Финалът:Левски-Ч.море

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Финалът:Левски-Ч.море

Мнениеот Кролик » 04 май 2015 12:46

Avanti_Ragazzi написа:Toчно 10 000 на 2000 ще сме. Просто защото няма да може да си продадете квотата от билети и ще трябва да ги върнете на организаторите. А от своя страна те ще ги пуснат на свободна продажба преди мача! И нали се сещаш тогава кой ще ги изкупи тия билети?

Няма да ги продадем, само защото ти искаш така нали ? Що за комплекси ви тресат бе хора ?!? Няма ли повече да се накефиш стадиона да е пълен с фенове 50%-50% и през целия мач да има страхотна атмосфера ? Или много държиш да спечелиш плюшена играчка от Бате Енчо в предаването "Кой е по по най ?!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 04 май 2015 15:53

TheRoyalCup написа:Е аз без да съм счетоводител на Левски ти казвам, КОЙ ГИ ДАДЕ..освен ако не вярваш, че такава сума пари се намират ей-така,ако както сигурно знаеш, такива пари не са ДАРОМ.Аз както написах в началото, когато познаваш разни хора от схемите, винаги се научава нещо интересно, всичко го обясних хронологично.
А за г-н ..сев, не малко пъти , разни хора твърдят, че зад този ник-нейм стои Томислав Русев(това нещо , обаче не го твърдя, а в предвид някои известни прилики, просто предполагам ;)

Как обичам фразата "разни хора твърдят"...
Сигурен съм, че си видял с очите си кой на кого е дал, нали?
Сигурен съм, че не си поредния гламав българин, който е чел-недочел, чул-недочул, нали?
Въпросите са риторични, не ми отговаряй... :mrgreen:
Това за г-н Русев няма да го коментирам, но по добре си редактирай поста, че ставаш за смях...
И си почини малко от форума...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 май 2015 16:26

Айде бе, тия от ПФЛ няма ли да обявяват вече стадиона, който ще приеме финала? Отпуски трябва да се искат, места за спане да се запазват, път да се организира, това не е шега работа :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 04 май 2015 16:31

Кролик написа:
Avanti_Ragazzi написа:Toчно 10 000 на 2000 ще сме. Просто защото няма да може да си продадете квотата от билети и ще трябва да ги върнете на организаторите. А от своя страна те ще ги пуснат на свободна продажба преди мача! И нали се сещаш тогава кой ще ги изкупи тия билети?

Няма да ги продадем, само защото ти искаш така нали ? Що за комплекси ви тресат бе хора ?!? Няма ли повече да се накефиш стадиона да е пълен с фенове 50%-50% и през целия мач да има страхотна атмосфера ? Или много държиш да спечелиш плюшена играчка от Бате Енчо в предаването "Кой е по по най ?!

Aко бехте розовите, жълтите, беройци или Локо Пд ОК, ама това сте вие! Вие 4000 или 5000 човека на стадион който се намира на 200 или 300 км от Варна как си го представяш да доведете? Аз съм реалист и ти казвам, че това е невъзможно за вас. Единствено в Бургас може да дойдат толкова хора но за мач в Европа, за финала няма начин. Цифрата ще е доста по-малка. Вие на равно с нас като публика може да сте само и единствено на Тича и това е, на друг стадион е невъзможно да стане!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 май 2015 17:07

Голям кеф ще е 10,000 левскари да циврят, а 500 моряци да ликуваме. Колкото отидем, толкова. По-важно е как ще играем.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 май 2015 17:23

yavorescu написа:Голям кеф ще е 10,000 левскари да циврят, а 500 моряци да ликуваме. Колкото отидем, толкова. По-важно е как ще играем.

Никой няма да ви остави да празнувате... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 май 2015 17:26

Красен Кралев угоди на Черно море, държавата е впрегната за Варна в момента ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 май 2015 17:34

[center]Финалът за Купата ще е на 30 май в Бургас[/center]

Финалът за Купата на България между Левски и Черно море ще се играе на 30 май (събота) на стадион „Лазур“ в Бургас, разбра Гонг от свой източници. Очаква се до дни това да бъде официализирано от ПФЛ, която администрира турнира. В последните няколко дни хората от лигата сондираха мнения на заинтересованите страни и в крайна сметка за датата и мястото на срещата се очаква съгласие на двата участващи клуба, домакините от Бургас, ПФЛ и телевизията, която държи правата за излъчване на срещата. Основното желание на ПФЛ мачът да е в почивен ден е възможността на феновете да пътуват до Бургас. Това е причината да се избегне и мач в неделя вечер, тъй като понеделник е работен ден.

С течение на разговорите са отпаднали вариантите Стара Загора и стадион „Васил Левски“. Причините са, че в Стара Загора има проблем с полицията, която не желае да се ангажира с охраната на двубоя, а на „Васил Левски“ започва ремонт на тревната настилка.

Все още не е ясно в колко часа ще започне срещата, като вариантите са 17:30 или 20 часа. По-ранният час може да се наложи, тъй като същата вечер ще се играят последователно финалите за Купата на Англия (Астън Вила – Арсенал) и Купата на Германия (Дортмунд – Волфсбург), които ще бъдат излъчвани по телевизията.

Определянето на датата на Финала за Купата на България ще промени програмата и в А група. За да се спази наредбата в последните два кръга мачовете в елитната дивизия да се играят по едно и също време предпоследния кръг във втората шестица ще се играе на 22 май (петък), а последния кръг ще е на 26 май (вторник). Предпоследният кръг на първата шестица ще е на 23 май (събота), а финалният кръг на първата шестица в А група ще е на 31 май (неделя) ден след сблъсъка Левски – Черно море.

В продажба ще бъдат пуснати 16 000 билета за стадион „Лазур“. Първоначално те ще се разпределят по заявка на клубовете след 15 май.

Интересен факт е, че на 29 май официално стартира летния сезон по българското черноморие и всички заведения ще работят
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 май 2015 17:45

От 17:30 часа ще бъде много тъпо решение. Кой знае каква жега ще е тогава,футболистите ще се оправдават, че е било топло и затова не са показали кой знае какъв футбол и т.н. Задължително е най-рано 20:00 часа! Всичко друго ще е бошлаф работа.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 май 2015 18:16

"Арсенал" продължава защитата на трофея във ФА къп, след като отстрани трудно отбора от Чемпиъншип "Рединг" в полуфиналите на турнира.
"Арсенал" беше доминиращият отбор на "Уембли"

Как може.....Полуфиналите и финала да са на Уембли в Лондон, не ги е срам.

Върни се в “Футбол - България”