Пловдив1926 написа:Всеки иска националния отбор да му е срещу терасата. На всякъде националните стадиони са в столиците. При нас както винаги е направено малоумно - в центъра, за да може като има мач половината града да не може да се движи човек през него. Клубовете да си оправят стадионите, държавата да направи един нормален национален и тва е. Ако може стария да се продаде мястото и с парите да се направи нов - по-хубав и на по-добро място да се спестят пари - супер. Другото са само комплексарски изказвания на хора, които подценяват себе си.
И мен ме боли за ст. Пловдив - ама вината си е наша - оставихме десетилетия крадци да ни управляват, Пловдив да загуби милиарди, а да няма един градски стадион. Аз лично си мечтая за една Лаута за 20 хиляди, която да се пълни на мачовете от А група и за един ст. Пловдив реновиран за 40-50 който да пълним в евротурнирите. Националния отбор не искам и да го виждам! Ако ще и на Ноу Камп да играят, в двора да ми ритат няма да ги гледам, докато представляват това, което са в момента.
Аз съм българче, обичам наш`те планини зелени... но през лятото, когато са зелени.През зимата са бели и не ги обичам.. това ви е философията на феновете на победата.
Майка кога се обича:Когато е манекенка, или винаги?Вие друга България и друг национален отбор ли обичате?