Спорт има и зад табелата на София

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Искат национален стадион в Пловдив

Мнениеот MORSKI » 16 дек 2010 19:55

maldin1 написа:
Hrabar написа:
5. Ще се възстанови балансът, нарушен от комунистите, които за 50 години струпаха абсолютно всичко в София - политически и културни институции, университети, икономика, спорт и т. н.

И Варна също дължи много на комунистите,ако не бяха те щяха да са многоооооо назад.Национален стадион в Пловдив би било по-доброто решенение откъм посещаемост.

Какво дължим на комунистите бе?Варна беше тотално западнала по времето на комунизма какви глупсоти си бълнуваш? Разбирам, че си от Бургас, ама това не ти дава право да се говориш глупости!

MORSKI
Контакти:

Re: Искат национален стадион в Пловдив

Мнениеот MORSKI » 16 дек 2010 20:01

Samoyl написа:Решението е ЕЛЕМЕНТАРНО.От тези пари които ще заделят, част от тях ги дават за довършването на този стадион.Правят го целия с козирка и го дават за ползване на Ботев и Локомотив.След това с останалите пари се прави един по-малък стадион в София , за Левски и ЦСКА или за Локо София и Славия , който също да отговаря на изискванията и да могат да се играят мачове на националния стадион и така ще има 4 стадиона за на ционалния отбор и за още много други клубове.Бургас,Пловдив,Ловеч,София !Аз така ги виждам нещата !!!

А Варна не заслужава според теб, така ли? Брей как ги виждате тези неща

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Спорт има и зад табелата на София

Мнениеот Пловдив1926 » 16 дек 2010 21:52

Всеки иска националния отбор да му е срещу терасата. На всякъде националните стадиони са в столиците. При нас както винаги е направено малоумно - в центъра, за да може като има мач половината града да не може да се движи човек през него. Клубовете да си оправят стадионите, държавата да направи един нормален национален и тва е. Ако може стария да се продаде мястото и с парите да се направи нов - по-хубав и на по-добро място да се спестят пари - супер. Другото са само комплексарски изказвания на хора, които подценяват себе си.

И мен ме боли за ст. Пловдив - ама вината си е наша - оставихме десетилетия крадци да ни управляват, Пловдив да загуби милиарди, а да няма един градски стадион. Аз лично си мечтая за една Лаута за 20 хиляди, която да се пълни на мачовете от А група и за един ст. Пловдив реновиран за 40-50 който да пълним в евротурнирите. Националния отбор не искам и да го виждам! Ако ще и на Ноу Камп да играят, в двора да ми ритат няма да ги гледам, докато представляват това, което са в момента.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 дек 2010 23:28

Пловдив1926 написа:Всеки иска националния отбор да му е срещу терасата. На всякъде националните стадиони са в столиците. При нас както винаги е направено малоумно - в центъра, за да може като има мач половината града да не може да се движи човек през него. Клубовете да си оправят стадионите, държавата да направи един нормален национален и тва е. Ако може стария да се продаде мястото и с парите да се направи нов - по-хубав и на по-добро място да се спестят пари - супер. Другото са само комплексарски изказвания на хора, които подценяват себе си.

И мен ме боли за ст. Пловдив - ама вината си е наша - оставихме десетилетия крадци да ни управляват, Пловдив да загуби милиарди, а да няма един градски стадион. Аз лично си мечтая за една Лаута за 20 хиляди, която да се пълни на мачовете от А група и за един ст. Пловдив реновиран за 40-50 който да пълним в евротурнирите. Националния отбор не искам и да го виждам! Ако ще и на Ноу Камп да играят, в двора да ми ритат няма да ги гледам, докато представляват това, което са в момента.

Аз съм българче, обичам наш`те планини зелени... но през лятото, когато са зелени.През зимата са бели и не ги обичам.. това ви е философията на феновете на победата.
Майка кога се обича:Когато е манекенка, или винаги?Вие друга България и друг национален отбор ли обичате?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 дек 2010 09:43

Кашчей написа:
Пловдив1926 написа:Всеки иска националния отбор да му е срещу терасата. На всякъде националните стадиони са в столиците. При нас както винаги е направено малоумно - в центъра, за да може като има мач половината града да не може да се движи човек през него. Клубовете да си оправят стадионите, държавата да направи един нормален национален и тва е. Ако може стария да се продаде мястото и с парите да се направи нов - по-хубав и на по-добро място да се спестят пари - супер. Другото са само комплексарски изказвания на хора, които подценяват себе си.

Аз съм българче, обичам наш`те планини зелени... но през лятото, когато са зелени.През зимата са бели и не ги обичам.. това ви е философията на феновете на победата.
Майка кога се обича:Когато е манекенка, или винаги?Вие друга България и друг национален отбор ли обичате?

Не ми обяснявай майка как се обича и България как се обича. България е много повече от 11 наемници, които плюят на знаме и екип като им закъснее с половин час заплатата. България е много повече от 11 бездушници, които идват да поритат само защото трябва и да си вдигнат цената за следващата продажба. Ако твойта майка и твоята родина се представя от тези хора - ходи ги подкрепяй, за мен е обидно. И не става въпрос за победи и загуби, а за поведение.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”