен отбор симпатизирате?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Re: Анкета: На кой Български футболен отбор симпатизирате?

Мнениеот карлито » 18 ное 2011 21:59

svobodni написа:Каква симпатия...аз за Локомотив бих умрял!

Ами трябва да им станеш президент :o
Иначе разбира се от Ботев по-голям няма.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 20 ное 2011 10:10

много интересна тема, тези от Локо Пловдив са само 42-а човека, а във всяка тема пишат като обезумели и ти все наливат нещо по жълтитИ. Явно интернет кампанията за "великия Локомотив Пловдив" рухна с тази малка анкетка!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 21 ное 2011 23:20

botev_1912 написа:много интересна тема, тези от Локо Пловдив са само 42-а човека, а във всяка тема пишат като обезумели и ти все наливат нещо по жълтитИ. Явно интернет кампанията за "великия Локомотив Пловдив" рухна с тази малка анкетка!

стига и ти - те да не са като нас: "всеки с по няколко регистрации и силни само в интернет пропагандата" :mrgreen:
гурутата са им заповядали да не се връзват на такива анкети и класации - това им е вечното оправдание 8-)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 ное 2011 10:51

dunavfc написа:
miro_rz написа:ЦСКА и Лудогорец 8-)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да се опитам ли да отгатна,че на вторият отбор си фен от 1 год. ? И да попитам,ако се махне Домусчиев и отбора пак се озове във "В" група,само фен на ЦСКА ли ще останеш ?

Да ме прощават феновете на Левски които твърдят, че са от Левски и още един отбор.Ама аз лично това не мога да го разбера, а и честно няма как?
Лично аз проявявам силни симпатии към 2 чужди клуба - Лацио (най-вече заради феновете на този клуб) и Евертън (най-вече заради типичният английски тип игра и дух, който вее изчезна от Англия). Разбира се едно време и сините екипи на отборите ми повлияха за тези симпатии. Но пак казвам симпатии, аз винаги съм за тези 2 отбора в Англия и Италия, но като бият не се радвам като за световно я? Нито като паднат в мен няма тази огромна дупка която се получава при загуба на Левски.Та трябва да се прави разлика от любов и симпатия.Аз обичам само един отбор, от него съм роден и от него ще умра.И това е Левски София!!! В моето сърце има истинска любов само за този клуб и никой друг!!!
Та по-тая причина искам да попитам как може да си от 2 отбора? Защото едно аз да кажа, че съм от Левски, но изпитвам симпатии и към Лацио и Евертън. Друго да кажа аз съм от 3 отбора, Левски-Лацио- Евертън!!!Двете неща са коренно различни и нямат нищо общо!!!Така, аз лично не мога да разбера хора дето казват аз съм от Пирин и Левски,Левски и Етър или Левски и Добруджа. ОК ти си роден в този град или край, но си от Левски, но и от клуба на родният ти град или край!!! Та за мен лично да обичаш два клуба еднакво е абсолютно невъзможно и няма как да стане!!!Нима феновете на Юве от Генуа са и фенове на Самп и Дженоа? Или тези от по-малките градове там, това се отнася и за Милан,Интер и Наполи!!! А отговора е не или си от един отбор или не си!!! Лично аз разбирам да кажеш, аз съм от Левски, но симпатизирам и за клуба от родният ми град когато играе срещу друг, различен от Левски!!!Това те прави от Левски а не от друг клуб!!!Както и обратното ако кажеш, аз съм от Добруджа, но имам симпатии и към Левски!!!Но при мач Добруджа-Левски, ще съм за Добруджа.Това те прави от Добруджа а не от Левски, просто симпатизираш на Левски както аз на Лацио!!! Това се неща които не бива и не трябва да се бъркат, лично за мен в сърцето на човек има място истински за обич само към един клуб, а към другите симпатия!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 ное 2011 13:42

Avanti_Ragazzi написа:Лично аз проявявам силни симпатии към 2 чужди клуба - Лацио (най-вече заради феновете на този клуб) и Евертън (най-вече заради типичният английски тип игра и дух, който вее изчезна от Англия). Разбира се едно време и сините екипи на отборите ми повлияха за тези симпатии. Но пак казвам симпатии, аз винаги съм за тези 2 отбора в Англия и Италия, но като бият не се радвам като за световно я? Нито като паднат в мен няма тази огромна дупка която се получава при загуба на Левски.Та трябва да се прави разлика от любов и симпатия.Аз обичам само един отбор, от него съм роден и от него ще умра.И това е Левски София!!! В моето сърце има истинска любов само за този клуб и никой друг!!!
Та по-тая причина искам да попитам как може да си от 2 отбора? Защото едно аз да кажа, че съм от Левски, но изпитвам симпатии и към Лацио и Евертън. Друго да кажа аз съм от 3 отбора, Левски-Лацио- Евертън!!!Двете неща са коренно различни и нямат нищо общо!!!Така, аз лично не мога да разбера хора дето казват аз съм от Пирин и Левски,Левски и Етър или Левски и Добруджа. ОК ти си роден в този град или край, но си от Левски, но и от клуба на родният ти град или край!!! Та за мен лично да обичаш два клуба еднакво е абсолютно невъзможно и няма как да стане!!!Нима феновете на Юве от Генуа са и фенове на Самп и Дженоа? Или тези от по-малките градове там, това се отнася и за Милан,Интер и Наполи!!! А отговора е не или си от един отбор или не си!!! Лично аз разбирам да кажеш, аз съм от Левски, но симпатизирам и за клуба от родният ми град когато играе срещу друг, различен от Левски!!!Това те прави от Левски а не от друг клуб!!!Както и обратното ако кажеш, аз съм от Добруджа, но имам симпатии и към Левски!!!Но при мач Добруджа-Левски, ще съм за Добруджа.Това те прави от Добруджа а не от Левски, просто симпатизираш на Левски както аз на Лацио!!! Това се неща които не бива и не трябва да се бъркат, лично за мен в сърцето на човек има място истински за обич само към един клуб, а към другите симпатия!!!!

Същата работа и при мен ...
Аз съм от Левски, асоциирам се с Левски !
За мен Левски е начин на живот ... Начин на мислене !
Въпреки, че съм родом от Сливен и си живея в Сливен ...
Към тима от родният ми град немога да изпитвам нищо друго, освен симпатии.
Освен, когато се изправят срещу Левски !

От чуждестраните отбори викам за Челси и Шефилд Юн ... За тия последните, причините са като твоите, относно Евертън ... :)
Да, подкрепям ги, когато играят, но не съм от тях ... Въпреки, че се улавям понякога да пиша за Челси в род - "ние", но това става механично ... Аз не съм от Челси, но съм за тях, когато играят.
Иначе в мача Левски - Челси и реванша на Стамфорд в Шампионската лига, "Сините" от Лондон отнесоха доста псувни от мен ... Най вече Дрогба ! ... :lol:
Но веднага след тия мачове, аз си виках за Челси срещу каталунците и Вердер ...
Нормално е, човек да има симпатии и към други отбори, но се обича само един !

Напълно споделям и подкрепям мнението ти ! ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 ное 2011 16:27

ЦСКА ИЛИ УМРИ !
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 ное 2011 23:44

THE G.A.M.E написа:Същата работа и при мен ...
Аз съм от Левски, асоциирам се с Левски !
За мен Левски е начин на живот ... Начин на мислене !
Въпреки, че съм родом от Сливен и си живея в Сливен ...
Към тима от родният ми град немога да изпитвам нищо друго, освен симпатии.
Освен, когато се изправят срещу Левски !

От чуждестраните отбори викам за Челси и Шефилд Юн ... За тия последните, причините са като твоите, относно Евертън ... :)
Да, подкрепям ги, когато играят, но не съм от тях ... Въпреки, че се улавям понякога да пиша за Челси в род - "ние", но това става механично ... Аз не съм от Челси, но съм за тях, когато играят.
Иначе в мача Левски - Челси и реванша на Стамфорд в Шампионската лига, "Сините" от Лондон отнесоха доста псувни от мен ... Най вече Дрогба ! ... :lol:
Но веднага след тия мачове, аз си виках за Челси срещу каталунците и Вердер ...
Нормално е, човек да има симпатии и към други отбори, но се обича само един !

Напълно споделям и подкрепям мнението ти ! ... ;)

Здрасти градски :)

И аз като тебе (само без симпатии към чуждестарнни отбори).

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 ное 2011 11:24

Red_Girl написа:ЦСКА ИЛИ УМРИ !

Уоу :shock: Не ни се умира :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 25 ное 2011 14:34

turbogena написа:

Нямаш право на избор. :mrgreen:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 ное 2011 01:52

Red_Girl написа:
turbogena написа:

Нямаш право на избор. :mrgreen:

Имам ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Футбол - България”